bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya evet kamyoncuyumm hatta ara sıra sollama beni sollarım seni gibi iğrenç arebesk söylemler içine giriyorum ama eğlenioruz çok ya
zaten o gecelikleri yapanlara çok bedduam var ne gereksiz bi iştir arkadass

sollarrım haa hızlıı şoförr seniiii
bazıılarrı cok sewiyo gecelikleri renk renk alıyolar sorsan giyiyorz derleerr

seninki gurur yapıyomuş baksana benimki yılışık fazlasıyla hatta tek kavgamız bunlar kanepede tek başına bile uzanmak istemez eğer pc de çalışıyosa illa bende çalışma odasında onunla oturayım ister uzaan burda sende kitap falan oku yanımda otur der. tek başına yatağa girmek istemez ee be kardeşim uykum yok yatmıcam yokk illa tartışıcaz dün akşam 4 e kadar bekledi beni sabah 7 de kalkıp işe gitti düşünün yani nerdeyse tuvalet kapısında beklicek evin içinde böyle adam bende kızıyorum bağımlısın bana bende yalnız olmak isteyebilirim yada istediğim saatte uyumak yada evin içinde ister kitap okurum ister tv seyrederim yani bunları yapabilmek için kavga ediyorum yaaa bebek olsa bende rahatlarım heralde kendiside diyo zaten yemin ediyorum severken öldürür bu bebeği

kızlar ben geldim topiğimiz bayağı kalabalık olmuş dün pek giremedim beni tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtayım 23 yaşındaym istanbuldayım 5 aydır bebiş istiyoruzzzzzzzzzzzzzz adım ebruuuuuu herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

mrb olmazmı sürekli ya ben kendimi görüyorum yada beni görüyorlar yakın bir arkadaşım çok iyi rüya yorumlar sürekli hamiş olacaksın çok yakında deyip duruyor hayırlısı bakalım

hoşgeldin canımmm nasılsın bugünnn

yeni gelenler cümleten hoşgeldiniz listeye eklenmek isteyen varsa bana bat larını bildirsinn

kızlar mrb. sohbetiniz hoşuma gitti yaa.sen kaç yıllık evlisin? benim kociş de seninkine benziyo. Bizim iki yıl oldu ama baya değişti bizimki benim kalaslığım yüzünden adam da artık eskisi gibi değil.

merhaba kıslar benim batım da 10 nisan bakalım hayırlısıyla bekliyorum hakkımızda ne hayırlıysa o olur inşaALLAH:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…