Bebekle boşanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş secme seçeneğim yok suan zaten ama cocugu vermek isteyeceğini sanmıyorum
Kocaniz cocugun velayetini alamaz. Bebek daha o. Hakim bizim protokolde yer alan babada yatili kalma ibaresini bile bize sorup kaldirmisti.
Acik konusayim saglam bir planlama yapmadan bosanmayin.

Kocaniz cocugun velayetini alamaz. Bebek daha o. Hakim bizim protokolde yer alan babada yatili kalma ibaresini bile bize sorup kaldirmisti.
Acik konusayim saglam bir planlama yapmadan bosanmayin.
Yok planlı bşr sekilde ilerleyeceğim zaten ama çirkefleşeceğini düşünüyorum

Anneler böyle durumlarda sana kollarını açmak istese de açmaz, hiçbi şekilde güven vermezler.. Güven verirse mutlaka boşanır diye endişe ederler..

Üzgünüm sizin adınıza.. Ama bebek büyümeden zor gibi.. Bence dişinizi sıkın, bebeğin masrafı azalsın en azından bez masrafı mama masrafı vsvs bitsin.. Sizde o süreçte ne yapabilcenize bakın.. Gerekirse 2 yıllık bir üniversite okuyun..
Hiçbişey için geç degıl, ben ıst unıve basvurdum gecen, uzaktan eğitime ve 32 yasındayım.. Diğer bebegı dogup buyuyene kadar bu okulu bitirirsem İnş istediğim işi yapacağım.. Sizde bu sekılde bir yol izleyebilirsiniz..
Artık cogu kadın 45 50lerde boşanıyor, neden cunku cocugun ona bagımlılıgı kalmıyor, masrafı azalıyor.. Sizde en azndn kreş çağına kadar dişinizi sıkın derim.. O adamın parasıyla okuyun, verdıklerınden artırın kenara atın, cocuga biri para verıosa atın kenara hemen 50 100 demeyin deli para oluyo sonrası..

Allah yardımcınız olsun

Mesleginiz paraniz birikiminiz yoksa cok zorlanirsiniz aile destegide yok sanirim
Avtkt tutup onu evden gonderin duzeninizi bozmayin yada 1 yil sabredin ise girin bakici tutup yari yariya odeyin maasinizi 3 4 bin eksik soyleyin onu biriktirin kenarda kosede altin varsa onlara sahip cikin bosanma surecinde nafaka cok az alirsiniz vermeyecekte belli ben aile evindeyim kira ft derdi yok nafaka bile yetmiyordu parasiz sakin sakin hareket etmeyin kenarda 7 8 ay icerden yiyecek paraniz olsun planli hareket edin

Para vermiyor bir sey istersem kartından cektiriyor, açıktan okumak istedim izin vermedi ne gerek var dedi oysa okumayı cok severim kısacası müsade etse yapacağım ama yok yani

Kızlar bebekle boşanan var mı? Özellikle ailesi ile arası olmayan biri var mı? Neler ile karsılastı bu süreçte çıkabildiyse nasıl düzlüğe çıktı? Teşekkür ederim
Ya ailenize yada esinize katlanacaksiniz.Dayanabiliyorsaniz çocuğunuz buyuyene kadar sabredin.

Annen akraba kızının bile gidip orada kalmasına yok diyemiyorsa sana bi hayli kucak açmak zorunda bllos. Tam kararını vermeden kocana boşanma konusunu açma blöf yapıyor gibi görünürsün.
O kızla konusmuslar kalmayacakmış halletmişler onun dısında bir seyi netlestirmeden ona söylemem çünkü direk kapı dısarı eder

Bebek öncesi ve bebek sonrası katlanılabilirlikleri değişiyor bu heriflerin.
sabrımızı enerjimizi bebeğe yönlendirip biraz desteğe ihtiyaç duyup o destek gelmediğinde farkediyoruz.
Evet aslında her sey burada baslıyor tam olarak bir destegini görmedim sevmesi dısında..

Çok üzüldüm kuşum. Bu zamanda meslek, iş güç sahibi kadınların bile boşanıp sıfırdan bir hayat kurması çok zor. Benim öğretmen arkadaşım boşandı, çok zorlandı. Maaşının çoğu kirayla kreşe gitti. Eşiyle sonra arayı düzeltti. Belki ekonomik yönden sıkıntı çekmese denemezdi ama tekrar barışıp nikah kıydı sonrasında. Anne bakımını garantilemeden dillendirme bu boşanma konusunu.

Evet aslında her sey burada baslıyor tam olarak bir destegini görmedim sevmesi dısında..
Sabredin, yapabileceğiniz işler eğitimler bakmaya başlayın. Usul usul ayrşın. Şu aşamada ayrılık da sizi sıkıntıya sokacak. Kalplerine sevgi diliyorum dillerine saygı diliyorum bu adamların. Çocuk sonrası boşanma git gelleri yaşayan çok kadın olduğundan eminim.

Bu zamanda her sey öyle zor ki… sırf maddi acıdan onunla olmak bile insanı yorar

Pembe pembe mutlu güzel şeyler söyleyemeyeceğim. Bir erkeğe nasıl güvenip oturuyor kadınlar ben şaşırıyorum. Öz babam mezardan çıksa işi bırak dese bırakmam. Bebeği de bahane etmeyin lütfen. Bunu bütün kadınlara söylüyorum senin nezdinde.
Ben bebeğim 4,5 aylıkken işe başlamıştım. Ona annem baktı 19 aya kadar. İkinci de daha tecrübeliydim direkt kreşe verdim. 6 aydan itibaren alıyordu. 11 aylık başladı kızım.
Ben de 11 aylıkken yollarımı ayırdım o haysiyetsiz herifle.
Annemin evine yerleştim. Annem bakamıyor çocuklarıma. Birini okula bırakıyorum diğerini kreşe. Okuldakini dersi bitince alıp işe getirdim 2 yıl. Şimdi kursları var. Sonra akşam çıkıp bebeğimi de alıp eve geçiyorum. Annem eğer yanımızdaysa yemeğimizi yapıyor saolsun. Benim işim senden biraz daha zor. Biri hasta oluyor yavrumun diğeri de olur. Birinin bakımı var diğerinin dersi var. Biri sevgi istiyor diğeri kıskanıyor. Ama çok şükür bugünümüze. Bebeğim 3 yaş olmak üzere. Diğeri de 10 yaş. Babaları da birkaç ayda bir 1-2 saat alıyor. Keşke hiç almasa diye bekliyoruz.

Bence şiddet yoksa bebek büyüyene kadar idare edin o arada para toplamaya çalışın biraz gerçekçi olalım hayat zor aile yapinizda uygun değilmiş o yüzden sizin için en doğru seçenek bu

Eşimle aynı işte çalışıyordum kendisi ticaret ile uğraşıyor yani bebek olana kadar bir işim vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…