- 10 Ağustos 2013
- 986
- 281
- 123
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Hayir canim ne pismaniii? Cok mutlu oldum ben duydugumda ztn ikinci cocugu cok istiyorduk ama bir turlu cesaret edemiyorduk cunku esimde bende calisiyrm ve mesai kavrami olmayan bir isiniz var oyzden biraz bekledigimzden erken geldi okdr.deprasyon hic yasamadim simdi 3 aylik bebegim ve cok sukur diyrm. Sizde sorunuzu atlariniz umarim en kisa zamandapişman mısınız peki ikinci bebekte depresyona girdiniz mi nasıl atlattınız
Belli oluyor evet.Yalnız dikkat etmek gerekiyor.3 gün öncesinde akıntıdan çok net belli oluyor.Hesaplar tutmayabiliyor işte, yumurtlama zamanına günler var derken bir bakıyorsun hamilesin.
Ben benimkini biliyorum canım, çok net anlaşılıyor bazı insanların. 3 yıldır doğal yolla korunduk, olmadı ve ilk denediğimiz anda da oldu. Yani gayet mümkün.Yumurtlama gününü net olarak bilemez neticede
Neden sevinemediniz eşinizle aranız nasıl? Aranızda bir problem mı var?Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam
+10000000000000000Siz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.
günaydııın saolun evet istenmeyen şok oldum istemiyorum sankii
Siz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.
bu yorumun bana faydası nedir?İstemiyor olmanız gayet normal ama korunmama kısmını anlayamıyorum.. ama biliyorumki kesin korunmuşsunuzdur yinede olmuştur.. Önce bildiğin sevişip boşalmadan önce kondom kullanıp korunduğunu sananlar gibi..
Supriz yumurta bebek olayindan cok korkuyorum o yuzden dogumdan sonra 3 tane korunma yontemini falan ayni anda kullanicam sanirimmerak etmeyin biz bebek istedigimiz halde ben bikac haftalik bi sok donemi gecirmistim. Acaba olmasa miydi ay simdi nolacak falan. Kisacasi atlatirsiniz
Neden sevinemediniz eşinizle aranız nasıl? Aranızda bir problem mı var?
Hareket etmeye başlayınca için bi kıpır kıpır olacak yüzünü görünce ne olur onu daha tam bende bilmiyorum. :)
ayy insallah
Hayir canim ne pismaniii? Cok mutlu oldum ben duydugumda ztn ikinci cocugu cok istiyorduk ama bir turlu cesaret edemiyorduk cunku esimde bende calisiyrm ve mesai kavrami olmayan bir isiniz var oyzden biraz bekledigimzden erken geldi okdr.deprasyon hic yasamadim simdi 3 aylik bebegim ve cok sukur diyrm. Sizde sorunuzu atlariniz umarim en kisa zamanda
Ya hamissin sen bosveeer basla naz yapmaya tadini cikarbebek gibisi var mi hic hemenn biseyler asermelisin hadi basla bugunden. Gercekten cok eglenceli bak
sanki erken bilmiyorum dün ögrendim
Belli oluyor evet.Yalnız dikkat etmek gerekiyor.3 gün öncesinde akıntıdan çok net belli oluyor.
Ben benimkini biliyorum canım, çok net anlaşılıyor bazı insanların. 3 yıldır doğal yolla korunduk, olmadı ve ilk denediğimiz anda da oldu. Yani gayet mümkün.
Ayrıca benimki planlı olmasına rağmen ilk aylardan mütevellit bayağı zorlanıyorum yani annelerin şu sıralar düzgün düşünememesi çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?