Nasıl bir program yaptınız kendinize paylaşır mısınız lütfenŞartlar aynı değil ama moral olsun diye yazayım
Oğlum Bebek değildi anaokuluna gidiyordu ama benim yaşım 36 idi en son 18 yıl önce matematik görmüştüm ben çalışıyordum bir de
KPSS B den 2016 da 88 aldım
Çalışırsan yaparsın
Ama biraz fedakarlık gerekir
Sonuçta Bebek'ten kısamayacağımıza göre eve misafir gelmesinden mükellef Sofralardan bal dök yala ev işi yapmaktan Kısmalısın
Nasıl bir program yaptınız kendinize paylaşır mısınız lütfen
Video izleyerek yapabilir miyim çok mu zaman alır konuları kendim mi halledeyim? Günde kac saat calismaliyimProgramım vs yoktu ki
Olan her an ders çalışabilmelisin
Düzene ay masaya geçeyim kitabımı dizeyim vs beklememelisin
Ben dershaneye de gittim ama sende Bebek var
Bir de yakınlarda arada bebeğe bakacak birileri var mı
Mesela son aylarda deneme çözebilmek için
Ha bu arada ben o dersi bitireyim konu bitsin de test çözeyim çok deneme yapayım modunda olmadım
Önce kolay gelenlerden başka ki moralin gelsin
evet canım alan var edebiyat.daha 7 ay var neden olmasin ...bir arkadasim hem okula gidiyordu hem staja 1 kere girdi kazandi ... sizin bolum neydi alan sinavi varmi
evet canım alan var edebiyat.
O da mi bebekliydi canım?
Bana senin gibilerde lazım canım birbirimize destek olmak için.Ben de ayni durumdayim oglum 16 aylik hem ev hem o hem ders yetistirmeye calisiyorum
Video izleyerek yapabilir miyim çok mu zaman alır konuları kendim mi halledeyim? Günde kac saat calismaliyim
Bebis çok küçükmüş sürekli ilgi ister, size yardım edecek kimseniz yok mu siz daha rahat çalışın diye örneğin bebeği oyalayacak, ev işi yükünü üstünüzden alacak filan. Gozlemlerime göre bu durumlari, genelde vurdumduymaz ve hırslı insanlar avantaja çevirip iyi puanlar alıyor ama merhametli, takıntılı, huzursuz kişiliği olanlar sırf yiprandiklariyla kalıyor.Merhaba arkadaşlar yardiminiza ihtiyacim var özellikle bunu başarmış atanmış arkadaşlardan rica ediyorum bana açıklasın .
Öğretmen adayıyım onumdeki tek engel kpss. En az 87 puan almam lazım. Sonrası atama, yeni hayat , iyi bir gelecek , hayallarinin gerçeğe dönüşmesi...
Bir defa sınava girdim sonu hüsran. Evliyim bebeğim şu an 9 aylık. En son sınava hamilelik ve doğum sürecinden dolayi giremedim yani bu 3. Yilim sayılır hazirlanmam için. Yaşım 28 oldu. Ben bu yıl ki sınava çok iyi hazırlanmak ve kazanmak istiyorum.
Gerçekten ev işi, yemek, emen bir bebek , eşimin beklentilerini hadi yok sayalım :) bunlar varken çalışılıp kazanılır mi evde tek başına ?
Ben yaptım yorumları bekliyorum . Ya da şöyle yaparsan olur yorumları.
Ben de senin gibiyim diyenler de olsun birlik olalım istiyorum.
Inşallah yaparız canımTam aradigim konu olmus bende bu sene girecegim benim 2 cocuk biri 3.5 digeri 2 yasinda hic calismama musade etmiyorlar. Bende geceleri genelde calisiyorum iktisat benim alanim. Keske atanabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?