bebek

Asiri sevinmek zorunda degilsiniz önce bunu bilin.
Beklenmedik bir hamilelikmis normal degil mi böyle hissetmeniz.
Acilen mutlu olmaniz gerekmiyor kendinize zaman verin, baski olusturmayin bu biir..
Ikincisi ise siz o bebege cok ama cok iyi bakacaksiniz onu da bilin, bakmak zorundasiniz hatta.
Olan olmus, bambaska bir yola giriyorsunuz.
Bu degisikligi kabullenip alismaya calisin.
Duygu patlamalari yasamaniz gerekmiyor, yeri gelir aglayin yeri gelir heyecanlanin.
Normal seyler bunlar, ama o bebek cok masum ve seni cok ama cok seviyor unutma.
Farkinda degilsin ama tüm dünyasi senin kokun olacak bir varlik gelecek dünyaya.
Senin gibi hamilelik gecirenlerden biri de bendim, simdi oynuyor halinin üzerinde piknik yapiyor.
Ben zaten anne olacak bir insan degildim ama olunca da dünyanin en iyi annesi benim ulan diye volta atiyorum.
Akisina birakin, pozitif düsünün. Kabullenin.

Ben de kesinlikle inanmazdım. Hiç inanmazdım. Yalan derdim vs vs. Ama olunca oluyor, büyük konuştum. Yunurtlama dönemim de değildi.

Aynen ilk öğrendiğimde istenmeyen bir gebelikti. Yumurtlama günüme bile daha çook vardı. Ben yapamam, hazır değilim, olmaz diye ağlıyordum. Çok feci duygular yaşamıştım. Korkmuştum. Daha kendime bakamıyorum falan diye. Yani o kadar çok karmaşık duygular yaşadım. Annem kendime getirdi sağ olsun Şimdi en ufak bir durumda bir şey olacak diye ödüm kopuyor, varım yoğum oldu sanki

Fazla ön yargılısınız? Geç yumurtlamış olabilir erken yumurtlamış olabilir ki bu sağlıklı bi kadının başına gelebilecek olağan şeyler. İstemiyorsa istemiyordur bunun başka bi açıklaması olabilir mi? Herkes bebek delisi olmak zorunda değil yani.

Bebek delisi olmak zorunda değil kimse evet evet haklısınız evet doğrusunuz , zorla çileden çıkarıyorsunuz korunmak atla deve değil Yok şöyle yaptım hamile kaldım Yok böyle korundum hamile kaldım demek ki yaptım sanmış yapamamış demek ki korundum sanmış korunamamış korunmak gayet basit hayır bir laf edicem lafın ucu konu sahibine değecek diye çekindiğinden konuşamıyorum da herkesin fikri kendine

Mrb bize doktor normal yolla hamile kalamazsın demişti bizde korunmayı bırakmıştık ki hemen o ay hamile kaldım üzüntüden aglamaktan mahvolmuştum hatta ALLAH bana annelik duygusu vermemiş diyordum hiç istemiyordum ama aldırmak asla düşünmedim zamanla o duygu geçti yerini tatlı telaşlar aldı iyi ki var kızım hayatımda, kendinize biraz zaman tanıyın inanın geçicek bu düşünceleriniz insanız sonuçta psikolojimiz bir olmuyor

çok haklısınız insallah öyle olur

çok haklısınız insallah öyle olur
Elbette öyle olucak inanın buna zaten siz bebeginize iyi bakamicak biri olsanız bunları düşünmezsin bu kaygıyı yaşamazsınız sadece biraz zaman verin kendinize bu dönemde film izleyin kitap okuyun imkanınız varsa bi tatile gidin zaten hareket etmeye başladımı size annecim burdayım diye kendini hissettirdimi geçicek bu kaygılarınız bu arada 2.çocukmu ?

Tabiki herkesin fikri kendine ama şöyle de birşey var,konu sahibi geri çekilmeyle korunmuşsa evet haketmiş korunmayı bilmiyor derim ama prezervatifle hapla spiralle hamile kalan insanlarda var hiçbir korunma yöntemi %100 olmadığı için böyle durumlar olabiliyor,bence iki türlüde yoruma açık bi konu sizin söylediğinizde doğru benimkide. Bence en iyi konu sahibi ne ile korunduğunu söylesin bizde ona göre yorum yapalım,buraya da kamu spotu geçelim; geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.

Merhaba buradaki korunma ahkamcılarına aldırmayın.
Ben işimi yeni kurduğumda ve işimle ilgili ekstra eğitimler alıp kendimi geliştirdiğim bir dönemde hamile kaldım.
Gittiğim doktor o ay yumurtlamadığımı yumurtlamamda bir sıkınt olduğunu söylemesine rağmen hem de.
Her şey çöpe gidecek diye ilk çok üzüldüm.
Hayatım bir daha eskisi gibi olmayacak diye çok üzüldüm.
Gerçekten hayatım bir daha eskisi gibi olmadı, eski rahatlığım bir daha olmayacak da.
Ama kızım olmadan eskiye dönmek ister misin deseler düşüncesi bile kabus gibi gelir.
Ve doğumdan sonra düşüncelerim değişmedi, 2-3 aylık hamileyken bile bebeğim benim her şeyim oluvermişti.

hanfendiiiii anladık anladık degiiil 15 yaşındaki çocuk biliyor ilk sayfada var polemik yaratmak yerine baksaydınız hapı unuttum iki gün o ara olmuş

Keşke bende kazayla hamile kalsam ya oğlum 2 yasında. Bir bebeğim daha olsun diye uğraşıyorum 20 yaşındayım rabbim bana anne olmayı tekrar nasip etsin lütfen bana da dua edin

hanfendiiiii anladık anladık degiiil 15 yaşındaki çocuk biliyor ilk sayfada var polemik yaratmak yerine baksaydınız hapı unuttum iki gün o ara olmuş
Hanımefendi kimseye polemik yaratmak istediğim falan yok,hamilelikten dolayı hormonlarınız sıyırdı sanırım yanlış anlıyorsunuz. Ben sadece sizin üstünüzden kimseye bişey demedim size yorum dahi yapmadım,ben hanımefendinin yorumuna cevap verdim,sizi ne ilgilendiriyor anlamadım? İyi günler.

Konu sahibi hap içmeyi unutmuş

Bu kadar çok sürpriz gebelik yaşayan insan varken hala bu duruma şaşıranlara da ben şaşırıyorum. Evet geri çekilme yöntemi ya da kondomu geç takma yöntemi bi korunma yöntemi değil ama çok da kullanılan bir yöntem. Bu şekilde yıllarca korunan tanıdıklarım da var hamile kalanlar da var. Herşey mümkün...
Gelelim size konu sahibi :) ben planlı ilişkide ilk aydan hamile kaldım, ona bile şaşırdım sevinemedim ne hissedeceğimi bilemedim. Herkes ‘analık kutsallığı’ yaşamıyor.Bebek sahibi olmak için uğraşan kadınların çok istedikleri için bu güdüye erkenden sahip olmalarını anlıyorum ya da gerçekten hazır olup hamile kalanların sevincini de. Ama bizim gibi bir de ne hissedeceğini bilemeyenler var ve hiç az değil artık çok gördüm.Sürpriz olup olmaması tek neden değil hislerimizde. Eğer doğurmaya karar verirseniz sanırım sonradan alışacaksınız siz de. Ben de 10 haftayı geçtim birkaç gündür yeni yeni kabullenmeye başlıyorum gibi o da işte minik minik hala depresifim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…