- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
bence de iki yıl anneyle kalmalı ya da en az 1.5 yılmerhaba arkadaslar benim bu ara arastirmaktan yoruldugum bi cikmazim var. sizce bebek ilk iki yil anneyle mi uyumali yoksa ayri odada mi kalmali? pedagog adem günes iki yil anneyle kalmali diyor güvenle baglanma icin psikolog özgül piyade ise hemen ayri odada yatiriabilir diyor aitlik duygusu icin simdi ben hangisini yapmaliyim sizce yorumlarinizi bekliyorum
2 yıl aynı yatak diyor adem güneş,eş ilişkisi ne olacak pardon,bana saçma geliyo, bağlanma sadece yataktan ibaret değil ki
kendı adıma dusuncemı soyleyım, bebege oda yapıyoruz kendı odamıza yatak vs koymadık... ılk 3 ay bebek kendını toplayana ve bırbırımıze alısana kadar ana kucagını odamıza alıp yanımızda yatıracagım ama sonrasında kendı yatagında yatacak ne kadar erken ayrılırsak o kadar ıyı, sonra alısınca ayrılmakta ıstemıyorlar...merhaba arkadaslar benim bu ara arastirmaktan yoruldugum bi cikmazim var. sizce bebek ilk iki yil anneyle mi uyumali yoksa ayri odada mi kalmali? pedagog adem günes iki yil anneyle kalmali diyor güvenle baglanma icin psikolog özgül piyade ise hemen ayri odada yatiriabilir diyor aitlik duygusu icin simdi ben hangisini yapmaliyim sizce yorumlarinizi bekliyorum
Bizim mikrobumuzda büyümsnidende kendi odasını keşfetip orda büyümeliyani zaten cocuk dunyaya geldiginde sudan cikmis baliga donuyor,zavalli elinin bile kendine ait oldugunun farkinda degil,gazi olunca felakete ugramis gibi ciglik kiyamet..yani el kadar bebek nasil dogar dogmaz baska odaya atilir,olacak sey mi bu? yani pedagogu filan gectim benimannelik vicdanima sigmiyor bu durum.
zaten bebegin anneyle yatmasinda bebek anneye alismiyor,anne bebege alisiyor bi bakima.zaten onlar dogduklari anda bize baglilar,bunalima depresyona giren biziz,kimi zamansa kabullenemeyen.
ilk sene zaten cocuk baska bi boyutta gibi,resmen 12.aydan sonra devreleri aciliyor bebeklerin,bence ozellikle ilk 1,5 sene annenin yaninda veya ayni odada yatmali.
çocuğunuz var mı bilmiyorum ama adem güneş yanlış düşünüyor.
o kadr iç içe nefes, dün haberlerde de çıktı yataktaki milyonlarca mikrop el kadar bebeğe zarardan başka birşey değil. aynı oda ewt ama aynı yatak hiç doğru değil.
bir de yanlışlıkla çocuğunu boğanlar, yataktan düşürenleri ekleyince kesinlikle ayrı yatak..
benim pedagogun anlattiklarindan anladigim ayni yatakta cünkü bir konusmasinda sizinde söylediginiz gibi tehlikeli olmaz mi diye sorduklarinda olmadigini bu tür vakalar incelendiginde örnegin bazi ilaclari kullananlarda antideprasan gibi yada uyku sorunlari olan insanlarda olan vakalarmis yoksa saglikli olan kisilerde olmazmis bilmiyorum inanin cevabiniz icin tesekkür ederim ayrica. cocugumun egitim temellerini Saglam atmak istiyorum ne yapacagimi bilemiyorum annelik güzel oldugu Kadar zormus gercekten
Bizim mikrobumuzda büyümsnidende kendi odasını keşfetip orda büyümeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?