bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz

arkadaşlar bu sitenin arıyorum satıyor gibi bir bölümü var kullandığınız eşyaları orda satabiliyorsunuz sizin ihtiyacınız olmamış ama ihtiyacı olacak bir çok kişi vardır mesela ben -araba -kanguru -mama sandalyesi -telsiz- sesli arkadaşlar- kışlık kıyafetler vs gibi şeylerini almadım kızımın satın alabilirim fazlalarımızı birbirimizle paylaşalım ben bebeğimin küçülen eşyalarını ihtiyacı olanlara ücretsiz verebilirim msj atmanız yeterli-----

Bende en cok ayaklı tulumlardan hiç memnun kalmadım,giydiremediklerim bile oldu.
birde doğmadan önce yumuşak tabanlı ayakkabı almıştım,giydiremedim hiçbirşekilde.kaldı öyle.

ben hıc tulum almadım
hedıye gelenlerıde bır dafa zor gıydı bacakları cok rahtsız oluyor

konuyu açtığınız içinb çok sağolun kızlar yaaa...bende çok şeye heves ediyorum çevremde deneyimliler,kuzenlerim yengemler falan sakın gereksiz alma diyorlar..mesela takım alma diyorlar...bir kaç tane al ilk başlar için tamam diyorlar..çünkü bizde bebek mevlüdü çok moda ne yazıkki..yakında davetiye bastıracaklar onun için:))))) ve biz çok çağırıldığımız için bende yapmak durumunda kalacağım..oaraya gidende hep takım getiriyor.kıyafet getiriyor..zaten onları kullanmaya bile sıra gelmeyecek diyorlar...ana kucağı aldım oto koltuğu tarzında olanlardan..çok kullanışlı o arabası olan için..ev içindede anne için büyük rahatlık...park yatak alacağım çünkü tayinimiz çıkabilir oda yapmıyorum..rahat taşınacak bişey olsun diyorum.bebek arabası öyle çok pahalı marka almak istemiyorum çünkü bakıyorum gerçekten ağır ve kullanışsızlar..iterken bile rahatsız oluyorsun..hafif makul fiyatta bişey almayı düşünüyorum..bakım seti değil tek tek alacağım ben kozmetiğini.lazım olanları...buhar makinası alacağım hasta olmasın yavrucak kuru kalıpta...

ben hıc tulum almadım
hedıye gelenlerıde bır dafa zor gıydı bacakları cok rahtsız oluyor

kızlar tulum almayın mı diyorsunuz yani alt üst takımlar dahamı kullanışlı oluyor bu ay kıyafet alışverişine çıkabilirim ona göre alıyım diyorum

o heyecandan olsa gerek gıdıp dunya para verdıgım elbıselereeeee cunku hıc gıyemedıgı okadar cok elbıse kaldıkııııı kıs geldı sımdı gıymesı gerek amaaaa olmaz yazaada uzerıneee olmazzz :S

3-4 kere kullandım ve hiç birisinde çekmedi ancak damlayla pisliğin dışarı çıkarabiliyoruz..

CANIM ben tulum hıc gıydırmedım....bacakları hıc rahat edemıyorum
alt ustu takımlardan bacaklı olanları aldım
ama tulum almadım.....
gelen hedıyelerden bır ıkı kere gıydrdım

Bence tulum bebeğin ilk aylarında kullanacağı en temel kıyafetlerden biri ilk 4-5 ay sürekli tulum giydirdim bebeğime hem bebeği tutması da çok rahat oluyor

ya madem bu konuyu açmışsınız, şunları da yazarsanız bizim gibi anne adaylarına çok yardımcı olacaksınız?

bebeklerinize aldığınız şeylerden en işe yarayanı hangileri? neleri almamızı şiddetle tavsiye edersiniz?

kızlar tulum almayın mı diyorsunuz yani alt üst takımlar dahamı kullanışlı oluyor bu ay kıyafet alışverişine çıkabilirim ona göre alıyım diyorum

beyazbulut bence bizimkilere tulum şart, kışın doğacaklar,donarlar mazallah..

ben de bugun oglum ıcın kulotlu corap aldım zara da erkek motıflı olanı da var aklınızda olsun aralıkta dogacagı ıcın ıse yarayacagını dusundum. bılmek ıstersınız dıe payşasmak ıstedım en azından bı tane olsun dedım kızlar gıyerken ıyı de benım oglusumun ne eksıgı var :)

Bu konuyu açtığınız iyi oldu bende 5 li setlerden almayı planlıyordum anakucağı altaçma kanguru tarzında olanlardan ama kime sorsam boşa masraf diyor kış bebeği olucağı için burdada okduktan sonra vazgeçtim az parada değil 5 li takım 95 ytl

ben kızıma bolbol kilotluçorap alıyorum.hem ucuza buldum hemde kısın dogacak yawrum altından üstünden soguk girmesin.5-6 tane kollu kolsuz tulumumuz var.daha annenesi babanne almadılar.onlarda alır gelirler bi ton:)bebek arabası aldık 3 tekerli büyük görünüyor ama kullanımı cok rahat.5 yasında cocugu bindirdik ve hiç itttirirken zorlanmadık.oto koltugu almayacagım arabamız yokkpark yatak düşünüyordum ama babamız oda yapmak istiyor kızına.daha karar veremedik yatagına

bende bilakis tulumlarla rahat ettim , altl üstlü takmlar kucağa alınınca toplanyor , mothercareden 3 lü takm halinde satılıyor fiyatı pazardakilerden dahi daha ucuza geliyor hemde cok kullanşlı

bence de boşa diyebilirima.s,anakycağı iyi gibi görünyor da kaç kgCADIARZU,bir de bebişi koysan kg daha da artarkafamçokkarıştı,ben geri iade ettim ilk oğlumda belim çok incettim,dr kızdı bana hiç mı kafan çalışmıyor bel fıtığı olmakmı istiyorsun dedi:mymeka:,gelelim kanguruya,onu altı aylikken kulanmayi başlıyorsun daha erken kulanımı bebişlerin sırtı yamuluyoryasakkelime ilerde çok sıkıntı çeker,bir tek iki yonlü araba aldım,ama çok büyük seçtim,çok kulanışlı,birde büyük beşik aldım,ilk oğulum üç yaşına kadar kullandı,şimdi 3,5aylik ikinciye bebişe geçti,kolay gelsin,kaydirigubbakcemile5

oto koltugu sadece ilk aylarda oturdu şimdi hic bir işe yaramıyoır

yalnız iyiki almışız dediğim şey de mama sandayemiz
o olmasa ne yapardık bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…