BEBEKLE KPSS ÇALIŞMAK !!!

Oglum gunduz calistirmiyor bi ogle uykusunda bakiyorum 1 saat aksam 8 gibi yatiyor gece de 2-3 kadar calisiyorum gunduz oglum uyanikken de işlerimi yemegimi yapiyorum Ekim gibi basladim calismaya
Ben geç mi kaldım acaba ya. Inşallah sıkıntısız başlarım. Biraz da o yüzden konu açtım başla birak yapmak istemiyorum. Tam kararla ve hızla başlayıp sonuna kadar gitmeliyim bunun icinde altın fikirlere ihtiyacım var :)

Aaa ben :rapci:
Benim de 6 buçuk aylık kızım var çalışıyorum aynı şekilde bir düzen oturttum kimseden kismadan tabi . Kızım uyudugunda derse geçiyorum , benim hocam YouTube kanalından videoları izliyorum bir de o yayının kitapları var bende. Ders çalışırken not tutmak zor oluyor benim en işime yarayan video defter notları oldu . Tahtada hoca ne anlatıyorsa kitapta var . Bu şekilde yuvarlanıp gidiyorum

Benim de 6 buçuk aylık kızım var çalışıyorum aynı şekilde bir düzen oturttum kimseden kismadan tabi . Kızım uyudugunda derse geçiyorum , benim hocam YouTube kanalından videoları izliyorum bir de o yayının kitapları var bende. Ders çalışırken not tutmak zor oluyor benim en işime yarayan video defter notları oldu . Tahtada hoca ne anlatıyorsa kitapta var . Bu şekilde yuvarlanıp gidiyorum
Çok sağol canım böyle tavsiyeler ve yasanmisliklar istiyorum ışte ;)

Bu işler çok fedakarlık gerektirdiği için önce okul, iş sonra eş, çocuk diyoruz zaten. Şartlarınızı bilemiyorum ama keşke bebek olmadan ya da evlenmeden bu sorunu halletseydiniz. Şu an annelerin çalışıyor olsalar bile ücretsiz izin aldığı bir döneminde bebeğiniz, yani hala çok ilgiye ihtiyacı var. Çalışacaksanız bile onun zamanından kısmayın lütfen. Kısacaksanız eşinizden, kendinizden kısın. Bir anne olarak zaten zamanınız kısıtlı, bir de bu ekstra yükü taşımayı kaldırabilecek misiniz? Bebeğiniz oldukça küçük çünkü. Ben olsam 2 yaşına kadar beklerdim.

Bir de atanırsanız eşiniz de sizinle birlikte gelebilecek mi?

Ben de bebekle çalışmıştım. Kasımda başlamıştım. Ama günde bir saat anca çalışabiliyordum. Sonra sınava iki buçuk ay kala ailemin yanına gittim. Orda çalıştım. 89 puan aldım. Öğretmenim bende. Eşimle kısa süre ayrı kaldık ama bunu yapmasaydık belki kazanamazdım ya da daha düşük puan alıp bir sene başka ile gitmek zorunda kalırdım
.biz eşimle hep iyiki öyle yapmışız diyoruz.

Videolar cok zaman kaybettirmiyo mu ben gecen yil cok istiyodum izlemeyi ama yetismedi

Herkesin duzeni ve sistemi cok farklidir.
Kimseye gore kendinizi yaparim veya yapamam diye degerlendirmeyin. Sonucta daha evvel sinav gecmisi olan birisiniz oss lgs vesaire. En iyi kendiniz bilirsiniz. Bence kendinize guvenmissiniz ki bu yola girmissiniz. Yaparsiniz diyorum :)

Bu işler çok fedakarlık gerektirdiği için önce okul, iş sonra eş, çocuk diyoruz zaten. Şartlarınızı bilemiyorum ama keşke bebek olmadan ya da evlenmeden bu sorunu halletseydiniz. Şu an annelerin çalışıyor olsalar bile ücretsiz izin aldığı bir döneminde bebeğiniz, yani hala çok ilgiye ihtiyacı var. Çalışacaksanız bile onun zamanından kısmayın lütfen. Kısacaksanız eşinizden, kendinizden kısın. Bir anne olarak zaten zamanınız kısıtlı, bir de bu ekstra yükü taşımayı kaldırabilecek misiniz? Bebeğiniz oldukça küçük çünkü. Ben olsam 2 yaşına kadar beklerdim.

Bir de atanırsanız eşiniz de sizinle birlikte gelebilecek mi?
Eşim gelebilir canım sıkıntı olmaz. Bir de zaten bu yıl ki sınavla atanabilirsem gideyim yerleseyim diyene zaten bebek 2 yaşına girecek ;)
Bebegimi ihmal ederek ders çalışmak gibi bir amacım yok. Zaten isteğim hem bebegimle ilgilenmek hem sınava hazirlanabilmek

Ben de bebekle çalışmıştım. Kasımda başlamıştım. Ama günde bir saat anca çalışabiliyordum. Sonra sınava iki buçuk ay kala ailemin yanına gittim. Orda çalıştım. 89 puan aldım. Öğretmenim bende. Eşimle kısa süre ayrı kaldık ama bunu yapmasaydık belki kazanamazdım ya da daha düşük puan alıp bir sene başka ile gitmek zorunda kalırdım
.biz eşimle hep iyiki öyle yapmışız diyoruz.
Çok mantıklı ben de öyle yapabilirim.

