- Konu Sahibi Annebebekhayat
Ya kadının ne üstüne gitmiş bazıları pes diyorum arkadaslar bazen gerçekten başkaları adına utanıyorum tamam mesela sevgilisinin nişanlı olduğunu öğrenip hala ısrarla yazan kadına ben de ağır yazabiliyorum ama buradaki konuda da insanın bu kadar üstüne gitmeyin yahu sonra bide dönüp kadına hmm sen çok gerginsin sinirlisin falan demişsiniz. Çocupum yok ama çocuk büyütmenin ne kadsr zor olduğunu tahmin edebildiğim için çocuk yapmadım çünkü aynı sizin anlattığınız gibi sürekli çocukla birlikte olma fikri beni boğuyor ki çocukları çok ama çok severim ama tatile gidicem mesela o da benimle gelicek bu fikir bana korkunç geliyor bu ve benzeri sebeplerle çocuk yapmadım mesela. Arkadasım olsaydınız seve seve bakardım bebeğinize eminim çok ihtiyacınız vardır. Ama yapıcak bir şey yok gerekirse tuvalete bile bebeğinizle gidiceksiniz çok şaşırsam da yapan anneler varmış yazmışlar madem morarıyor bu bebek öyle yapın. geçici bir süreç sonuçta bir kaç ay daha sıkın dişinizi sonra rahatlarsınız. Benm arkadasımın bebeği de böyleydi ve aşırı da tombikti ama kucağından indiremiyordu ama belli süre sonra geçti kolikliği biraz daha sabredin sıkın dişinizi. Buradaki yorumlara da ne kadar sinirlendiğinizi belli ederseniz o kadsr üstünüze geliyorlar sanırım sakin kalmaya çalışın kolaylıklar diliyorjm.