- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Günaydın.
Hayırlı olsun inşallah.
İstenmeyen gebelik miydi?
Yumurtlama gününü net olarak bilemez neticedeSiz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.
günaydııın saolun evet istenmeyen şok oldum istemiyorum sanki
Bu konu eşinle konuşabileceğin bir konu. o da aynı fikirdeyse gebeliği sonlandırabilirsiniz.
Ancak o artık içinizde de olsa hayatta. Ve doğduğunda hiç şüpheniz olmasın ki ben neler düşünmüşüm öyle yazıklar olsun bana iyi ki öyle büyük bir hata yapmamışım diyeceksiniz.
Valla net olarak bilemese de hesaplanıyor gayet güzelYumurtlama gününü net olarak bilemez neticede
Hımmm anladım.günaydııın saolun evet istenmeyen şok oldum istemiyorum sankii
Hesaplar tutmayabiliyor işte, yumurtlama zamanına günler var derken bir bakıyorsun hamilesin.Valla net olarak bilemese de hesaplanıyor gayet güzel
Sadece yumurtlamaya guvenmemeli o kadar yontem varken.Hesaplar tutmayabiliyor işte, yumurtlama zamanına günler var derken bir bakıyorsun hamilesin.
Alıntı yaptığım üye "bari yumurtlama günün takip et" demiş ona ithafen yazıldı. Onu takip etse bile çözüm değil zaten hiç bir korunma yöntemi size %100 koruma vermiyor.Sadece yumurtlamaya guvenmemeli o kadar yontem varken.
Ayni dusuncedeyim .Sonra mutsuz gebelik ,şanssız dunyaya gelen bebekler .Alıntı yaptığım üye "bari yumurtlama günün takip et" demiş ona ithafen yazıldı. Onu takip etse bile çözüm değil zaten hiç bir korunma yöntemi size %100 koruma vermiyor.
Siz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.
Basiniza gelebilir bu kadar iddali konusmayin derim. Bende tipki bende siz gibi soylerdim.kazaren hamile mi kalinir bu cag da derdim.kaliniyormus ikinci bebegimi o sekilde aldim kucagima cok sukur. Ama hala anlamis degilim nasil oldu bu kdr dikkat eder ve korunurkenSiz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?