bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kanda çıkan değer için 422 dediler hamilleymişimmmhala inanamıyorum acaba yanlışlık mı var diyorum:) 2 haftalıkmış:) darısı tüm isteyenlere inş:))yarın doktora gitcem..

rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah hepimiz 9 ayımızı sağlıkla hayırla tamamlarız bebişlerimizi kucağımıza alırız

kanda çıkan değer için 422 dediler hamilleymişimmmhala inanamıyorum acaba yanlışlık mı var diyorum:) 2 haftalıkmış:) darısı tüm isteyenlere inş:))yarın doktora gitcem..

ben sana dedim canım bak hamişmişsin tebrik ederim şimdiden rabbim sağlıklı kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah

ben testi tekrarladım ama malesef ikinci çizgi çıkmadı bu seferde önceki test bozuktu heralde neyse hayırlısı bakalım

Tebrik ederimmm :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. bende bir türlü inanamıyorum bir yanlışlık olmuşmudur diye diye kendimi yedim... :) çok sevindim darısı bekleyenlerin başına inşallah

Alya çok umut bağlamamakta haklısın tabi, bende sana umut vermim ama benimde inanılmaz iştahım açıktı :) halada açık.. Hatta çevremdekiler bile farketmiş iştahla yememi, benden önce onlar şüphelenmiş.. İştah artışı olurmuş başlarda, yani bu önemsenecek bi detay bence birde sende ikinci çizgi çok silikte olsa görünmüş. Bu beni umutlandırdı. Bilmem ama hamişsin gibi bir hisse kapıldım :) Birşey kalmamış adetine eğer 1 gün bile gecikme olursa bence direk kan testi yaptır kesin sonucu o verir. Sevinçli haberlerini bekliyorum

rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah hepimiz 9 ayımızı sağlıkla hayırla tamamlarız bebişlerimizi kucağımıza alırız

Canım seninle aynı haftadayız bu hafta 7. haftaya giriyorum perşembe gününe randevu alabildim. Düşün yani hala gidemedm. Keseyi bile göremedm, inş perşembe günü görücem fasülyemi. İşte o zaman bende inanıcam.. Senin bulantıların başladımı? benim bugün ilk kez hafif midem bulandı. ama geçti hemen.. geçer geçmez yemek söyledm çok pis iştahım açıldı bu ne zaman kdr sürer böyle bilmiyorum yoksa doğuma kadar baya besilli bişi olurum

kızalr ya benim çok ağrım var özellikle şuan karnımın sağı ve solu öyle ağrıyokii..keşke bugün gitseydim doktora yarın gitcem ama korkuyorum netten baktım biraz ..gebelik tehlikeli olabilirmiş..uff ağrım çok sizce normalmii ya sizdede varmı..buarada tebrikler için çok saolun inş..hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..inş isteyen herkese nasip olurr..

denizcikk tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına:)))

canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim
ama gel gör ki ben silik çizgiden sonra ertesi gün 2 test daha yaptım onlarda çıkmadı bişey adetim perşembe günü bu aya dair bi beklentim kalmadı. valla bende ne kadar üzülmüyorum takmıyorum desemde kendime ,öyle olmuyor. anlamadığım eşimdede bende de bi sorun görünmüyo hatta bende yumurtalar çokmuş eşimin sperm sayısı normalin 3 katından fazla acaba başka bir problemmi var diyorum. nebileyim tüplermi tıkalı yada başka bişeymi var bilmiyorum ya. dalgaya vuruyorum benim çocuğum olmuyo diye ama aklımda sürekli neden diye. allahtan gündüz okuldayım aklımdan çıkıyo ama eve gelince başlıyorum yine bu ay 5. aydı. yani biri tutmasa öbür ay tutardı diyorum ama kısmet meselesi işte. hayırlısını istiyorum rabbimden.

