çocuklar gördüklerini daha çabuk öğreniyor fakat bu imkanımız yok...Bizim balık kitabımız var çoktan okuyoruz ve daha anlayışlı olsun diye hayvan satan dukkana götürüyoruz ordaki balıkları görünce çok heycanlanıyor ve babı baı diyor.ama kitapta gösterip souyorum çok nadiren babı diyor.
Aynı şey trenle oldu ne zamndır tren resimi gösteriyorum ve çuf çuf sesini öğretmeye çalıştım ama tık yoktu.Arkadaşıma gittik onların treni var onu görünce ben annem bak tren çuf çuf dedim bizimki hemn tuf tuf demeye başladı(Ç harfi zor herhalde)
fikriyecim sende ne cevherler varmış sen nerelerdeydin bakim girmiyodun bu topiğe :)
feride sizin oyunda güzelmiş hatta öyle oyuncaklar bile var sen evde varolanı keşfetmişsin :)
bu arada 4 saat aralıksız oynamışım helal banada((
febicim üst üste o kadar alıntıyı nasıl yapıyorsun???
4 saatte bişeymi yemekleri akşamdan hazır edip bir tam günümde onunla oynamışlığım bile var benim. uyku saatleri dışında:))) sanırım oyuncakları birazda kendim için alıyorum.yaşanmamış çocukluk :))))
urasın bildiğimi var teyzesi o varsa yoksa dağıtır bende bi yerlerde görmüştüm :)) ama raflardan kitapları tek tek atıp üstüne çıkmayı kendi öğrendi.onu ben göstermedim valla.
bide o defne ne güzel çocuktur füsfüsde çok becerikli.daha orda ne anneler var kendimi ilgisiz anne gibi hissettiren((
bide oyun kitabında gördüğüm kağıt kesmece oynadık. kağıdı katlayıp çocuk resmi çziyorsun elleri açık. sonra kesiyorsun kağıdı açınca elele tutuşmuş çocuklar oluyor.hayvanlardanda yapabilirsiniz.
fikriyecim sende ne cevherler varmış sen nerelerdeydin bakim girmiyodun bu topiğe :)
ay canım çok teşekkür ederim,ama aslında ben de sizin için aynısını düşünüyorum...böyle bir topik çok iyiy bir fikir birbirimize fikir vermiş oluyoruz.
Aslında topiği daha önceden görmüştüm ama kaybettim ve bulamadım hep sorcaktım size ama bulgaristana gittik unuttum bide hep mesaj gelcek diye bekledim gelmeyince kimse yazmıyor zanettim.
Arkadaşlar montessori eğitimi topiğine baktınız mı ordaki paylaşımlar da çok güzel çok faydalı
bu arada 4 saat aralıksız oynamışım helal banada((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?