- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavipatikk
-
Nasil okudunuz merak ettim. 7 aylik bebek ne yurumesi kosuyormus.Yürümüyormu ,birlikte gireceksin tuvalete evde denemeler yap
En rahati kanguru. Guzel fikirKanguru kullanacağım artık tek yol öylelikle ellerim serbest olur
Hım peki siz nasıl okudunuz bende merak ettim ... 7 aylıkmıymış bebek oldu tmm pekiNasil okudunuz merak ettim. 7 aylik bebek ne yurumesi kosuyormus.
Canim bende izmire gittim 6 saat . Kucagimda daha rahattim tekli koltik almistik. Hos benimki çizgi film izledi oyalandi. Sirf wc gitmim diye sivi tuketmedim hic. Pusetle zor olur sanki ama bilemedim simdi
Kanguruyla baglayacan onune oyle uyuyacaksiniz.. ben oyle yapacam.. bende 16 saat gitcem... surekli kanguruyla onunde bagli olsun alt degistirme haric.. zaten iki koltuk alacan birine otur diger koltuga ayagini uzat coxukta kanguruyla uzerine bagli o sekilde uyursunuz... dusme korkusu da olmaz... tuvaletede o sekilde gidersinBen ankaradayım ailem egede bir ilçede. En yakın havaalanı izmir ordan da bizim ilçe 3 saat uçak bekle bin in otobus terminaline git bidaha bin benim için daha yorucu ve 7 saate yaklaşacak birsey değişmeyecek :) arkadaşların önerisiyle kanguru ile idare edeceğim artık :)
Canim bende izmire gittim 6 saat . Kucagimda daha rahattim tekli koltik almistik. Hos benimki çizgi film izledi oyalandi. Sirf wc gitmim diye sivi tuketmedim hic. Pusetle zor olur sanki ama bilemedim simdi
Kanguruyla rahat edebilir mi ki ya hareketleri kısıtlanacak bayağı. Artık hem puset hem kanguru alıp 2 türlü denerim nasıl Rahat ederseKanguruyla baglayacan onune oyle uyuyacaksiniz.. ben oyle yapacam.. bende 16 saat gitcem... surekli kanguruyla onunde bagli olsun alt degistirme haric.. zaten iki koltuk alacan birine otur diger koltuga ayagini uzat coxukta kanguruyla uzerine bagli o sekilde uyursunuz... dusme korkusu da olmaz... tuvaletede o sekilde gidersin
ben olsam cesaret edip hayatta gündüz yolculuğu yapmam yapamamAslında çok hareketli şuan tam yürüme zamanları olduğu için evde bile 2 dk oturduğu yerde sabit kalmak istemiyor otobüste zaptetmek de sıkıntı olabilir oyunlarla kandırırım diyordum ama kestiremiyorum tabi. 2,5 aylıkken kolaydı hep uyku modunda olduğu için.
7 saate insanin cisi gelmez geldi diyelim bebek arabanizla gidin muavine soyleyin alabileceginiz bir yere koysunlar bebegi arabaya koyup wcye gidersiniz en kose tuvalete bebek arabasi iceri girerse sorun yok girmezse kapiyi aralik birakin iseyip cikin. Bu kadarda takmayin ayrica bebekli bir ana olarak tavsiyem gece gidin neden dussun bebek arabanin kemeri ile sabitleyin puseti muhtemelen tum gece uyur. Oglumla gece dunyayi gezebilirim ama gunduz 2 saatten sonra rziyet oluyor
Tavsiyeler üzerine ben de gece gitmeye karar verdim pusetimin emniyet kemerinden emin değilim emniyet kemeri takilamazsa en kötü uyumadan puseti tutarim uykum gelirse de kanguruya koyarım bebeği. Tuvaletim gece gelmez gelirse deben olsam cesaret edip hayatta gündüz yolculuğu yapmam yapamam
4 yaşına yaklaşan kızımla bile hala düşünemiyorum sıkılır çocuk
gece gidin valla uykusuz idare ediverin
hayırlı yolculuklar
Bu markayı hiç bilmiyorum ama hepsi ters bağlanıyor. Yani bebeğin yönü yola değil koltuğa bakacak şekilde olacak Kemer’de bizim göğsümüzden geçtiği gibi pusetin arkasındaki kemer bölgesinden geçecek. Evde bi deneyin nerede boşluk var pusetin arkasında.lostradamus benkeyfimvekahyasi özellikle sizleri etiketledim kemerle çok rahat bağlayabilirsiniz dediğiniz için pusetimin modelini atayım size, chubby marka, neresinden kemer geçecek neresinden sabitlenecek inanin hiç yapmadım bilmiyorum yardımcı olur musunuz siz ve diğer arkadaşlardan bilen varsa :)
İşte kendi arabamız olmadığı için bilmiyorum hiç denemedim o yüzden :)Bu markayı hiç bilmiyorum ama hepsi ters bağlanıyor. Yani bebeğin yönü yola değil koltuğa bakacak şekilde olacak Kemer’de bizim göğsümüzden geçtiği gibi pusetin arkasındaki kemer bölgesinden geçecek. Evde bi deneyin nerede boşluk var pusetin arkasında.