canım idrar testi için 2 gün öncesi çok erken belli bir seviyede algılıyo beta hcgyi. bu dönemde en doğru bilgiyi kan testi verir bence adetinde gecikme olursa bide kan testi yaptır

canım idrar testi için 2 gün öncesi çok erken belli bir seviyede algılıyo beta hcgyi. bu dönemde en doğru bilgiyi kan testi verir bence adetinde gecikme olursa bide kan testi yaptır

canım başta silik çıkınca acabamı demiştim o yüzden tekrarladım adetim perşembe günü zaten bakalım, adetim gecikebilir son aylarda böyle sebebsiz gecikmeler yaşadım o yüzden hemen değilde bikaç gün sonra yaptırırım ama hiç sanmıyorum daha önce bikaç kez yaptırdım çıkmayınca daha kötü oluyo insan.

Son düzenleme:

Mrb,
bende kac aydir bu bölümü takip edememisim daha dogrusu unutmusum :)) hehe
alyacim okudugum kadariyla bebek okul arasinda bebege agirlik vermissin.. Allah gönlüne göre nasip eder ins. 5 ayda olmamasi gayet normal bence.. bunu kafana takip da üzme bos yere kendini.. benimde 4 ay dan sonra oldu.. 1 sene olmazsa o zaman düsünürsün dr. lar hep öyle diyor ya... bunlari düsünürsen sinir stres olursun iyice gecikir yani öyle diyorlar ya o bakimdan bende öyle diyorum :)) kaldi ki saglik sorunu olanlarin bile bir sürü secenegi var yaptirabilecekleri.. icini hos tut o gelecegi zaman gelir zaten

kızlar sizinde varmı ağrınızz yaakorktum ben..inş bişi olmazz

ya canım kasıkta ağrı normalmiş bendede hafif hafif ağrı vardı öyle araştırdım. Ama kişiye rahatsızlık verecek kadar ağrıyorsa doktora gidilmesi gerekiyormuş. Seninde byaa şiddetliymiş bende korktum şimdi. en bugünden git merak ettim.. İnş hayırlı haberler dönersn

Canım benm 5. ay uzun bi zaman değilki, doktora bile gittiğinde ne kadar oldu diye souyorlar. 1 yıla kadar normal. Denk gelmemiş demek ki.. üzülme onun geleceği tarih belli, sadece onu bekliyor annesi sakin ol :) Ya ama hala diyorum bence sende var bu ay bişey:) önceki mesajlarında yumurta akına benzer bi akıntıdan bahsetmişsin. wallahi geçen hafta bende oldu aynısı, ve bu yaşıma kadar böyle tuhaf bişi görmemiştim.. Sen test yapmakla acele etme, adetinin geçmesini bekle..geçincede direk kan testi yaptır arkadaşım.. hayırlısı bakalım

teşekkürler arkadsım saol..ama bugün doktora gittim geç döllenme olduğunu çok küçük olduğunu bu ağrıların düşüğe neden olabileceğini söyledi..düşük olablir dedi...uff

canım haklısın insana hayal kırıklığı çok etkiliyo ondan kendini rahat bırak ama umutsuzluk içinde biraz erken okadarda bırakma kendini

canım benim iyiki gelip yazmışsın moral oldun bana okul bi taraftan devam ediyo zaten 1. dönemi bitirdik geriye kaldı iki dönem. dondurma şansım olduğu içinde bebeği ertelememe kararı almıştık. zaten istesemde erteleyemezdim heralde :))) haklısın dr. lar bir sene diyorlar mantıken hak veriyorum fakalt her zaman mantıklı düşünmek elde değil malesef bazen kendi kendime vesvese veriyorum heralde üzülüyo insan işte ne diimki doğru söylüyosun sağlık sorunu olanların bile birsürü alternatifleri varken benim rahat olmam lazım öpüyorum canım senii

annesi demişsin ya ay ne güzel geldi kulağıma yaaa :)) canım benim inşallah vardır bence yok ama ne diim keşke olsa. o beyaz akıntı benimde kafamı karıştırdı bende bugüne kadar öyle bişey görmedim bakalım eğer gelmezse adetim yarın yada cuma falan bekliyorum kan testi yaptırırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…