bebek

sizin var sanırım cok zorlandınız mı bakarken :)

Daha dogurmadim kiz. Karnimdayken bu kadar egleniyorum. Ama ablamdan gordugum su ki kendisi 2. Bebisine burdakilerin ayipladigi sekilde kazara hamile kaldi. Hemde digeri daha 11. Ayini yeni bitirmisti. Ama simdi bi tatli buyuyorlar ki gormen lazim :) benim anacim ablamla beni de pes pese dogurmus ablam 9 aylik falanmis annem bana hamile kaldiginda. Basta pisman olmus ama ne guzel de buyumusuz hem kardes hem dost olmusuz. Yani ben de istenmeyen bebekmisim ama annem hic de burdaki kadinlarin dedigi gibi tü pis kaka bebegini istemiyor bi anne degil yani. etrafimda o kadar cok bebis var ki mis gibi kokuyolar tertemizler masumlar. Benim kizim da onlar gibi mis gibi kokacak masum bakacak tatlis gozleriyle. ayy duygulandim hormonlarim yerinden oynadi yine dogur da gor kiz bak 17 hafta tasiyinca bile bu hale geliyoruz

aynı karmaşık duyguları yaşıyorum diyebilirim,

benim tek farkı biz korunmuyorduk :) ama bu kadar çabuk olabileceğini de tahmin etmiyordum.Bir yandan seviniyorum,Allah aratmadı çevrende okadar isteyen insan var diyorum, bir yandan kalan düğün borçları

sanırım hareketlerini hissetmeye başladığımızda kabullenmiş olucaz.Bazen bende daha şimdiden ne kadar kötü bir annesin diyorum

Estağfirullah kasıt aramam,sorun şu bebek sahibi olmak demek bir canlının hayat bulması ve bir hayata sahip çıkmak demek her anlamda sorumluluk sahibi olmak eski hayatın tümden değişmesi demek, bu kadar ciddi bir konuda ay ben istemiyordum kazara oldu şimdi mutsuzum demek çok yanlış bence evet milyonda bir bu tarz abes hamilelikler olabiliyor ama konu sahibi baya baya korunmayı unutmuş haplarını almamış bu durumda milyonda bir olasılıkları örnek veremeyiz ha milyonda bir durum sonucu olsaydı özür diler çekilirdim kenara Neyse daha fazla yanlış anlaşılmak istemem ben sadece sahip olunan çocuğun sevgiyle karşılanması taraftarıyım o kadar inşallah kısmeti ile gelir

2 kızım var çocuk düşünmüyorum açıkçası yumurtlama günümü takip falan etmeme hiç aklıma gelmez
en etkili korunma yöntemleri bile %99 koruyor deniyor
%1 de olsa ihtimal var

aynı beni anlatmıssınız

Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam
Ya bu duygu çok normal millete de çok aldırış etme bende ilk gebelikte ne istedim ne istemedim sduruma alıştıktan sonra istedim ve iyiki oldu diyorum benim bi konsum 10sene olmadı sonra doğdu bebeği ilk kabullenemedi istemedi emzirmedi sonra alıştı ve şuan çok iyiler bu hormonlardan olsa gerek düzeliyor korkma

Senin bu konuyu açmanın bize faydası nedir ? Benim yorumumla en azından korunma yöntemlerini araştırıp öğrenirsin belki.

çok aydınlatıcıydı evet benim konumun hatta herkezin burda konu açmasının sana yararı var aklı basında cevaplar daha çok işime yarar

Alıntı yaptığım üye "bari yumurtlama günün takip et" demiş ona ithafen yazıldı. Onu takip etse bile çözüm değil zaten hiç bir korunma yöntemi size %100 koruma vermiyor.
Şahsen iki kere kazara hamile kalmış bir kadınım.
Kondom ve ertesi gün hapı ile hamile kaldım.
Çevremde iğne ve spiralle hamile kalanlar var.
Dediğiniz gibi tek yüzde yüz koruma, ilişki yaşamamak.

Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam
Konu sahibi hiç üzülme geçecek.
İlk hamileliğim adeta depresyondu benim için, aylarca kabullenemedim hayata küstüm.
Bir gün hareketlerini hissetmedimde avaz avaza ağladığım an, çoktan anne olduğumu anladım.
Sakin olum, beraber geçireceğiniz daha bir 8 ay var, alışacaksınız birbirinize.
Hele doğduğu an bambaşka şeyler yaşayacaksınız.
Anneliğe hazırlanmak diye bir şey yok, her gün hayattaki ilk gününüz gibi bocalayacak ama her gece uyurken bunları da atlattık çok şükür diye uyuyacaksınız.
Emin olun doğduğunda gözlerini açıp size baksın diye başında nöbet tutacaksınız.
Duygularınız çoo normal, hatta neredeyse yaşamayan anne yoktur.
Hele de ikinci hamilelikler komple kaosa döner.
Siz bakmayın yazılanlara her şey çok güzel olacak, iki kere kazara hamile kalıp 2 yaş ve 9 aylık oğulları olan bir anne olarak ben söylüyorum.

ay saolun böyle yapıcı yorumlara çok ihtiyacım var çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…