bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz

kızlar bu kpnuyu açtığınıza çok teşekkür ediyorum benim gibi gereksiz eşyayya boş yere para vermek istemeyen ve evi küçük olan bütün arkadaşlar eminim bu konuyu görünce çok sevinecekler bende gereksiz şeyler almak istemiyorum şimdiye akadar aldıklarımı yazayım sizlere park yatağını aldık daha kullanışlı olucağını düşünüyorum oto koltuğu aldık arabamız yok ama evde ana kucağı olarak kullanılabilir ve yakın yerlere taşınabilir diye aldım hastane çıkışı battaniyesi havlusu ve birkaç çıt çıtlı badi aldım birde cihicconun bakım setini aldık çanta hediyeli pudra hariç diğerleri kullanılabilir diye düşünüyorum :):) kıyafet fazla lamyı düşünmüyorum bikaçtane patikli pijamalardan ve çorap alt üst takım ve tulum yorganını annem diktiricekmiş o yüzden nevresim takımı alayım diyorum ateş ölçer ve şu port bebeler varya onlardan düşünüyorum çünki bizimki kış bebeği olacak uzak bri yere giderken onunla götürürüz sizce gereksiz birşey varmı düşündüklerim arasında biraz uzun oldu tecrübelerinizden yararlanmam lazım

bebek arabasını ihtiyaç olunca alıcam doğar doğmaz kullanmıcak çünki ben şimdilik en gerekli olanları alamak istiyorum diğerleri bebek doğunca ihtiyacına göre alınabilir

bebek arabasını ihtiyaç olunca alıcam doğar doğmaz kullanmıcak çünki ben şimdilik en gerekli olanları alamak istiyorum diğerleri bebek doğunca ihtiyacına göre alınabilir

arkadaşım bebek arabası alırken oldukça hafif ve kolay katlanıp yer tutmayan arabadan tercih etmeni tavsiye ederim. ben bir tek bebek arabasının modelinden rahatsızım araba 10 kilo ve katlanınca çok yer tutuyor.

arkadaşım bebek arabası alırken oldukça hafif ve kolay katlanıp yer tutmayan arabadan tercih etmeni tavsiye ederim. ben bir tek bebek arabasının modelinden rahatsızım araba 10 kilo ve katlanınca çok yer tutuyor.

teşekkürederim bende eşimle bukonuyu tartışıp duruyorum o daha özellikli ve büyük arabaları gösteriyor bir türlü anlaşamıyoruz ben istiyorumki kullanışlı olsun oto koltuğunu set şeklinde alıcaktıda ikna ettim bebek arabasını sonraya bıraktık onu alırkende yine bol bol dil dökmem gerekicek

Bende bu bebek arabasını aldım http://www.bebekceyiz.com/productDetail.aspx?lngProductID=666 doğumum ocakda tavsiyeleri dinledim hem 6.5 kg hemde tamamen yatabilen baston tarzı zaten kış bebeği olacak daha çok yazın kullanmaya başlayacağım.Bende gereksiz hiç birşey almamaya çalışıyorum o nedenle tecrübeli anneler paylaşımlarına devam ederlerse bizim için iyi olacak:) birde dün yine chicconun iyonlu buhar makinesini aldım kullanan varmı bende onu merak ediyorum kampanyadaydı 109. ytl ye aldım umarım pişman olmam.Buhar makinesi aldığıma pişman olmamda markası konusunda olmam inşallah.

2 kat giydireceğini düşünerek, pijama sayısını ayarla bence,çorap cok lazım olacak.yelek.ter bezi, 3 lü satılıyor penye ağız bezi olarak da kullanırsın, onlardan al baya.
ben de fazla almamıştım,hastanede fazla kalmak zorunda kaldım ve eşimi yollayıp kıyafet aldırdım,hatta aldıklarını yıkayıp ütüleyip getirdi.gelen hediyeler hep büyük (2 yaş vs.) oluyor hatırlatayım.yani kıyafet konusunda ne olsa iyidir,sadece çok ufak olmasınlar birkaç ay kullanılır.
battaniye de olsun 4-5 tane, sarıyorsun kusmuk oluyor değişmek zorunda kalıyorsun.

kız bebekler için iştaha gelip elbise almayın. en çok tulum giyiyorlar. alt üst hastane çıkışıda kucakta toplanıyor ve bel kısmı bebeğin göbeğini rahatsız ediyor. kış için külotlu çorap elzem.kış birden bastırınca acele aradımda bulamadım. ben mothercareden 7 li kısa kollu atlet almıştım.hemde küçülmesin diye biraz büyüğünü. indirimdeydi. meğer onu yazın giyermiş. hiç giydiremedim. şimdi uzun kollu aldım. çok kullanışlı.bana 2 hastane çıkışı 3 de tulum yetti. 2,5 aylık olacak tulumlarını hala giydiriyorum. gezmelik birkaç şey harici başka kıyafet almadım.küçüldükçe alacağım.zaten sık yıkanıyorlar.

emzirme yastığı almıştım hiç kullanamadım,kanguruyuda kullanamadım kıyafet olarak kışlık bişeyler almak istiyorum ama fazla değil boşuna müsrif olmaya gerek yok lazım oldukça alıcam bundan sonra doyumsuz bi çocuk yetiştirmek istemiyorum.

