mayacım ne çok oyuncağı var urasın oyna oyna bitmez valla :) büyük yapbozlara bayıldım.
ya valla çok var sanırım. işte o deli dönemmimden alıp doldurmuşum. şimdilerde bişi aldığım yok. biz o büyük yapbozlarla ev yapıyoz bide onların sayılılıları var şevvalde 0 8 gibi sayılar çıkıyo yerinden onlarlada pencere yapıyoz :)))
uras dudakları şişirmiş yine ... de ben anladım oyununuzu .. o minicik parmaklarla stiker çıkarıp doğru yere mi yapıştırıyo .. ??
stiker sökme işi tamam yapıştırmada tamam ama doğru yere yapıştırma diye bişi olmadı henüz bir iki kez kes sesini der gibi ağzıma felanda yapıştırdı.:))
Baba meme ne?baba emzik derde
veya daha da komik cumle...nene memem ne-anne emzik nerde...evet bana nene diyor(tatar çocuğu belli oldu)
çok tatlı sanberk. bende bugün eve gelince duydum benimkide bakıcısına neneeee diyor :))))
merhabalar canlarım,bizde bugün bu durunun yaptığı aktiviteyi yapmak istedikde ama pek olmadı.Sanberk fasulyeleri yemeye çalıştı ve yuttu...makarnalara tek tek koydu 2 kez hatta yaptı ama...fasulylerden 10 taneden anca 2katne gönlünden koparıp doğru kavanoza koydu....sonra ben fasulyeyi aldım yiyor diye bizimki makarnaları saldırdı ne yapıyorsun sorduğumda haaaaaam dedi.
Konuşmasına gelince bizde gecikme olur herhalde evde 3 dil konuşukur ve kafası karıştı sanırım.Çok sözcük sayısı az ama 2 kelimeleri cumleler kuruyor.Tek emzik konusu gelince 3 lu cumle kuruyor.
Baba meme ne?baba emzik derde
veya daha da komik cumle...nene memem ne-anne emzik nerde...evet bana nene diyor(tatar çocuğu belli oldu)
oyun kitabımızdan tristır oyunu
gerekçeleri:tabak büyüklüğündende renkli kartonlar daireler
iki taraflı yapıştırılı bandı(doğrumu yazdım bilmiyorum anlamadığısanız sorun)
Renkli daireleri yere yapıştırın(ilk baştan 2 renk kullanın daha sonra renk sayısı artırcaksınız)
mesela sarı 5-6 kez tek sarı dairelere basın daha sonra hadi şimdi mavi dairelere basalım.İl dairede yardım edin,Mavi daireleri bitirdikten sonra 2 renkten karışık basabilirsiniz.
maşallah duruya annesi. kocaman aferimde bizden.
güle güle oynayın...
çalışıyorum tatlımda bu her zaman öyle değil genelde haftaiçide benimde pestilim çıkmış olduğundan öle saatlerce oynayamıyorum bu düne has bişeydi.dün uras çok şımarıktı beni özlemiş b,de babamız yoktu geç geldi oda olmayınca sinirlendiğini hissettim oda oda dolaşıp baba dedi aralarda kıyamadım.bir gece önceside aralıksız uyuduğundan uykumu almıştım ama malesef dün gece gene sabahladık. mesela bugün işte bile duramadım yorgunluktan uyucam birazdan. senin gibi hissettiğim benimde çok oluyor. o yüzden o bloglardaki annneleri çok kıskanıyorum(((
http://img689.imageshack.us/img689/7891/video303.mp4
sonundaki saat neyin nesi anlamadım ama neyse ekleyebildim sonunda :))
masallah melise cumleri kuruyor hee...cimcime...hamuru agzina koyuyor..bir dahga vermedim...zamani degil sanirim...fatmacım yusuf ne kadar büyümüş çok da ciddi oynuyor çok şeker.
benim cadı cümle kurmaya başladı cümlelerinin en çok söylediği en favorisi o galiba bayılır beni koşturmaya "annnnnneeee koşşşşşş" el de gel yapıyor bir yandan ama gel değil koş yani. babasına "baba gel" diyor anne koşacak ya :)))
oyun hamuru almadım henüz melis yemeye çalışır sanırım. denesem olmazsa alayım.
yusufcuğumda bugün kavanozlarla tencerelerle uğraşmış daha çok,hamarat çocuk anasınamı çekmiş ne :)
merveciğimde fasulye aktarmaca yapıyor sanırım duru olsa boca eder diğer tabağa :) merve kaşık kaşık koyuyor ne güzel.
bütün temmuz bebekleri bakliyatlarla haşır neşir oldu :)) bugün misafir geldi yer
aysegulcum,yusuf bana cekti sanirim,butun gun yemek yapiyor cokacimcoook
uras,sanberk ve merve ye de masallah....durunun videosunu goremedim...
fikriyecim,tristir oyununu begendim, yusuf un hosuna gider sanirim, atlamalara ziplamalar hosuna gidiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?