febi harika olmuş bu şekil kartonu,bende yapacağım yiğite,çok severiz bu tür oyunları,,
kızlar ben bugün yiğite bimden tamir seti aldım,hem fiyatı çok uygundu,hemde yiğitin en seveceği türden şeyler,parçaları kocaman ve çoktu,öğleden sonra hep onunla oynadık,ne işe yarayacağını anlattım ,gösterdim ona ve hemen kapıp yapmaya başlıyor ,,annem ve kardeşim bizdeydi,bayıldık hareketlerine,,
merhabalar canlarım,bizde bugün bu durunun yaptığı aktiviteyi yapmak istedikde ama pek olmadı.Sanberk fasulyeleri yemeye çalıştı ve yuttu...makarnalara tek tek koydu 2 kez hatta yaptı ama...fasulylerden 10 taneden anca 2katne gönlünden koparıp doğru kavanoza koydu....sonra ben fasulyeyi aldım yiyor diye bizimki makarnaları saldırdı ne yapıyorsun sorduğumda haaaaaam dedi.
Konuşmasına gelince bizde gecikme olur herhalde evde 3 dil konuşukur ve kafası karıştı sanırım.Çok sözcük sayısı az ama 2 kelimeleri cumleler kuruyor.Tek emzik konusu gelince 3 lu cumle kuruyor.
Baba meme ne?baba emzik derde
veya daha da komik cumle...nene memem ne-anne emzik nerde...evet bana nene diyor(tatar çocuğu belli oldu)
ayşegül pendikte ahşap oyuncak satan yer varmı? ben bulamadım bi türlüü...
yada neomarinde oyuncakçı varmıydı tatlım bilgin varmı??
bugün aldığım şeylerden sadece bir pazzle sundum Duru'ya hepsini verip bi şaşkınlık yaratmak istemedim diğerlerinide bikaç gün arayla vericem.hoşuna gitti ama,hayvanları tanıttım gerçi kedi köpek yerine timsah kanguru falan vardı :) ama böylesi daha iyi sanırım.aslanın sesini taklit ettim oda kendince kollarını açıp taklit etti beni :) iki kez doğru yere yerleştirdi zamanla yerlerini iyice öğrenip daha rahat yapacağını düşünüyorum.
fikriye harika oyunlar oynamışsınız ama ben üçüyle bunları pek oymayamam
tamir takımına baktım çook güzel benim buragım tornavida falan gördümü çıldırıyor oynamak istiyor oyuncagını almayı düşünmüştüm
tamir takımına baktım çook güzel benim buragım tornavida falan gördümü çıldırıyor oynamak istiyor oyuncagını almayı düşünmüştüm
ben Selin doğduğundan beri uykusuzum... artık vücudum da error vermeye başladı... o yüzden özellikle akşamları çok kötü oluyorum ama sizleri gördükçe kıskandım ve şöyle bir silkelendim :)
oyyy oyyy tatlım ya senmi benmi? beraber silkelenelim. çok eğleneceğizzzz bencee böcüklerle...
[
aysegulcum,yusuf bana cekti sanirim,butun gun yemek yapiyor cokacimcoook
kreftcim maşallah yusufa. çok şeker. afiyet olsun...
kızlar bu sabah merveye şekil renk ve büyüklükleri öğrenebileceği kartondan tamamen kendi imalatım bu oyuncağı yaptım :) zahmetli tabii ama merve sevdi.. tabii 1-2 defadan sonra hemen maymunluğa başlıyo..
valla febicim süper olmuş. en hamaratımız sen çıktın.ben hala pvc kaplama makinası alma peşindeyim. o kadarda beceriksizimdirki onu bile kaplayabileceğimden emin değilim(( hiç acele etme bir anda öğreniverir merve şaşırırsın...
[kızlar ben bugün yiğite bimden tamir seti aldım,hem fiyatı çok uygundu,hemde yiğitin en seveceği türden şeyler,parçaları kocaman ve çoktu,öğleden sonra hep onunla oynadık,ne işe yarayacağını anlattım ,gösterdim ona ve hemen kapıp yapmaya başlıyor ,,annem ve kardeşim bizdeydi,bayıldık hareketlerine,,
tamir takımınızı çok merak ettim. fotosunu göremedim tatlım tekrar yüklermisin. güle güle oynayın..
bugün aldığım şeylerden sadece bir pazzle sundum Duru'ya hepsini verip bi şaşkınlık yaratmak istemedim diğerlerinide bikaç gün arayla vericem.hoşuna gitti ama,hayvanları tanıttım gerçi kedi köpek yerine timsah kanguru falan vardı :) ama böylesi daha iyi sanırım.aslanın sesini taklit ettim oda kendince kollarını açıp taklit etti beni :) iki kez doğru yere yerleştirdi zamanla yerlerini iyice öğrenip daha rahat yapacağını düşünüyorum.
duru yeni oyuncaklarıyla güle güle oynasın.
üçüzlerinmi var tatlım. ne kadar güzel bişi. bugün üçüz muhabbeti geçmişti. üçüz tanıdığı olan komşum anlatıyordu. evin en büyük odasını bebek odası yapmışlar tüm mobilyaları kaldırıp minder( duvarlarada sünger kaplamışlar) koymuşlar. tam oyun bahçesi gibi olmuş oda. güle güle büyüt bebeklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?