- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Aynen şimdi gördüm.Konu sahibi hap içmeyi unutmuş
Sevinmeyecekseniz önlem niçin almadınız acaba?Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam
İyi ki hangi yorumu ciddiye alıp hangisini almayacağının farkındaymışsın.Bir de böyle mutsuz gebelere "senin çocuk çok şanssız, istemiyorsan bla bla" tarzı yorumlar yapılmasına ifrit oluyorum. Herhalde hamile kaldığına benim kadar üzülen, parçalanan olmamıştır. Ciddi manada travmaydı benim için, neyse ki çoğu üye bana bunun geçici bir durum olduğunu, benzer hisleri kendilerinin de yaşadığını belirtmişti de normalmiş aslında diye kendimi durdurabilmiştim. Bir kaç hafta sonra ise alıştım, mutlu olmaya ve oyuncak örmeye bile başladım. Ama şanssız bebek, sorunlusun, biz isterken olmuyor da böyle insanlar anne olacak diyenleri de unutmadım.
Birine böyle hassas bir konuda yorum yaparken kişiyi biraz tanımak lazım diye düşünüyorum (başıma geldiği için böyle konuşuyorum yoksa ben de bol keseden atardım eskiden) çünkü eminim ki aksi ve sert yorumlar fazla olsaydı gidip aldırırdım demek ki ben yapamam diye.
Gerilmişiz.. Bebeğinizi düşünün.evet senin onu demeni bekliyordum iyiki geldin
Size dememiş ayrıca sizi savunmuş. Biraz gerilmişsiniz. Yanlış anlıyorsunuz. Boşuna üzmeyin kendinizihanfendiiiii anladık anladık degiiil 15 yaşındaki çocuk biliyor ilk sayfada var polemik yaratmak yerine baksaydınız hapı unuttum iki gün o ara olmuş
Konu sahibi eleştiriler geldi sürekli gerildi sanırım. Hamile hormonlardan olabilir. Yanlış anlaşılma var.Hanımefendi kimseye polemik yaratmak istediğim falan yok,hamilelikten dolayı hormonlarınız sıyırdı sanırım yanlış anlıyorsunuz. Ben sadece sizin üstünüzden kimseye bişey demedim size yorum dahi yapmadım,ben hanımefendinin yorumuna cevap verdim,sizi ne ilgilendiriyor anlamadım? İyi günler.
Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam
Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam
Ne güzel bende 5 düşük ,sayısız ameliyat, tüp bebek denemesi sonrası evlat edinmeye karar verdim. Diyeceklerim bu kadar.günaydııın saolun evet istenmeyen şok oldum istemiyorum sankii
Ne güzel bende 5 düşük ,sayısız ameliyat, tüp bebek denemesi sonrası evlat edinmeye karar verdim. Diyeceklerim bu kadar.
Doktora gidip kalp atışlarını duydukça ve hareketlerini hissetmeye başladıkça istemsizce bağlanıyorsun bebeğine merak etme :) allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
14 aylık bebegim sonradan hayatima dahil olmuş gibi değilde sanki doğduğum günden bu yana benimleymiş gibi :) ve planlamadigim bir hamilelikti henüz 40 günlük evliydim hamile kaldığımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?