bebek

Bende 3 ye hamileyim .ben yumurtlama günü nu hesaplayan biriyim .adete son 3 gün kala olay yaşadık ve kalmışım .o yumurta adete 3 gün kalana kadar nasıl yaşadı halen düşünüyolum.halbuki 24 saat ömrü olduğunu okumuştum.ilk başlarda ağladım aldirmayi düşündüm .ama 1 kerede kaldiysam vardır RABBİM IN BIR bildiği vardır diye boyun buktum.zira kizimda resmen amuda kalkiyordum hamile kalayim diye oğlum 6.5 yasindayken kızim oldu.3 yaşından sonra birakmistim korunmayi ve 3.5 sene çeşitli badireler atlatarak kızımı kucağıma aldı.somut olaylardan ziyade soyut olaya bakarsan tevekkül edersin.zira RABBİM in izni olmadan yaprak bile kimildamaz...ALLAH sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin

İyi ki hangi yorumu ciddiye alıp hangisini almayacağının farkındaymışsın.

Merhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.
Daha yeni öğrenmişsiniz hamileliği gelgitlerin olması çok normal. Icinizi ferah tutun. Geçiçi bir durum çünkü.

hanfendiiiii anladık anladık degiiil 15 yaşındaki çocuk biliyor ilk sayfada var polemik yaratmak yerine baksaydınız hapı unuttum iki gün o ara olmuş
Size dememiş ayrıca sizi savunmuş. Biraz gerilmişsiniz. Yanlış anlıyorsunuz. Boşuna üzmeyin kendinizi

Konu sahibi eleştiriler geldi sürekli gerildi sanırım. Hamile hormonlardan olabilir. Yanlış anlaşılma var.

Biz geri çekilmeyle korunuyoruz 3.5yılı geçti kalmadı hiç 2aydır korunmuyoruz 3.bebeğime hamileyim şuan kızlarıma kardeş geliyo herlez 3çocukla zorlanacağımı söylüyo maddi manevi ama biz eşimle çok mutluyuz çocuklarımız da sevindi habere ama ara ara acaba erken mi zor mu olur diye düşünüyorum ama onun içimde oöduğunu bile bilmek huzur veriyo bana

Eminim hormonlardan dolayı böyle düşünüyosun kalp atışlarını duyduğun an bağlanırsın yada onun tekmelerini hissettiğin an ve doğumdan sonta ilk sesini duyman ilk kez koklaman ne bileyim annelik eşsiz bi duygu çok şanslısın bence

Valla benim de hormanlar tavan ama seninkinin tersi durumdayım şuan kusura bakma niyetim seni eleştirmek değil motive etmek

Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam

Doktora gidip kalp atışlarını duydukça ve hareketlerini hissetmeye başladıkça istemsizce bağlanıyorsun bebeğine merak etme :) allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

14 aylık bebegim sonradan hayatima dahil olmuş gibi değilde sanki doğduğum günden bu yana benimleymiş gibi :) ve planlamadigim bir hamilelikti henüz 40 günlük evliydim hamile kaldığımda :)

Merhaba kızlar hamileyim ve karmakarısıgım napıcam ben sevinmedim hiç normal mi napıcam

Herkes hamile olduğunu duyunca sevinç çığlığı atmak zorunda değil. Siz önleminizi almışsınız ama 2 gün unutunca hamile kalmışsınız. Beklemediğiniz için ekstra şoktasınız. Biz istedik ve ilk ay gebe kaldım. Ona rağmen günlerce ağladım istemiyorum diye. Rüyalarıma girdi, gece uykularım kaçtı. Etrafımda onca hamile arkadaşımdaki heyecanı görünce daha da üzüldüm. Ben neden öyle değilim diye. Ancak 11. Haftada ultrasonds görünce o kadar duygulandım ki. Kolları bacakları oluşmuş minicik bir beden, çaresiz savunmasız orada öylece yatıyor, benden besleniyor. Bense onu istemiyorum. O daha 11 haftalık, ben neredeyse 30 yaşındayım, o doğmaya kararlı bense halen korkup istemiyorum. O an kendimden utandım.

Sizde üzülmeyin. Şok olmuşsunuz evet ama artık o sizin parçanız.

Burada kimse size, aldır filan demez. Zaten emin olun ultrasonda bir görün siz de neden onu istemedim diye üzülürsünüz. Gayri meşru değil, ne güzel evlisiniz. Kıymetini bilin

Gercekten kadini korunma konusunda yargilayacagimiza duzgun bir sekilde konusşak veya ne istedigini. ?
Cunku evet bu yuzyilda bile korunma yontemleri %100 degil ve evet allah ol derse korunma yontemi Muhtesem olsa bile hamile kaliniyor...

Kazara hamile kalanlara destek olmamiz ve dogru olana yoneltmemiz gerekirken her hamilelik konusunda korunma yontemini tartisiyoruz.

Cevremde 1 damlayla hamile kalmiş insanlar var. Dogum kontrol hapini duzenli kullanmasina ragmen hamile kalan var.. prezervatifle hamile kalan var. Benim halam dogum kontrol hapi+prezervatifle hamile kalmiş , o bebegini düşurmuş tam 1 ay sonra ayni korunma yontemiyle hamile kalmiş ve dogurmuş kadin...

Bende yumurtlama gunumde iliski yasamis korunmamis olmama ragmen hamile kalamayanlardanim. Demekki allah istiyorsa oluyormuş...

Cok normal duygular bunlar. Herkes annelik sanki doğuştan kodumuza islenmis gibi davransa da annelik ic gudusu de zamanla kazaniliyor. Beklenmeyn bir anda gelmis ve cok yeni. Haliyle karisik duygular içindesiniz . Kendinize biraz zaman verin. Herkes hamileliği çiçek bocek kalp seklinde karsilamak zorunda degil.

Ne güzel bende 5 düşük ,sayısız ameliyat, tüp bebek denemesi sonrası evlat edinmeye karar verdim. Diyeceklerim bu kadar.

Allah şifa versin inşallah evlat edinerek ya da doğum ile kucağınız boş kalmaz. İnşallah siz de anneliği tadarsınız.

Ama bu olay, o kadın istememesine rağmen hamile ben istiyorum olmuyor gibi birşey değil ki. Onlar zengin ailenden geliyor ben fakir aileden gibi birşey de değil (misal).

Tamamen duyguyla alakalı.

Hamile olduğumu öğrendiğimde emin olun, onca uğraşa rağmen çocuğu olmayanlara da ver diye dua ettim.

Yokluguda cok zor kazara hamile kalmakta cok zor. Saglik sorunun yoksa uzulme.. sonucta 5. Cocugun degildir daha. Zamanla alisirsin insallah.

aaaaa ciddi misiniz sevindiniz mi ilk duydugunuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…