Eşim gelebilir canım sıkıntı olmaz. Bir de zaten bu yıl ki sınavla atanabilirsem gideyim yerleseyim diyene zaten bebek 2 yaşına girecek :KK66:
Bebegimi ihmal ederek ders çalışmak gibi bir amacım yok. Zaten isteğim hem bebegimle ilgilenmek hem sınava hazirlanabilmek

Eşiniz gelebilirse o zaman sıkıtınız şurda aranana kadar sürecek. İnşallah başarırsınız. İyi çalışmalar dilerim.

Videolar cok zaman kaybettirmiyo mu ben gecen yil cok istiyodum izlemeyi ama yetismedi
Videosuz ben anlamıyorum bana göre olmazsa olmaz gibi , hem basit akılda tutmalık kodlamalar oluyor tek kitaptan geçen yıl denedim olmadı çok eksiğim vardı ama şimdi öyle değil hiç . Bence olduğu kadar olsun videolu olsun

Kolaylık olur mu bilmem ama biz bi arkadaşla ezber yapacağımız şeyleri küçük kağıtlara yazıp evde gördüğümüz her yere yapıştırmıştık. Mesela dolabı açarken kapakta bir not, bulaşık yıkarken fayansta bir not :) daha çok akılda kalıyor öyle.

Ben de bebişimle aöf okumaya çalışıyorum. 2.sınıftayım. Biters ebu sene DGS'ye giricem ALLAHın izniyle. Gerçekten fedakarlık istiyor. Bbek lduğunda zaten uykusuz oluyoruz. O uyurken de ben de uyuyayım demememiz gerek mesela. Fırsat bulduğumuz her an çalışmalıyız. Tabiiiii eşinizin desteği Çook çok önemli. ev derli toplu olsun. her gün yemeğim tatlısı tuzlusu çorbası tam olsun kafasında bir adamla okul falan okunmuyır maalesef. ALLAH yardımcımız olsun güzel karrdeşim..

2014 te kızım 3 yaşındayken hem KPSS çalıştım hep dışardan okulu 4 yıla tamamladım.1,2 puanla KPSS almadı.okulu hiç ders kalmadan bitirdim.2016 da hamile olduğum için sınavda öne alındığı doğumumda o ayda olduğu için giremedim.şimdi kızım 1.sınıfa gidiyor.birde 20 aylık oğlum var.ve ben yine sınava çalışıyorum.konular baya az kaldı.ben biraz matematikten korkuyorum.ona daha çok az çalıştım.tabiki çok zor 10 gün çocuklar hastaydı kitabın yüzünü açamadım mesela.senin en azından çocuk bitane.benim kızın dersleri oluyo birde onunla ilgileniyorum.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Yanlız değilmişim ya o kadar iyi geldiniz ki. O kadar güzel fikirli insanlar var ki sizleri çok seviyorum.
Bir de kadın olmak farklı olmayı ve çoook çalışkan olmayı gerektiriyor bunu anladım.

Kolaylık olur mu bilmem ama biz bi arkadaşla ezber yapacağımız şeyleri küçük kağıtlara yazıp evde gördüğümüz her yere yapıştırmıştık. Mesela dolabı açarken kapakta bir not, bulaşık yıkarken fayansta bir not :) daha çok akılda kalıyor öyle.
Aaa guzel fikir ezberlenecek daglar goller falan onlar yazilabilir aslinda :super:

Merhaba ben varım alan sınavımda vardı suan puanıp iyi ilk 500 deyim branş fen ama bildiğin gibi atama olmadı mülakat var umarım hakkımız yenmez onun dışında evet bebegim kucuktu söyle yaptım çalıştım hocam geceleri boş zamanlarımda seurekli elimde kitap simdi yalan söyleyemem cocugumada cizgi film izletiyodm suan konusmuyor hala benım yüzümden ama o şekilde o puanı alabildim bide son 2 ay bakıcı tuttuk öyle calıstım annemleri cagırdım arada hiç vazgecmedim cocugum yurudugunde kapının önünde aglıyodu bende içerde aglıuodum ama kapıyı acmadım çok kötü acı bişe biliyorum ama onun için yaptımpna daha iyi gelecek için insallah bu emeklerin karsılıhını kızımla alırız

Benimde kımsem yoktu son 2 ay bakıcı tuttum hocam kusura bakmayın ama dedakarlık etmek zorundasınız yada bırakıp cocugunuz buyuyunce hazırlanacaksınız yani 85 üzerleri almak o kadar kolay degil ne yazık kı

Merhaba ben varım alan sınavımda vardı suan puanıp iyi ilk 500 deyim branş fen ama bildiğin gibi atama olmadı mülakat var umarım hakkımız yenmez onun dışında evet bebegim kucuktu söyle yaptım çalıştım hocam geceleri boş zamanlarımda seurekli elimde kitap simdi yalan söyleyemem cocugumada cizgi film izletiyodm suan konusmuyor hala benım yüzümden ama o şekilde o puanı alabildim bide son 2 ay bakıcı tuttuk öyle calıstım annemleri cagırdım arada hiç vazgecmedim cocugum yurudugunde kapının önünde aglıyodu bende içerde aglıuodum ama kapıyı acmadım çok kötü acı bişe biliyorum ama onun için yaptımpna daha iyi gelecek için insallah bu emeklerin karsılıhını kızımla alırız
Çok zorlu bir süreç atlatmissiniz ama ben bebegimin aglamasina dayanamıyorum. Demekki o kadar başarılı olabilmek için vicdanını bile dinlememek gerek ben o kadarını yapamam ama benim de elimden kitap düşmemeli ki kazanmaliyim

Back
X