- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
sizin var sanırım cok zorlandınız mı bakarken :)
Tebrik ederim. sağlıkla kucağına al inşallah.Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam
Estağfirullah kasıt aramam,sorun şu bebek sahibi olmak demek bir canlının hayat bulması ve bir hayata sahip çıkmak demek her anlamda sorumluluk sahibi olmak eski hayatın tümden değişmesi demek, bu kadar ciddi bir konuda ay ben istemiyordum kazara oldu şimdi mutsuzum demek çok yanlış bence evet milyonda bir bu tarz abes hamilelikler olabiliyor ama konu sahibi baya baya korunmayı unutmuş haplarını almamış bu durumda milyonda bir olasılıkları örnek veremeyiz ha milyonda bir durum sonucu olsaydı özür diler çekilirdim kenara Neyse daha fazla yanlış anlaşılmak istemem ben sadece sahip olunan çocuğun sevgiyle karşılanması taraftarıyım o kadar inşallah kısmeti ile gelirHayırlısı olsun hakkınızda, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Süpriz yumurta dahi olsa, dünyanın en güzel şeyi bence.
Şoku atlatınca eminim sevineceksinizdir...
Bir de şu yönünden bakın.
Artık hayatımızdaki kimyasallar o kadar çok ki, insanlar sağlıklı bir şekilde hamile kalamıyorlar.
Hele ki bu forumda bir çok örneği varken, Rabbim sizi aratmamış, evlat nasib etmiş.
Bence kıymetini bilin derim...
Hala bu tarz "süpriz hamilelik" konularına bu şekilde cevap verenleri görüyorum ya, asıl ben şaşırıyorum.
Allah ol dedikten sonra, inanın, ne koruma yöntemi ne de başka bir yöntem fayda eder.
BKZ: spiral ile kalınan hamilelikler!
BKZ: menapoz dönemi hamilelikleri
Benim de ikinci oğlum süpriz oldu, hem de korunurken.
Yapacak birşey yok, Allah evlatlarıma sağlık sıhhat versin.
Kimseye de yadırgadığını yaşatmasın umarım!
Size bir kastım yokkupkek , sadece başıma geldiği için biliyorum.
Öyle her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor.
İçimdekilerini paylaşmak istedim o kadar.
2 kızım var çocuk düşünmüyorum açıkçası yumurtlama günümü takip falan etmeme hiç aklıma gelmezSiz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.
aynı karmaşık duyguları yaşıyorum diyebilirim,
benim tek farkı biz korunmuyorduk :) ama bu kadar çabuk olabileceğini de tahmin etmiyordum.Bir yandan seviniyorum,Allah aratmadı çevrende okadar isteyen insan var diyorum, bir yandan kalan düğün borçları
sanırım hareketlerini hissetmeye başladığımızda kabullenmiş olucaz.Bazen bende daha şimdiden ne kadar kötü bir annesin diyorum
Tebrik ederim. sağlıkla kucağına al inşallah.Ne kadarlık acaba
Oyy maşallah. Allah bağışlasın.6 hafta :)
Ya bu duygu çok normal millete de çok aldırış etme bende ilk gebelikte ne istedim ne istemedim sduruma alıştıktan sonra istedim ve iyiki oldu diyorum benim bi konsum 10sene olmadı sonra doğdu bebeği ilk kabullenemedi istemedi emzirmedi sonra alıştı ve şuan çok iyiler bu hormonlardan olsa gerek düzeliyor korkmaMerhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam
İstenmeyengünaydııın saolun evet istenmeyen şok oldum istemiyorum sankii
Senin bu konuyu açmanın bize faydası nedir ? Benim yorumumla en azından korunma yöntemlerini araştırıp öğrenirsin belki.bu yorumun bana faydası nedir?
Senin bu konuyu açmanın bize faydası nedir ? Benim yorumumla en azından korunma yöntemlerini araştırıp öğrenirsin belki.
İkisi farklı seylereeee yani?
Şahsen iki kere kazara hamile kalmış bir kadınım.Alıntı yaptığım üye "bari yumurtlama günün takip et" demiş ona ithafen yazıldı. Onu takip etse bile çözüm değil zaten hiç bir korunma yöntemi size %100 koruma vermiyor.
Konu sahibi hiç üzülme geçecek.Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam
Peki2 kızım var çocuk düşünmüyorum açıkçası yumurtlama günümü takip falan etmeme hiç aklıma gelmez
en etkili korunma yöntemleri bile %99 koruyor deniyor
%1 de olsa ihtimal var
Konu sahibi hiç üzülme geçecek.
İlk hamileliğim adeta depresyondu benim için, aylarca kabullenemedim hayata küstüm.
Bir gün hareketlerini hissetmedimde avaz avaza ağladığım an, çoktan anne olduğumu anladım.
Sakin olum, beraber geçireceğiniz daha bir 8 ay var, alışacaksınız birbirinize.
Hele doğduğu an bambaşka şeyler yaşayacaksınız.
Anneliğe hazırlanmak diye bir şey yok, her gün hayattaki ilk gününüz gibi bocalayacak ama her gece uyurken bunları da atlattık çok şükür diye uyuyacaksınız.
Emin olun doğduğunda gözlerini açıp size baksın diye başında nöbet tutacaksınız.
Duygularınız çoo normal, hatta neredeyse yaşamayan anne yoktur.
Hele de ikinci hamilelikler komple kaosa döner.
Siz bakmayın yazılanlara her şey çok güzel olacak, iki kere kazara hamile kalıp 2 yaş ve 9 aylık oğulları olan bir anne olarak ben söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?