- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
bebek arabasını ihtiyaç olunca alıcam doğar doğmaz kullanmıcak çünki ben şimdilik en gerekli olanları alamak istiyorum diğerleri bebek doğunca ihtiyacına göre alınabilir
arkadaşım bebek arabası alırken oldukça hafif ve kolay katlanıp yer tutmayan arabadan tercih etmeni tavsiye ederim. ben bir tek bebek arabasının modelinden rahatsızım araba 10 kilo ve katlanınca çok yer tutuyor.
kızlar bu kpnuyu açtığınıza çok teşekkür ediyorum benim gibi gereksiz eşyayya boş yere para vermek istemeyen ve evi küçük olan bütün arkadaşlar eminim bu konuyu görünce çok sevinecekler bende gereksiz şeyler almak istemiyorum şimdiye akadar aldıklarımı yazayım sizlere park yatağını aldık daha kullanışlı olucağını düşünüyorum oto koltuğu aldık arabamız yok ama evde ana kucağı olarak kullanılabilir ve yakın yerlere taşınabilir diye aldım hastane çıkışı battaniyesi havlusu ve birkaç çıt çıtlı badi aldım birde cihicconun bakım setini aldık çanta hediyeli pudra hariç diğerleri kullanılabilir diye düşünüyorum :):) kıyafet fazla lamyı düşünmüyorum bikaçtane patikli pijamalardan ve çorap alt üst takım ve tulum yorganını annem diktiricekmiş o yüzden nevresim takımı alayım diyorum ateş ölçer ve şu port bebeler varya onlardan düşünüyorum çünki bizimki kış bebeği olacak uzak bri yere giderken onunla götürürüz sizce gereksiz birşey varmı düşündüklerim arasında biraz uzun oldu tecrübelerinizden yararlanmam lazım
emzirme yastığı almıştım hiç kullanamadım,kanguruyuda kullanamadım kıyafet olarak kışlık bişeyler almak istiyorum ama fazla değil boşuna müsrif olmaya gerek yok lazım oldukça alıcam bundan sonra doyumsuz bi çocuk yetiştirmek istemiyorum.
bebeğime gereksiz çorap dahi almamışım düşündümde belkide ikinci çocuğum olduğu için biraz tecrubeliyim doğumda gelen kıyafetler hediyeleri daha yeni yeni giymeye başladık o yüzden fazla kıyafette almıyorum
33 günlüğüz şu ana kadar gereksiz aldığımı düşündüğüm bir şey olmadı belkide daha çok yeniyiz ondan olabilir ama burun aspiratörünün işe yaramadığını anladım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?