Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok teknom uzun değilde 3gp formatında o yüzden açmıyor sanırım dönüştürme programıda silinmiş süreli olduğu için daha sonra tekrar denerim.

tamam canımm izlesene com a yükle ordaa dönüştürm istemiyordu snaırımm..

videoyu ben açamadım canım ama bizden kaynaklanıyor olabilir... iki çeşitle yapmak daha mantıklı ilk başta... bi de bu defne dediğiniz kimdir?

kızlar paylaşımlarınız çokkkkkk güzel ellerinize sağlık teşekkürler

o kadar çok şey yapmışsınız ki hepsini dikkatlice okuyup uygulamam lazım

en basitinden başladık biz teyzeleri öyle aferinlik bişey yok aslında ama yinede ayrım yapmasını yavaş yavaş öğrenecek işte umarım 4 lü 5 li kavanoz videolarınıda izlemek nasip olur bütün temmuz bebişlerinin :)

http://img689.imageshack.us/img689/7891/video303.mp4

sonundaki saat neyin nesi anlamadım ama neyse ekleyebildim sonunda :))

maşallah duruya annesi. kocaman aferimde bizden.

güle güle oynayın...

çalışıyorum tatlımda bu her zaman öyle değil genelde haftaiçide benimde pestilim çıkmış olduğundan öle saatlerce oynayamıyorum bu düne has bişeydi.dün uras çok şımarıktı beni özlemiş b,de babamız yoktu geç geldi oda olmayınca sinirlendiğini hissettim oda oda dolaşıp baba dedi aralarda kıyamadım.bir gece önceside aralıksız uyuduğundan uykumu almıştım ama malesef dün gece gene sabahladık. mesela bugün işte bile duramadım yorgunluktan uyucam birazdan. senin gibi hissettiğim benimde çok oluyor. o yüzden o bloglardaki annneleri çok kıskanıyorum(((

aysegul cum, cvp vermemisim, su anlik kardesimiz yok ama calismalara devam....

linkte de ahsap oyuncaklar cikmisti..simdi dogrusu oldu sanirim...tesekkurler canim..

cnm hayırlısı olsun .. umarım en doğru zamanda sağlıcakla kucaklarsın bebişini yusuf da kardeşiyle oynar seneye bu zamanlar yerimseniben

insallah canim, hayirlisi herseyin...opuyorumnanaktan

ya kizlar, tv kapali olsana , yusuf kumandayla kendisi aciyor, acamadi mi bana getiriyor ac diye..babasi 3 ay evde durunca,alistirdi tv ye tabii..ne olcak bilmem...

fişini çek ne yaparsan yap alıştırma derim.. ben artık pek açmıyorum .. oyun çocukları oldular artık .. oyun zamanını tv ile geçirmeleri iyi olmaz en fazla günde bir saat izleyebilir deniyo..

cnm nerden çıkardın 1-1.5 ay geride olduğunu .. benim kızım da bir çok şeyi yapamıyor.. mesela eşleştirmeleri pek yapamaz bak doğu yapıyomuş.. her çocuk farklıdır.. her çocuğun yapabilecekleri de farklıdır.. biraz da üstüne durmaya bakıyo bazı aktiviteler .. zamanla öğreniyolar..

http://img689.imageshack.us/img689/7891/video303.mp4

sonundaki saat neyin nesi anlamadım ama neyse ekleyebildim sonunda :))

aferin cimcime fıstığa .. bir ara uzun uzun düşündü gibi sanırım karnı açtı makarnayı ağzına mı kavanoza mı atim diye düşündü galiba tontik kaydirigubbakcemile3

kızlar paylaşımlarınız çokkkkkk güzel ellerinize sağlık teşekkürler

o kadar çok şey yapmışsınız ki hepsini dikkatlice okuyup uygulamam lazım

biz de bir yerlerde okuduk duyduk burada herkes bildiğini söylüyo cnm .. sonuçta aynı ayda doğdular .. sorularımız sorunlarımız nasıllarımız aynı.. paylaşmak da en güzeli .. tüm bebişler öğrensin hepsi en güzel şekilde yetişsin inş.. a.s.

bugünki aktivitelermiz:=))
malum sabahladık ben uyurken uras uyanmış başımda epey bi dikildiler babasıyla uyanamadım(
bir ara babamız bangır bangır urasın orguyla neşeli olkiyi çalmaya çalşıyordu urasda o arada biberonlarının kapaklarıyla oynuyordu. gene dalmışım. sonra kulağıma gelip biz çok eğleniyoruz bugün monte carlo eğitimi yok deyip bir iki tokatlayıp gittiler.bir arada tepemde zıplıyolardı. bölük pörçük zille uyandım pideler gelmiş :)))
pide sonrasıda hamı oynadık.dünkü oyundan oynayalım dedik fıstık olmayınca oynamadı. fıstık getirincede yemekten oynamadı ((en kısa zamanda eve kur bakliyat almak gerek..

fatmacım yusuf ne kadar büyümüş çok da ciddi oynuyor çok şeker.

benim cadı cümle kurmaya başladı cümlelerinin en çok söylediği en favorisi o galiba bayılır beni koşturmaya "annnnnneeee koşşşşşş" el de gel yapıyor bir yandan ama gel değil koş yani. babasına "baba gel" diyor anne koşacak ya :)))

oyun hamuru almadım henüz melis yemeye çalışır sanırım. denesem olmazsa alayım.

teknocum ben doğunun geri olduğunu düşünmüyorum sen bilinçli bir annesin ayrıca ablası ve abiside var eminim sizden çok şey öğrenmiştir.konuşmada her çocukta farklı oluyor onun gelişimle bi alakası yok benim yeğenim durudan 7 ay büyük ve şakır şakır konuşuyor al karşına sohbet et o kadar yani ben durunun 7 ay sonra öyle olacağını sanmıyorum.

maaşallah boncuğa en dilli temmuz bebeklerinden ben ondan cümle bekliyordum bugün yarın zaten.

meralcim evet birbirine benzer şeyler ve doğal olarak karıştırmıştır bende farklı olsun diye makarna verdim :) afiyet olsun fındıkkurtları :))

yusufcuğumda bugün kavanozlarla tencerelerle uğraşmış daha çok,hamarat çocuk anasınamı çekmiş ne :)

merveciğimde fasulye aktarmaca yapıyor sanırım duru olsa boca eder diğer tabağa :) merve kaşık kaşık koyuyor ne güzel.

bütün temmuz bebekleri bakliyatlarla haşır neşir oldu :)) bugün misafir geldi yerlerden barbunya topladık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…