Bebekle yalnız otobüs yolcuğu

Yürümüyormu ,birlikte gireceksin tuvalete evde denemeler yap
Nasil okudunuz merak ettim. 7 aylik bebek ne yurumesi kosuyormus.

Canim bende izmire gittim 6 saat . Kucagimda daha rahattim tekli koltik almistik. Hos benimki çizgi film izledi oyalandi. Sirf wc gitmim diye sivi tuketmedim hic. Pusetle zor olur sanki ama bilemedim simdi

Hım peki siz nasıl okudunuz bende merak ettim ... 7 aylıkmıymış bebek oldu tmm peki

Kanguruyla baglayacan onune oyle uyuyacaksiniz.. ben oyle yapacam.. bende 16 saat gitcem... surekli kanguruyla onunde bagli olsun alt degistirme haric.. zaten iki koltuk alacan birine otur diger koltuga ayagini uzat coxukta kanguruyla uzerine bagli o sekilde uyursunuz... dusme korkusu da olmaz... tuvaletede o sekilde gidersin

Daha önce öneren arkadaşlara da yazdım ben ankaradayim ailem egede bir ilçede en yakın havaalanı izmir ordan ilçeye otobusle 3 saat yani ucak bekle bin in otobus terminaline git 3 saat de ordan benim icin daha zor olacak aktarma hem de 7 saate yaklaşacak yine değişen bisey olmayacak

Canim bende izmire gittim 6 saat . Kucagimda daha rahattim tekli koltik almistik. Hos benimki çizgi film izledi oyalandi. Sirf wc gitmim diye sivi tuketmedim hic. Pusetle zor olur sanki ama bilemedim simdi
Kanguruyla rahat edebilir mi ki ya hareketleri kısıtlanacak bayağı. Artık hem puset hem kanguru alıp 2 türlü denerim nasıl Rahat ederse

7 saate insanin cisi gelmez geldi diyelim bebek arabanizla gidin muavine soyleyin alabileceginiz bir yere koysunlar bebegi arabaya koyup wcye gidersiniz en kose tuvalete bebek arabasi iceri girerse sorun yok girmezse kapiyi aralik birakin iseyip cikin. Bu kadarda takmayin ayrica bebekli bir ana olarak tavsiyem gece gidin neden dussun bebek arabanin kemeri ile sabitleyin puseti muhtemelen tum gece uyur. Oglumla gece dunyayi gezebilirim ama gunduz 2 saatten sonra rziyet oluyor

ben olsam cesaret edip hayatta gündüz yolculuğu yapmam yapamam
4 yaşına yaklaşan kızımla bile hala düşünemiyorum sıkılır çocuk
gece gidin valla uykusuz idare ediverin
hayırlı yolculuklar

ben olsam cesaret edip hayatta gündüz yolculuğu yapmam yapamam
4 yaşına yaklaşan kızımla bile hala düşünemiyorum sıkılır çocuk
gece gidin valla uykusuz idare ediverin
hayırlı yolculuklar
Tavsiyeler üzerine ben de gece gitmeye karar verdim pusetimin emniyet kemerinden emin değilim emniyet kemeri takilamazsa en kötü uyumadan puseti tutarim uykum gelirse de kanguruya koyarım bebeği. Tuvaletim gece gelmez gelirse de snowmotion dediğin şekilde en köşede arabayla da olabilir. Gece en mantıklısı teşekkürler :)

lostradamus benkeyfimvekahyasi özellikle sizleri etiketledim kemerle çok rahat bağlayabilirsiniz dediğiniz için pusetimin modelini atayım size, chubby marka, neresinden kemer geçecek neresinden sabitlenecek inanin hiç yapmadım bilmiyorum yardımcı olur musunuz siz ve diğer arkadaşlardan bilen varsa :)

Eklentiler

• 1Lüks Kirmizi-228x228.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 47
Bu markayı hiç bilmiyorum ama hepsi ters bağlanıyor. Yani bebeğin yönü yola değil koltuğa bakacak şekilde olacak Kemer’de bizim göğsümüzden geçtiği gibi pusetin arkasındaki kemer bölgesinden geçecek. Evde bi deneyin nerede boşluk var pusetin arkasında.
Resim yükledim arkasında emniyet kemeri olduğu yazıyor. Kemer’den kastı Kemer’in geçeceği plastik boşluklar. Youtube da bunun videoları vardır izleyin. Arabada bunu kullanmıyor Musunuz kendi arabanızda?

Eklentiler

• 78324416-C5C1-4A75-8D46-3C325E4B548C.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 54
İşte kendi arabamız olmadığı için bilmiyorum hiç denemedim o yüzden :)
Bu baska marka ama böyle heralde?

arac kiralamayi dusunun bence. hem o zaman esiniz birakmaya daha gonullu olabilir.

onun disinda ben bir kac kez kanguruya taktim oyle zamanlarda cocugu, tuvalete falan oyle kucagimda gittim, kimseye birakamiyorsunuz dedeginiz gibi.

Ben kizimla tuvalete gidiyorum beni birakmak istemeyip agladiginda :) bebeginiz yürümüyorsa bence sorun olmaz yolculuk :)

Evet kimseye bırakamıyo insan. Araç kiralamayız heralde gece tek gideceğim muhtemelen puset + kanguru ikisini de yanımda bulundurarak duruma göre hangisinde rahat ederse ona koyacağım. Gece tuvaletimin gelme ihtimali de çok düşük zaten. Daha rahat olur gece artık idare ederim.
arac kiralamayi dusunun bence. hem o zaman esiniz birakmaya daha gonullu olabilir.

onun disinda ben bir kac kez kanguruya taktim oyle zamanlarda cocugu, tuvalete falan oyle kucagimda gittim, kimseye birakamiyorsunuz dedeginiz gibi.

Ben bebegimle de tuvalete girerim şuan hamileyim ama girerim yani. Eğer bebeğiniz sakin bi cocuksa olabilir ama ben ne anne için ne de bebek için uygun bulmuyorum elzem olmadıkça ben çıkmazdim böyle bi yolculuğa.siz çocuğunuzun genel durumunu daha iyi bilirsiniz benim yeğenimi hatırlıyorum aşırı hareketli otobüste durabilecek bi çocuk değil ki gittiklerinde de huzursuz oldular. Bence elzem değilse kendi huzurunuzu dusunmelisinjz ayrıca daha önce gitmişsiniz bi şeyler yasamasanjz kafanızda tereddüt olmaz bence siz de göze alamıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…