Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fikriye çok güzel oyunlarınız var. paylaşımın için teşekkürler çokca.
mervede hemencik öğrenmiş. febicm ben o oyunu tek başına oynamasını istemiyorum benimki çok şaşkın üstüne düşüverir o çubuk bi yerine batar diye.bide benimki o cdleri çıkarıp takar sonra sıkılıncada frizbi yaparak etrafa saçar ahşap parkenin üstüne düşenlerinide kaldıramaz yere yapışıyo bas bas bağırır gelip alayım diye.
meralin dediği oyunu oynamak için kolları sıvadık. dün son fasulyelerden yemek yapmıştım. nohut mercimek bide safımya işte antep fısığı koyayım dedim.aç açç diye tutturdu. oyunu yapamadık fıstık yemekten. tabi ben çok sevindim yemez paşayı yer görünce bi on tane felan yemiş saydım. :)))sonra fıstıklar iştahını keser diye fikriyenin dediği gibi ikili oynadık. çok oynamadı eliyle değilde kürekle koymayı seviyo.sonra delikli kulelerinin içinden attık. sonra hopladık zıpladık koltuğun üstünde kendimizi fırlattık. puzzle yaptık balon patlattık. ahşap bloklarıyla ahır yapıp hayvanlarımızı koyduk. kitap okuduk. sonra bişi yemedik. bu saatten sonrada ben bişi yedirmem.babamız geldi seslerinden anladığım kadarıylada hala zıplıyolar. bizden bu kadar bu günlük...

canım merve de aynı.. işlerine mi gelmiyor nedir.. aslında çok iyi biliyo ama hınzır göstermiyo ismini söylemiyo çoğu zaman .. şimdiki çocuklar bi alem ..

fikriyecim sende ne cevherler varmış sen nerelerdeydin bakim girmiyodun bu topiğe :)

feride sizin oyunda güzelmiş hatta öyle oyuncaklar bile var sen evde varolanı keşfetmişsin :)

cnm ne keşfi ben de bir yerleerde görmüştüm .. baksana uras bizden önce biliyomuş :))

defne yaprağı

yukarıda blog belki size yeni fikirler verebilir.

tşk.. bakıcam cnm ..

bu arada 4 saat aralıksız oynamışım helal banada ((

ben 4 saat aralıksız katiyen oynıyamam tebrikler.. gerçi tüm gün birlikte olunca buna enerjisi de olmuyo insanın ..

febicim üst üste o kadar alıntıyı nasıl yapıyorsun???
4 saatte bişeymi yemekleri akşamdan hazır edip bir tam günümde onunla oynamışlığım bile var benim. uyku saatleri dışında:))) sanırım oyuncakları birazda kendim için alıyorum.yaşanmamış çocukluk :))))
urasın bildiğimi var teyzesi o varsa yoksa dağıtır bende bi yerlerde görmüştüm :)) ama raflardan kitapları tek tek atıp üstüne çıkmayı kendi öğrendi.onu ben göstermedim valla.

bide o defne ne güzel çocuktur füsfüsde çok becerikli.daha orda ne anneler var kendimi ilgisiz anne gibi hissettiren ((

bide oyun kitabında gördüğüm kağıt kesmece oynadık. kağıdı katlayıp çocuk resmi çziyorsun elleri açık. sonra kesiyorsun kağıdı açınca elele tutuşmuş çocuklar oluyor.hayvanlardanda yapabilirsiniz.

cnm mesela şu an senin 3 mesajını kopyalamak için önce 2 mesajının altındaki MQ ya tıkladım en son mesaja da alın yap a tıkladım ekranda 3 mesaj ı alıntılamış oldum .. ne güzel işte beraber büyürsünüz urasla :)

bide o defne ne güzel çocuktur füsfüsde çok becerikli.daha orda ne anneler var kendimi ilgisiz anne gibi hissettiren ((

ewet çok tatlı defne maaşallah ..ben de bakmıştım .. ama ben ilgisiz anne gibi pek hissetmiyorum nedense ..

