denizcik ben şuan 6 haftalığım ama hala sancılarım devam ediyo doktor kasık ağrıları normal dedi ama dediğin gibi insan ister istemez korkuyo[/QUOTE
doktorun bunun dışında bişi dedimiiii...evt insan korkuyo ..bişimi oldu acaba falan dedim bütün gün..bazen okadra ağrıyo ayakta duramıyorumm..bide acip uykum geldi ya ..dayanamıyorum gözlerim kapanıyoo ..normalde çok geç yatarım ..bugün çok yorucuydu...allah isteyeyn herkese versin inş..kızlar iigeceler...
kanda çıkan değer için 422 dediler hamilleymişimmmhala inanamıyorum acaba yanlışlık mı var diyorum:) 2 haftalıkmış:) darısı tüm isteyenlere inş:))yarın doktora gitcem..
kanda çıkan değer için 422 dediler hamilleymişimmmhala inanamıyorum acaba yanlışlık mı var diyorum:) 2 haftalıkmış:) darısı tüm isteyenlere inş:))yarın doktora gitcem..
ben sana dedim canım bak hamişmişsin tebrik ederim şimdiden rabbim sağlıklı kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah
ben testi tekrarladım ama malesef ikinci çizgi çıkmadı bu seferde önceki test bozuktu heralde neyse hayırlısı bakalım
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah hepimiz 9 ayımızı sağlıkla hayırla tamamlarız bebişlerimizi kucağımıza alırız
Alya çok umut bağlamamakta haklısın tabi, bende sana umut vermim ama benimde inanılmaz iştahım açıktı :) halada açık.. Hatta çevremdekiler bile farketmiş iştahla yememi, benden önce onlar şüphelenmiş.. İştah artışı olurmuş başlarda, yani bu önemsenecek bi detay bence birde sende ikinci çizgi çok silikte olsa görünmüş. Bu beni umutlandırdı. Bilmem ama hamişsin gibi bir hisse kapıldım :) Birşey kalmamış adetine eğer 1 gün bile gecikme olursa bence direk kan testi yaptır kesin sonucu o verir. Sevinçli haberlerini bekliyorum
canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim
ama gel gör ki ben silik çizgiden sonra ertesi gün 2 test daha yaptım onlarda çıkmadı bişey adetim perşembe günü bu aya dair bi beklentim kalmadı. valla bende ne kadar üzülmüyorum takmıyorum desemde kendime ,öyle olmuyor. anlamadığım eşimdede bende de bi sorun görünmüyo hatta bende yumurtalar çokmuş eşimin sperm sayısı normalin 3 katından fazla acaba başka bir problemmi var diyorum. nebileyim tüplermi tıkalı yada başka bişeymi var bilmiyorum ya. dalgaya vuruyorum benim çocuğum olmuyo diye ama aklımda sürekli neden diye. allahtan gündüz okuldayım aklımdan çıkıyo ama eve gelince başlıyorum yine bu ay 5. aydı. yani biri tutmasa öbür ay tutardı diyorum ama kısmet meselesi işte. hayırlısını istiyorum rabbimden.
canım idrar testi için 2 gün öncesi çok erken belli bir seviyede algılıyo beta hcgyi. bu dönemde en doğru bilgiyi kan testi verir bence adetinde gecikme olursa bide kan testi yaptır
canım başta silik çıkınca acabamı demiştim o yüzden tekrarladım adetim perşembe günü zaten bakalım, adetim gecikebilir son aylarda böyle sebebsiz gecikmeler yaşadım o yüzden hemen değilde bikaç gün sonra yaptırırım ama hiç sanmıyorum daha önce bikaç kez yaptırdım çıkmayınca daha kötü oluyo insan.
kızlar sizinde varmı ağrınızz yaakorktum ben..inş bişi olmazz
canım başta silik çıkınca acabamı demiştim o yüzden tekrarladım adetim perşembe günü zaten bakalım, adetim gecikebilir son aylarda böyle sebebsiz gecikmeler yaşadım o yüzden hemen değilde bikaç gün sonra yaptırırım ama hiç sanmıyorum daha önce bikaç kez yaptırdım çıkmayınca daha kötü oluyo insan.
Mrb,
bende kac aydir bu bölümü takip edememisim daha dogrusu unutmusum :)) hehe
alyacim okudugum kadariyla bebek okul arasinda bebege agirlik vermissin.. Allah gönlüne göre nasip eder ins. 5 ayda olmamasi gayet normal bence.. bunu kafana takip da üzme bos yere kendini.. benimde 4 ay dan sonra oldu.. 1 sene olmazsa o zaman düsünürsün dr. lar hep öyle diyor ya... bunlari düsünürsen sinir stres olursun iyice gecikir yani öyle diyorlar ya o bakimdan bende öyle diyorum :)) kaldi ki saglik sorunu olanlarin bile bir sürü secenegi var yaptirabilecekleri.. icini hos tut o gelecegi zaman gelir zaten
Canım benm 5. ay uzun bi zaman değilki, doktora bile gittiğinde ne kadar oldu diye souyorlar. 1 yıla kadar normal. Denk gelmemiş demek ki.. üzülme onun geleceği tarih belli, sadece onu bekliyor annesi sakin ol :) Ya ama hala diyorum bence sende var bu ay bişey:) önceki mesajlarında yumurta akına benzer bi akıntıdan bahsetmişsin. wallahi geçen hafta bende oldu aynısı, ve bu yaşıma kadar böyle tuhaf bişi görmemiştim.. Sen test yapmakla acele etme, adetinin geçmesini bekle..geçincede direk kan testi yaptır arkadaşım.. hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?