bebek

çok haklısınız saolun desteginiz için

Hamile kalmak için uğraşan insanlar bile haberi ilk duyduklarında bir şok geçirip, panik yapabiliyorlar. İnsanın hayatını tamamen değiştirecek, acayip bir olay bu çünkü. Sizinki bir de sürpriz olmuş, bence hisleriniz normal. Zamanla bu fikre alışacağınızı, heyecan ve mutluluğun ağır basacağını düşünüyorum. Tabi asla asla asla çocuk yapmayacağım diyen bir insansanız, o başka...

30 dan önce olmaz kafasındaydım alışırım insallah

Kızlar tartışmaya gerek yok bence hamilelikte duygular degistigi icin hanımefendi de bi karmaşa yaşamış olmalı. Ben 17 yasinda evlendim ve 2 ay sonra hamile kaldim testte iki çizgiyi gorunce cok ağladım cok tuhaf bi duygu icine girdim daha ben cocuk yaşta sayılırken bir bebeğe nasıl bakarim diye düşündüm. Benimki tamamen cahillikti ve aksam eşim isten geldi sevinçten havalara uçtu bana destek oldu ve hemen kabullendim. Su an oglum 2 yasinda dogumsal rahatsizlik ile dogdu ama ona en mükemmel sekilde bakiyorum. Bu durum kişiden kisiye degisebilir kimseyi kınayıp yargilamamak gerek diye düşünüyorum. Destek olmalıyız. Herkes sevinçten havalara uçacak diye birşey yok üzmeyelim anne adayımızı

aaaaa ciddi misiniz sevindiniz mi ilk duydugunuzda

Hayır sevinmedim hatta çok erken henüz yeni evliyim kendimi hazır hissetmiyorum diye ağladım :)

Ama ne yaparsan yap zaten hazır olamazsın daha önce yaşamadığın bir olaya (annelige) ne kadar hazirlanabilirsin ki? Zamanla onu hissetmeye başladıkça doktor kontrollerine gittikçe bir sonraki randevuyu 4 gözle bekliceksin acaba bebeğim kaç gram almış hangi uzuvları oluşmuş diye.

Şuan kafanın karışması gayet normal çoğu anne adayı yaşıyor bu durumu.

konu sahibi çok aşırı sevinmemen normal, hatta kabul etmen bir kaç ayı bile bulabilir yüklenme kendine :)

Hareket etmeye başlayınca için bi kıpır kıpır olacak yüzünü görünce ne olur onu daha tam bende bilmiyorum. :)
İlk kızım da doğumdan sonra kucağıma aldığım da yüzünün her cm ni pür dikkat inceledim o an insanın gözleri doluyor bir tuhaf oluyorsun kuş gibi hissediyorsun canım Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın :)

Konu sahibi ben ikinci kizima hamileyim çok istedik eşimle Rabbim 4 ayın sonunda nasip etti :) hamile olduğumu regl olmama 6 gün kala öğrendim çok mutlu oldum. Aradan 1 2 hafta geçti ben psikolojik olarak bunalıma girdim bunda en büyük etken mide bulantısı oldu biraz da. İçinde k geçirdim keşke hiç istemeseydik ne gerek vardı zaten 1 evladım vardı vs vs o kadar çok yıprattım kendimi kimse görmeden kaç gece ağladım çünkü mide bulantiları beni mahvetmisti şimdi çok pişmanım keşke öyle dusunmeseydim diye kendimi yiyorum sen de eminim böyle olacaksın şimdi gün sayıyorum doğumuma. Allah her isteyene nasip etsin :)

aynı beni anlatmışsınız dogurucam tabiki kıyamam benim derdim neden böyle oldugumdu

çok saolun allah razı olsun

Annem beni kaza ile doğurmuş..
Istenmeyen bir bebeğim..
Çok sıkıntılar çektim..
O kadar ki hiv emzirmemiş bile..
Benim suçum ne niçin hayatım karardı diye hep ağlardım küçükken..
Keşke olmasaydın derdi yüzüme hep çok zoruma giderdi..
Şimdi 32 yaşındayım annemin kaderinin tam tersini yasıyorum.. 7 yıllık evliyim çocuğum olmuyor.. hiç hamile kalmadım bu 7 yılda.. keşke annem benim yaşadığımı yaşasaydı beni çok beklese çok sevseydi..
Hayat çok tuhaf çok..
Rabbim sizin kalbinize sevgi sevinç versin madem allah nasip etmiş nimetine şükürler olsun diyin ve onu çok çok sevin lütfen..
Lütfen hiç bir çocuk benim yaşadığımı yaşamasın allahım yalvaririm nolursun yaşamasın

hapı 2 gün almadım unutmusum böyle oldu
Benim ilk hamileliğimde böyle olmuştu .O ay adet bitince hapa 3 gün geç başladım.Dr da şaşırdı demekki önceki aydan yumurta kalmış dedi.Ben ne o an nede daha sonraki hayatımda çocuk istemeyen bir tiptim.3. ay bitene kadar hiç mutlu değildim.Ne olduysa sonra oldu, bebeğimi ve anneliği okadar sevdim ki neredeyse 3 yıl emzirdim, çalışmayı bıraktım ve 5,5 yıl sonra 2. Bebeğimi kucağıma aldım.Yaşım 37 bünyem müsait olursa 3. yüde düşünüyorum.Bu arada tek başımayım anne kv yok 5 dk bırakabileceğim. hiç kimsem yok.

Bende aynı yaşadıklarınızı yaşadım. Eski konumu okursanız sevinirim. Annelik çok başka herşey geçiyor herşey.. Geriye sadece evlat sevgisi kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…