yeni anne olacaklar siddetle tavsiye ettigim ya kendi sallanan besik yada bebek salincagi.. müthis rahatlatiyo..
bebegim 1 bucuk aylikken aldim .. bütün gün kucak isteyen cocugumu koydum icine ..evde bebek varmi yokmu ohh bütün gün islerimi yemegimi rahat rahat hallettim ..
neyi kast ettigimi bilmeyenler icin benimkinin resmini koyuyorum

evet ben bir de kanguruyu yazacaktım. bebeğin kemik gelişimi için 4 aydan önce kullanmadık sonra ağırlaşınca taşıması zor oldu birde yan yatırma yastığı çok gereksiz geldi bize hiç kullanmadık

bana da 1,5 aylıkken sleeper hediye gelmişti
çok işime yaradı şimdi de mama sandalyesi olarak kullanıyorummm

fakat ayaklı tulumlardan iç memnun kalmadım
benim kızım 50cm doğmasına rağmen çok hızlı uzadı
1-2 sefer giydirdim hepsini..

Bende en cok ayaklı tulumlardan hiç memnun kalmadım,giydiremediklerim bile oldu.
birde doğmadan önce yumuşak tabanlı ayakkabı almıştım,giydiremedim hiçbirşekilde.kaldı öyle.

benım kı ılk cocuk ya ınsan herseyı dort dortluk olsun ıstıyor
ama bebekler o kadar cabuk buyuyor kı bız onlara ayak uyduramıyuz
ama ıkıncısında bende daha dıkkatlı olacagım

33 günlüğüz şu ana kadar gereksiz aldığımı düşündüğüm bir şey olmadı belkide daha çok yeniyiz ondan olabilir ama burun aspiratörünün işe yaramadığını anladım....

canım burun aspiratörü en çok işime yarayan şeylerden biri oldu,hala da kullanıyorum,kızımın burnu tıkanıp nefes lamadığı zaman kullanıyorum ki icat edene çok dua etmişimdir sen neden işe yaramadığını düşündün merak ettim...

hamileyken eşim şehirdışına gittiğinde güzel bir tulum almıştı,çok şeker olmasına rağmen ve en çok heveslendiğimiz kıyafet olmasına rağmen 52 cm almıştı,kızım 52cm doğdu :roflol: ayrıca ana kucağı hiç kullanmadık boşuna almışız,aslında 5 li setti,puset çanta anakucağı filan,pek işe yaramadı diyebilrim...göğüs pompası için kesinlikle pişmanım...çok fazla yazlık kıyafet almışız,ne görsek aldık,hepsini 1-2 kez giydi...

kesinlikle memnun kaldım,iyi ki almışım dediklerim ise çok fazla,bebek arabası pierre cardin,tommy mesela ışıklı rüyalar tavana yansıyan,park yatak,bebek telsizi,uyku arkadaşı,burun aspiratörü,dönence,mama sandalyesi ilk etapta aklıma gelenler...

bu konuyu açan arkadastan allah razı olsun.bende ne alsam ne almasam diye dönüp duruyorum.herkesin düşüncelerini okuyup fikir sahibi olmak cok güzel.hepiniz cok saolun kızlar.devam edin aklınıza geldikce yazmaya biz gibi acemilerede fikir olsun

Konuyu açtığınız için teşekkürler hanımlar.
Daha önce 2 çocuğum oldu ama, aradan uzun zaman geçince ne alınması gerektiğini, nelerden kaçar tane almam gerektiğini unutmuşum.
Siz yeni annelerin yazdıkları eski tecrübeli anneler için bile gerekli bilgiler olmuş.Tekrar teşekkürler.

ayaklı tulumlar, dönence, temizleme sütü, nemlendirici losyon, (bebe yağı, şampuan, sabun yeterliymiş) tırnak makasının küçük olması keşke makas gibi ve tutma yeri büyük olanlardan alsaymışım. bunlar pişman olduklarım.

arkadaşlar bu sitenin arıyorum satıyor gibi bir bölümü var kullandığınız eşyaları orda satabiliyorsunuz sizin ihtiyacınız olmamış ama ihtiyacı olacak bir çok kişi vardır mesela ben -araba -kanguru -mama sandalyesi -telsiz- sesli arkadaşlar- kışlık kıyafetler vs gibi şeylerini almadım kızımın satın alabilirim fazlalarımızı birbirimizle paylaşalım ben bebeğimin küçülen eşyalarını ihtiyacı olanlara ücretsiz verebilirim msj atmanız yeterli

arkadaşlar bu sitenin arıyorum satıyor gibi bir bölümü var kullandığınız eşyaları orda satabiliyorsunuz sizin ihtiyacınız olmamış ama ihtiyacı olacak bir çok kişi vardır mesela ben -araba -kanguru -mama sandalyesi -telsiz- sesli arkadaşlar- kışlık kıyafetler vs gibi şeylerini almadım kızımın satın alabilirim fazlalarımızı birbirimizle paylaşalım ben bebeğimin küçülen eşyalarını ihtiyacı olanlara ücretsiz verebilirim msj atmanız yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…