Bebekle boşanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben bosanmak istiyorum, bir süre yaşamam gerekecek ve hayır calışmıyorum bebek olduğu için

Ben annemle yasiyorum. Annemin huyu kotudur. Kocamla yasamak mi daha zor, annemle yasamak mi diye kendime sormustum. Annemle yasamak daha iyi bir seçimdi benim icin. Eski esim beni cildirtmasaydi is bulduktan sonra kendisine boşanmak istedigimi soyleyecektim. Daha erken patladi olaylar.
Arada ciddi bir sorun yoksa ailenizle yaşamak istemiyorsaniz is bulana kadar idare edemez misiniz?

Aranızda halledemeyecek kadar büyük problemler mi var bllos? Çalışmıyorsan bu süreçte aile desteği çok önemli.
Sürekli üstten konuşmaz tarzı, tartışma anında “sus lan, kes sesini, kalk git ” vs demesi ve bebekten dolayı çalışmadığım icin bir seye para isteyince bakarız demesi hele bi de harcayacağım sey ona göre değilse ne gerek var yok ona para vermem vs of cok var hangisini yazayım bilemedim cok doluyum

Bunu düsündüm bu süreçte kime bırakacağım 7 aylık bebeği bakan yok çünkü 7 ay boyunca kimse de gelip destek olmadı hep tektim

Mesleğin var mı ? Ayı herif.

Bunu düsündüm bu süreçte kime bırakacağım 7 aylık bebeği bakan yok çünkü 7 ay boyunca kimse de gelip destek olmadı hep tektim

Bebeginiz kred yasina gelene kadar bakacak kimse yok mu? Ben bosandim ama calisirsam eski gorumcemle annem dönüşümlü bakacak. Es ailesinin destegi olmaz mi

Gururunu incitmiş Şu durumda aile evi daha iyi bir seçenek gibi bebek büyüyünce sürdürebileceğin bir işin var mı?

Peki ailenizin maddi durumu nasil? Bebekle bosanirsaniz yardim ederler mi?
Babam vefat etti, annem babamın maası ile geçiniyor. Evde asosyal bir abim var. Ev bize ait. Bilemiyorum bi kaç kere boşanma muhabbeti olunca annem hep sineye cekmemi söyledi hic destek olmadı.. en son hamileyken büyük bir tartısma yasadım ve bosanacağım dedim bebeği de aldıracağım dedim annem destek olmadı ben de konusmayı kestim sonra habersiz cıktı geldi ve bir sekilde orta yol bulundu devam edildi… o zaman ki tartısma sebebi ise kuzeni ile arsa aşacaktı ve ev yapılcaktı.. ben de ne kuzeni ne de onun esi ile anlaşamadığım icin istemedim üstüne tapu ha onun üstüne ha benim üstüme ne fark eder tarzı konuma yaptı ben de fark eder dedim ve ac gözlü para göz olmakla sucladı hakaraet vs bu yüzeen bosanmak istemistim o zaman

Fotoğrafını da görmüştük bir ara çok güzel kadınsın. Böyle güzel kadınlar da hep ayılara denk geliyor Ay ne desem bilemedim hakkında en hayırlısı en güzeli olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…