• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek :)

hayatta yasayabilecegin en guzel duygu annelik
hayat herseyi getirebilir duzenin bozulabilir 10 sene sonra bosanan yokmu 2 sene gecince bosanmayacagin mi garantileniyor mesela ?
diyelimki 2 sene sonra bosandin cocugun yok bekledin birdaha evlendin ve yastan dolayi cocugun olmadi ozaman napacaksin ???
cocuk her zaman yapayim dedigin ay olmuyor bazen hic bir saglik sorunu yokken aylar aliyor ama 3 5 ay daha bas basa olmanin tadini cikarabilirsin

Bence biraz daha bekleyin, henüz 4 aylık evlisiniz ve evliliğinizin oturduğu konusunda kafanızın rahat olduğunu söylüyorsunuz. Bence hiçbir konuda acele etmeyin.

ben de ilk ayda evliliğimin oturduğunu düşünüp hamile kalmıştım. yaklaşık 6 ay sonra falan :D
aradan 6 yıl geçti şu an evliliğimin oturmadığını düşünüyorum :D :D
aslında hayat her an her şeyi sunabilir. önemli olan kadının sonu her ne olursa olsun evladıma yetebilecek miyim duruma uyum sağlayacak mıyım, çocuğumu mutlu edebilecek miyim sorularına verdiği olumlu ya da olumsuz cevaba göre değişiyor

ben de ilk ayda evliliğimin oturduğunu düşünüp hamile kalmıştım. yaklaşık 6 ay sonra falan :KK70:
aradan 6 yıl geçti şu an evliliğimin oturmadığını düşünüyorum :KK70: :KK70:
aslında hayat her an her şeyi sunabilir. önemli olan kadının sonu her ne olursa olsun evladıma yetebilecek miyim duruma uyum sağlayacak mıyım, çocuğumu mutlu edebilecek miyim sorularına verdiği olumlu ya da olumsuz cevaba göre değişiyor

Çok haklısınız, bir de özellikle kadının kendine sorması gereken en önemli sorulardan biri de her koşulda çocuğun sorumluluğunu alabilecek miyim?

ben 26 eşim 35 yaşında. karı koca çalışıp istanbul şartlarında 2 ev kredisi birden ödüyoruz. her şey ucu ucuna yettiği halde deli gibi çocuk istiyoruz ve korunmuyoruz. 6 aylık da evliyiz...
evlilik oturması falan hikaye.birbirinizi seviyorsanız ve anlaşıyorsanız bebeğiniz olmalı.

görümcem 17 sene evli kalıp boşandı teyzem 9 aylık evliyken. çocuk yapmasalar mıydı... iyi ki de yapmışlar.

maddiyat da hikaye. hesabını kitabını bilirsen o bebeğe bakacak paran vardır. her şeye para varda bebeğe mi yok. ertelemeyin. yaşınız da çok genç değil.

7 aylık evli 2 aylık gebeyim bi heves tedavi ve dua ede ede gebe kaldım ( tedavi işe yaramadı şimdi nedenini iyi anlıyorum) inat yaparmış gibi ağlaya zırlaya sürekli dua ettim oldu. Şükürler olsun Rabbime. Sorun şimdi pişman mısın diye. Bebeğim için en ufak bir pişmanlığım yok ama daha oturmamış bir evlilik varmış meğer ben iyi sanarken her şeyi. Etrafımdaki herkes yaşın 27 geçiyor zamanı diyerek gazladı. Tavsiyem bekleyin. Ne var yani anneannem en küçük teyzemi 41 yaşında doğurmuş. Bekleyin benden tavsiye.

Back
X