bu oyun tam bizlik cnm :))

dediğim oyunu biz de oynayalım dedik.. evde fasülye ve nohut yoktu. ben de fındık ve leblebiyle yapayım dedim ama birbirlerine çok benzedikleri için heralde pek bi ayrım yapamadı. kimisini doğru attı kimisini yanlış. birer birer almak yerine avuçlamayı denedi. sonra ben alıp eline verdim o da attı kavanozlara. sonra da oturduk fındık yedik biraz :)

bu arada 4 saat aralıksız oynamışım helal banada ((

mayalıhamur sen çalışırsun bildiğim kadarıyla. hem çalışıp hem de o kadar vakit ayırabiliyorsan ne mutlu sana... ben sizleri okuyunca çok eksik kaldığımı hissediyorum. eve 7 gibi varıyorum ve oldukça yorulmuş oluyorum. annemde bişeyler yiyip eve geçmemiz 8'i buluyor ve geçiyor çoğunlukla. eve gidince de pek enerjim kalmamış oluyor. sen 4 saat oynayabiliyorsan bravo valla...

kizlar cok guzel faaliyetler yapmissiniz, aksam...calisan annnelerimize de masallah...
bizde bugun yapariz, bakalim nasil sonuc alicaz...

dun aksam, yusuf a bir kac birseyler aldik..tek hamur alicaktim guya..tencere takimi gordum,bizim tencerelere artik dokunmasin dedim,iyide oldu almam, cok sevdi...hamur ve merdane takimi, kaliplar aldim..dun aksam gelir gelmez hamurlari gosterdim, uykusuz ve yorgun oldugu icin yemek istedi,huysuzluk yapti..bende kaldirdim..bugun tekrar yaparsa uzun bir sure vermicem...

merhaba kızlar a.s.

dün bi link vermiştim ama tıklayınca başka biyer çıkıyor anlamadım neyse bugün doğrusunu vermeye çalışıcam.
defne'ye bende bayılıyorum tam sarı şeker maaşallah.

aysegul cum, cvp vermemisim, su anlik kardesimiz yok ama calismalara devam....

linkte de ahsap oyuncaklar cikmisti..simdi dogrusu oldu sanirim...tesekkurler canim..

fatmacım en doğru zamanda gelir inşallah yeni bebişin hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

insallah canim, hayirlisi herseyin...opuyorumnanaktan

ya kizlar, tv kapali olsana , yusuf kumandayla kendisi aciyor, acamadi mi bana getiriyor ac diye..babasi 3 ay evde durunca,alistirdi tv ye tabii..ne olcak bilmem...

Son düzenleme:
ayşegül..
defne ye anesi neler yapıyorr valla 10 da brini bile yapıyorum diyemem..
zaten 18 aylıklar şuan doğukanın öle kelimelrle filan arası yokk..
baba
babi abi
gel
dit git
oli oliver diye çizgi filmi var ona diyorr
dodo kendisi doğukan diynce dodo diyorr..

valla başkada bişeyimiz yok aklıma gelen buu..
ağzı çok dolu ama bişey benzetemiyorum sölediklerinii..
bazen gelip bana bişeyler nınınının bişeyler anlatıyor anlamıyorumm..

eşleştirmeli kitap aldımm.. şimdi onu yapıyorr..
hayvanlı kedi köpek fil vs vs
birde kutu içine üçgen dörtgen vs atılıyor ondan aldık biraz yarımla ancak atabiliyorr.
bizz baştan berii biraz geriden ziliyoruz 1. 1.5 ay kadarr sizi...

ama defnenin annesi çalışıyorr ama süperd eeğitiyorr kuzusunu.. maşallah.

http://img9.imageshack.us/img9/7891/video303.mp4
meralcim oyun fikri için çok teşekkür ederim.bizde duruyla bugün oynadık ama iki çeşitle başladık ilerleyen günlerde 3-4 hatta 5 çeşit bile yapılabilir çok güzel eğitici bi oyun oldu.
benim bakliyat pek kalmamış bende barbunya ve fiyonk makarna kullandım video çektim umarım ekleyebilmişimdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…