bebek

pişman mısınız peki ikinci bebekte depresyona girdiniz mi nasıl atlattınız
Hayir canim ne pismaniii? Cok mutlu oldum ben duydugumda ztn ikinci cocugu cok istiyorduk ama bir turlu cesaret edemiyorduk cunku esimde bende calisiyrm ve mesai kavrami olmayan bir isiniz var oyzden biraz bekledigimzden erken geldi okdr.deprasyon hic yasamadim simdi 3 aylik bebegim ve cok sukur diyrm. Sizde sorunuzu atlariniz umarim en kisa zamanda

İstemiyor olmanız gayet normal ama korunmama kısmını anlayamıyorum.. ama biliyorumki kesin korunmuşsunuzdur yinede olmuştur.. Önce bildiğin sevişip boşalmadan önce kondom kullanıp korunduğunu sananlar gibi..

Yumurtlama gününü net olarak bilemez neticede
Ben benimkini biliyorum canım, çok net anlaşılıyor bazı insanların. 3 yıldır doğal yolla korunduk, olmadı ve ilk denediğimiz anda da oldu. Yani gayet mümkün.

Ayrıca benimki planlı olmasına rağmen ilk aylardan mütevellit bayağı zorlanıyorum yani annelerin şu sıralar düzgün düşünememesi çok normal.

+10000000000000000

günaydııın saolun evet istenmeyen şok oldum istemiyorum sankii

Hayırlısı olsun hakkınızda, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Süpriz yumurta dahi olsa, dünyanın en güzel şeyi bence.
Şoku atlatınca eminim sevineceksinizdir...

Bir de şu yönünden bakın.
Artık hayatımızdaki kimyasallar o kadar çok ki, insanlar sağlıklı bir şekilde hamile kalamıyorlar.
Hele ki bu forumda bir çok örneği varken, Rabbim sizi aratmamış, evlat nasib etmiş.
Bence kıymetini bilin derim...

Hala bu tarz "süpriz hamilelik" konularına bu şekilde cevap verenleri görüyorum ya, asıl ben şaşırıyorum.
Allah ol dedikten sonra, inanın, ne koruma yöntemi ne de başka bir yöntem fayda eder.
BKZ: spiral ile kalınan hamilelikler!
BKZ: menapoz dönemi hamilelikleri

Benim de ikinci oğlum süpriz oldu, hem de korunurken.
Yapacak birşey yok, Allah evlatlarıma sağlık sıhhat versin.

Kimseye de yadırgadığını yaşatmasın umarım!

Size bir kastım yok kupkek , sadece başıma geldiği için biliyorum.
Öyle her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor.
İçimdekilerini paylaşmak istedim o kadar.

Supriz yumurta bebek olayindan cok korkuyorum o yuzden dogumdan sonra 3 tane korunma yontemini falan ayni anda kullanicam sanirim merak etmeyin biz bebek istedigimiz halde ben bikac haftalik bi sok donemi gecirmistim. Acaba olmasa miydi ay simdi nolacak falan. Kisacasi atlatirsiniz

kizlarimin arasi 23 ay ikinci kizima hamile kaldigimda 14-15 aylikti.
testi yaptigimda bögürerek aglamistim, o gunu hic unutamam... kizim cok kucuk nasil bakicam ikisine vs diye. plansiz bir gebelikti.
ama iyiki olmus sukurler olsun. yavas yavas attim o psikolojiyi esim cok destektir her konuda. herkes nasil bakiyorsa bende bakarim diyerek gazladim kendimi simdi buyuk 3.5 yasinda kucuk 1.5 arkadas gibiler kavga etselerde herseyi beraber yapiyorlar.

biraz zaman taniyin kendinize. suan şok ile hissettikleriniz gayet normal..

bu yorumun bana faydası nedir?

ayy insallah

Hareket etmeye başlayınca için bi kıpır kıpır olacak yüzünü görünce ne olur onu daha tam bende bilmiyorum. :)

Yüzünü görünce benim aklımdan şu geçmişti "Allah'ım nasıl bir şanslı kulunum ki bu evladı bana verdin"
Her ikisinde de aynı şeyi yaşadım.
Allah bebek hasreti çeken herkese, tüm evlat sahibi olacaklara o duyguların en güzelini yaşatsın dilerim.
Paha biçilmez bir an...

insallah suan bi tuhafım

Belli oluyor evet.Yalnız dikkat etmek gerekiyor.3 gün öncesinde akıntıdan çok net belli oluyor.

Ben de biliyordum takip ediyordum, ne adet günüm şaşar ne yumurtlama zamanlarım. İlk sefa adetin son gününe denk geldi ve biz geri çekilme yaşamak durumunda kaldık. Sonuç hamileyim. Yıllarım hapla korunmakla geçti bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…