ya evet kamyoncuyumm hatta ara sıra sollama beni sollarım seni gibi iğrenç arebesk söylemler içine giriyorum ama eğlenioruz çok ya
zaten o gecelikleri yapanlara çok bedduam var ne gereksiz bi iştir arkadass
ayy benim kociş varya trip atar hemen direkt arkasını döner ben yatıncada kalkar sigara içmeye ve uzunca bi zaman dönmez yatağa... ben çok şımartmışım galibaaaa hatta arada o bana diyo yaa bugün biraz yorgunum dieeeeeeeeee
bana evliliğimiz ilk aylarında eşim eşofmanla yatağa giren tek kadın sensindir demişti de çok bozulmuştum..
bana evliliğimiz ilk aylarında eşim eşofmanla yatağa giren tek kadın sensindir demişti de çok bozulmuştum..
sollarrım haa hızlıı şoförr seniiii
bazıılarrı cok sewiyo gecelikleri renk renk alıyolar sorsan giyiyorz derleerr
valla bikaç tane bendede var ark. iteleyip kakalamasıyla aldığım sorsan 3 kere giymemişimdir
bnede nişan alışverişinde almştm hatta
kociş seçttii arada diyoki nerde aldıklarımız
kızlar ben geldim topiğimiz bayağı kalabalık olmuş dün pek giremedim beni tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım 23 yaşındaym istanbuldayım 5 aydır bebiş istiyoruzzzzzzzzzzzzzz adım ebruuuuuu herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...........
seninki gurur yapıyomuş baksanabenimki yılışık fazlasıyla hatta tek kavgamız bunlar kanepede tek başına bile uzanmak istemez eğer pc de çalışıyosa illa bende çalışma odasında onunla oturayım ister uzaan burda sende kitap falan oku yanımda otur der. tek başına yatağa girmek istemez ee be kardeşim uykum yok yatmıcam yokk illa tartışıcaz dün akşam 4 e kadar bekledi beni sabah 7 de kalkıp işe gitti düşünün yani nerdeyse tuvalet kapısında beklicek evin içinde böyle adam bende kızıyorum bağımlısın bana bende yalnız olmak isteyebilirim yada istediğim saatte uyumak yada evin içinde ister kitap okurum ister tv seyrederim yani bunları yapabilmek için kavga ediyorum yaaa bebek olsa bende rahatlarım heralde kendiside diyo zaten yemin ediyorum severken öldürür bu bebeği
sakla onları sakla evin en ücra köşesine koyyy
yeni gelenler cümleten hoşgeldiniz listeye eklenmek isteyen varsa bana bat larını bildirsinn
iyim ayşeee kızlar inş hepiniz iysinizdirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?