Resim yükledim arkasında emniyet kemeri olduğu yazıyor. Kemer’den kastı Kemer’in geçeceği plastik boşluklar. Youtube da bunun videoları vardır izleyin. Arabada bunu kullanmıyor Musunuz kendi arabanızda?
arac kiralamayi dusunun bence. hem o zaman esiniz birakmaya daha gonullu olabilir.
onun disinda ben bir kac kez kanguruya taktim oyle zamanlarda cocugu, tuvalete falan oyle kucagimda gittim, kimseye birakamiyorsunuz dedeginiz gibi.
Ben kizimla tuvalete gidiyorum beni birakmak istemeyip agladiginda :) bebeginiz yürümüyorsa bence sorun olmaz yolculuk :)
Cok iyi bir karar :) iyi yolculuklsr dilerim :))Teşekkürler henüz yürümüyor gece gitmeye karar verdim daha rahat eder :)
Cok iyi bir karar :) iyi yolculuklsr dilerim :))
Ben bebegimle de tuvalete girerim şuan hamileyim ama girerim yani. Eğer bebeğiniz sakin bi cocuksa olabilir ama ben ne anne için ne de bebek için uygun bulmuyorum elzem olmadıkça ben çıkmazdim böyle bi yolculuğa.siz çocuğunuzun genel durumunu daha iyi bilirsiniz benim yeğenimi hatırlıyorum aşırı hareketli otobüste durabilecek bi çocuk değil ki gittiklerinde de huzursuz oldular. Bence elzem değilse kendi huzurunuzu dusunmelisinjz ayrıca daha önce gitmişsiniz bi şeyler yasamasanjz kafanızda tereddüt olmaz bence siz de göze alamıyorsunuzMerhabalar sizlere bir sorum olacak. 11 aylık bebeğimle ailemin yanına 7 saat gündüz otobüs yolculuğu planım var bebeği pusete koyup 2 koltuk alıp yanıma koymayı düşünüyorum gece gidemem uyumamam gerek bebek düşer vs diye o yüzden gece dinlenemeyeceğim için gündüz yolculuğu düşünüyorum en fazla 1 2 kere uyur bebeğim gerisi de oyunlarla geçer.
Her ne kadar otobüse binmeden tuvalet ihtiyacımı gidersem ve otobüste sıvı tüketmesem bile tuvaletimin gelme ihtimali aklımı kurcalıyor bebeği 2 dk da olsa kimseye emanet edemem haberlerde neler okuyoruz... Bebekle tuvalete de giremem tabi ki.
Geçen sefer bebeğim 2.5 aylıkken gece eşimle beraber yine otobüsle gitmiştik (arabamız yok) dönüşte annemle dönmüştük. Şimdi de gitmek istiyorum ama bu sefer eşimin pek bırakası yok anneme de önce buraya gel burda biraz kal sonra oraya gidelim sonra tekrar beni bırakmaya dön diyemiyorum haliyle.
Sürekli annemden veya eşimden talepte bulunmak canımı sıkıyor küçük bebeğiyle tek başına yolculuk yapanlar önerileriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?