kızlar 2 günde bütün sayfaları okudum bitirdim,çok güzel paylaşımlarınız olmuş,çok faydalandım hepsinden,yiğit 17 ay 20 günlük bugün itibariyle,oyunlar, alıntı yazılar hepsi harika,bu bilgileri birarada görmek süper oldu.hepinize ayrı ayrı teşekür ederim.
yiğit bugün sünnet oldu.yaptıralım çıksın aradan dedik.çok zor oldu,sünnet yapılan süreç değilde 1 saat sonra uyuşukluğun geçmesiyle birlikte çok ağladı,2 saat susmadan hep ağladı,ağrı kesiciler bile faydsızdı.2 gün çekmem gerekiyormuş,o ağladıkça ben hastalandım,pişman oldum ne diye canını yaktırdık diye,((
bende oğlumun gelişimini yazacağım uygun zamanlarımda,hepimizin bebeklerine allah sağlık versin,
ayşecim sizede çok geçmiş olsun canım:1hug:
hoş geldin ayşecim .. ilerde daha zor olurdu belki cnm .. bir iki güne atlatırsınız .. aman üşütme dikkat et .. çok geçmiş olsun ve de hayırlı uğurlu olsuunnn :lepi: a.s.
çok teşekür ederim ...duruyu takip ediyorum hep maaşallah çok seviyorum prensesi
meralcim eski bi dondurma kutusunun üstünden küçük bi delik açıyosun sonra bi avuç fasulyeyi selinin önüne koyuyosun tek tek atmasını istiyosun bu kadar :))
irmik oyunundada bi paket irmiği tepsiye döküp ellerinizle şekiller yapıyosunuz
mercimeklerin arasından nohutları seçmece var
geniş delikli bi tuzluktan kürdanları geçirmece
bunları bloglardan görmüştüm ama hepsi senin hayalgücüne kalmış dahada çeşitlendirebilirsin bunları.
güzelmiş... sana fasülye oyununu sorarken aklıma bişey geldi.. önüne fasülye, nohut, mercimek vs. koyup aynı sayıda da küçük kavanoz koyup birer örnek ben koyarım diğerlerini de aynı şekilde doğru kavanoza koymasını isteyebilirim... belki yapmışsınızdır da siz bunu...
güzelmiş... sana fasülye oyununu sorarken aklıma bişey geldi.. önüne fasülye, nohut, mercimek vs. koyup aynı sayıda da küçük kavanoz koyup birer örnek ben koyarım diğerlerini de aynı şekilde doğru kavanoza koymasını isteyebilirim... belki yapmışsınızdır da siz bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?