- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Valla net olarak bilemese de hesaplanıyor gayet güzel
Ben de kesinlikle inanmazdım. Hiç inanmazdım. Yalan derdim vs vs. Ama olunca oluyor, büyük konuştum. Yunurtlama dönemim de değildi.Siz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.
Aynen ilk öğrendiğimde istenmeyen bir gebelikti. Yumurtlama günüme bile daha çook vardı. Ben yapamam, hazır değilim, olmaz diye ağlıyordum. Çok feci duygular yaşamıştım. Korkmuştum. Daha kendime bakamıyorum falan diye. Yani o kadar çok karmaşık duygular yaşadım. Annem kendime getirdi sağ olsunBir de böyle mutsuz gebelere "senin çocuk çok şanssız, istemiyorsan bla bla" tarzı yorumlar yapılmasına ifrit oluyorum. Herhalde hamile kaldığına benim kadar üzülen, parçalanan olmamıştır. Ciddi manada travmaydı benim için, neyse ki çoğu üye bana bunun geçici bir durum olduğunu, benzer hisleri kendilerinin de yaşadığını belirtmişti de normalmiş aslında diye kendimi durdurabilmiştim. Bir kaç hafta sonra ise alıştım, mutlu olmaya ve oyuncak örmeye bile başladım. Ama şanssız bebek, sorunlusun, biz isterken olmuyor da böyle insanlar anne olacak diyenleri de unutmadım.
Birine böyle hassas bir konuda yorum yaparken kişiyi biraz tanımak lazım diye düşünüyorum (başıma geldiği için böyle konuşuyorum yoksa ben de bol keseden atardım eskiden) çünkü eminim ki aksi ve sert yorumlar fazla olsaydı gidip aldırırdım demek ki ben yapamam diye.
Fazla ön yargılısınız? Geç yumurtlamış olabilir erken yumurtlamış olabilir ki bu sağlıklı bi kadının başına gelebilecek olağan şeyler. İstemiyorsa istemiyordur bunun başka bi açıklaması olabilir mi? Herkes bebek delisi olmak zorunda değil yani.Siz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.
Bebek delisi olmak zorunda değil kimse evet evet haklısınız evet doğrusunuz , zorla çileden çıkarıyorsunuz korunmak atla deve değil Yok şöyle yaptım hamile kaldım Yok böyle korundum hamile kaldım demek ki yaptım sanmış yapamamış demek ki korundum sanmış korunamamış korunmak gayet basit hayır bir laf edicem lafın ucu konu sahibine değecek diye çekindiğinden konuşamıyorum da herkesin fikri kendineFazla ön yargılısınız? Geç yumurtlamış olabilir erken yumurtlamış olabilir ki bu sağlıklı bi kadının başına gelebilecek olağan şeyler. İstemiyorsa istemiyordur bunun başka bi açıklaması olabilir mi? Herkes bebek delisi olmak zorunda değil yani.
Sadece yumurtlama dönemi korunma sayılmaz zaten neyse anlayan birileri vardır mutlaka.Benim gibi beklenen adetten 2 gün önce yumurtladıysa hesaplar tutmuyo
Ama bu demek değil ki korunmasın...
Mrb bize doktor normal yolla hamile kalamazsın demişti bizde korunmayı bırakmıştık ki hemen o ay hamile kaldım üzüntüden aglamaktan mahvolmuştum hatta ALLAH bana annelik duygusu vermemiş diyordum hiç istemiyordum ama aldırmak asla düşünmedim zamanla o duygu geçti yerini tatlı telaşlar aldı iyi ki var kızım hayatımda, kendinize biraz zaman tanıyın inanın geçicek bu düşünceleriniz insanız sonuçta psikolojimiz bir olmuyor
Elbette öyle olucak inanın buna zaten siz bebeginize iyi bakamicak biri olsanız bunları düşünmezsin bu kaygıyı yaşamazsınız sadece biraz zaman verin kendinize bu dönemde film izleyin kitap okuyun imkanınız varsa bi tatile gidin zaten hareket etmeye başladımı size annecim burdayım diye kendini hissettirdimi geçicek bu kaygılarınız bu arada 2.çocukmu ?çok haklısınız insallah öyle olur
Tabiki herkesin fikri kendine ama şöyle de birşey var,konu sahibi geri çekilmeyle korunmuşsa evet haketmiş korunmayı bilmiyor derim ama prezervatifle hapla spiralle hamile kalan insanlarda var hiçbir korunma yöntemi %100 olmadığı için böyle durumlar olabiliyor,bence iki türlüde yoruma açık bi konu sizin söylediğinizde doğru benimkide. Bence en iyi konu sahibi ne ile korunduğunu söylesin bizde ona göre yorum yapalım,buraya da kamu spotu geçelim; geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.Bebek delisi olmak zorunda değil kimse evet evet haklısınız evet doğrusunuz , zorla çileden çıkarıyorsunuz korunmak atla deve değil Yok şöyle yaptım hamile kaldım Yok böyle korundum hamile kaldım demek ki yaptım sanmış yapamamış demek ki korundum sanmış korunamamış korunmak gayet basit hayır bir laf edicem lafın ucu konu sahibine değecek diye çekindiğinden konuşamıyorum da herkesin fikri kendine
Tabiki herkesin fikri kendine ama şöyle de birşey var,konu sahibi geri çekilmeyle korunmuşsa evet haketmiş korunmayı bilmiyor derim ama prezervatifle hapla spiralle hamile kalan insanlarda var hiçbir korunma yöntemi %100 olmadığı için böyle durumlar olabiliyor,bence iki türlüde yoruma açık bi konu sizin söylediğinizde doğru benimkide. Bence en iyi konu sahibi ne ile korunduğunu söylesin bizde ona göre yorum yapalım,buraya da kamu spotu geçelim; geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
inşallah olurKeşke bende kazayla hamile kalsam ya oğlum 2 yasında. Bir bebeğim daha olsun diye uğraşıyorum 20 yaşındayım rabbim bana anne olmayı tekrar nasip etsin lütfen bana da dua edin
Hanımefendi kimseye polemik yaratmak istediğim falan yok,hamilelikten dolayı hormonlarınız sıyırdı sanırım yanlış anlıyorsunuz. Ben sadece sizin üstünüzden kimseye bişey demedim size yorum dahi yapmadım,ben hanımefendinin yorumuna cevap verdim,sizi ne ilgilendiriyor anlamadım? İyi günler.hanfendiiiii anladık anladık degiiil 15 yaşındaki çocuk biliyor ilk sayfada var polemik yaratmak yerine baksaydınız hapı unuttum iki gün o ara olmuş
evet senin onu demeni bekliyordum iyiki geldinnapıcam sorusuna cevap olarak aldır dememizi bekliyosun heralde
Konu sahibi hap içmeyi unutmuşTabiki herkesin fikri kendine ama şöyle de birşey var,konu sahibi geri çekilmeyle korunmuşsa evet haketmiş korunmayı bilmiyor derim ama prezervatifle hapla spiralle hamile kalan insanlarda var hiçbir korunma yöntemi %100 olmadığı için böyle durumlar olabiliyor,bence iki türlüde yoruma açık bi konu sizin söylediğinizde doğru benimkide. Bence en iyi konu sahibi ne ile korunduğunu söylesin bizde ona göre yorum yapalım,buraya da kamu spotu geçelim; geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?