Bende en cok ayaklı tulumlardan hiç memnun kalmadım,giydiremediklerim bile oldu.
birde doğmadan önce yumuşak tabanlı ayakkabı almıştım,giydiremedim hiçbirşekilde.kaldı öyle.
ben hıc tulum almadım
hedıye gelenlerıde bır dafa zor gıydı bacakları cok rahtsız oluyor
3-4 kere kullandım ve hiç birisinde çekmedi ancak damlayla pisliğin dışarı çıkarabiliyoruz..canım burun aspiratörü en çok işime yarayan şeylerden biri oldu,hala da kullanıyorum,kızımın burnu tıkanıp nefes lamadığı zaman kullanıyorum ki icat edene çok dua etmişimdir sen neden işe yaramadığını düşündün merak ettim...
kızlar tulum almayın mı diyorsunuz yani alt üst takımlar dahamı kullanışlı oluyor bu ay kıyafet alışverişine çıkabilirim ona göre alıyım diyorum
ben oyun parkı aldım cok memnumummmmmmBüyük beşik aldiğima pişmanim keşke oyun parki alsaymişimdi....
bence de boşa diyebilirima.s,anakycağı iyi gibi görünyor da kaç kgCADIARZU,bir de bebişi koysan kg daha da artarkafamçokkarıştı,ben geri iade ettim ilk oğlumda belim çok incettim,dr kızdı bana hiç mı kafan çalışmıyor bel fıtığı olmakmı istiyorsun dedi:mymeka:,gelelim kanguruya,onu altı aylikken kulanmayi başlıyorsun daha erken kulanımı bebişlerin sırtı yamuluyoryasakkelime ilerde çok sıkıntı çeker,bir tek iki yonlü araba aldım,ama çok büyük seçtim,çok kulanışlı,birde büyük beşik aldım,ilk oğulum üç yaşına kadar kullandı,şimdi 3,5aylik ikinciye bebişe geçti,kolay gelsin,Bu konuyu açtığınız iyi oldu bende 5 li setlerden almayı planlıyordum anakucağı altaçma kanguru tarzında olanlardan ama kime sorsam boşa masraf diyor kış bebeği olucağı için burdada okduktan sonra vazgeçtim az parada değil 5 li takım 95 ytl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?