kızlar emeğinize sağlık paylaşımlar harıkaa:) okuyup okuyuo bılgı edınıyorumm.. bu arada bebeişler harıkalar maşallah kuzucuklarımaa..
urasın oyuncaklarına bıttımmm..buralarda yok hıç öyle şeyler yaaaferıdemm emeğine sağlık merve hanımın oyuncağı çok güzel olmuş bende denıyeyım bakalım elım erırse:)
fıkrıyecım maşalah sıze ya amma çok oyun oynamışsınız sanberkle maşalahh ıkınızede
teşekkürler tatlım.ya valla buralarda da pek yok. internetten kipadan felan denk geldikçe aldım.
bu arada geçenlerde 80 yapımı bir yabancı filmde bebeğin bizdeki boncuklu oyuncakla oynadığını gördüm.????
fikriye harika oyunlar oynamışsınız ama ben üçüyle bunları pek oymayamam
tamir takımına baktım çook güzel benim buragım tornavida falan gördümü çıldırıyor oynamak istiyor oyuncagını almayı düşünmüştüm
Mayacım kitapları e_bebek ten adım fiyatlar da uygundu,sesli kitapların dışında diyerler 5-6 liraydı.fikriye bu günki aktivitelerinizde dolu dolu. ne kadar şanslı sanberk.
kızlar emeğinize sağlık paylaşımlar harıkaa:) okuyup okuyuo bılgı edınıyorumm.. bu arada bebeişler harıkalar maşallah kuzucuklarımaa..
urasın oyuncaklarına bıttımmm..buralarda yok hıç öyle şeyler yaaaferıdemm emeğine sağlık merve hanımın oyuncağı çok güzel olmuş bende denıyeyım bakalım elım erırse:)
fıkrıyecım maşalah sıze ya amma çok oyun oynamışsınız sanberkle maşalahh ıkınızede
biz de bugün çok sanslıydık. nihayet karşı komşumun kızı tatile girdi. bize geldi. uras ençok onu seviyor nerden biliyoruz. şöyle bi muhabbet var. ortamda ben yada bakıcımız yada baba yada dede kim olursa olsun uras babaanneye gider onla oynar en sevilen o yani. ama ortama özlem(karşı komşumun kızı) girerse abaanne bile olsa ona gider onla oynar.
karneyi alır almaz bize geldi urasda çok mutlu oldu.. koştular zıpladılar.iki gündür öğretemediğim bakliyat olayını beş dkda halledip saklambaç oynadılar.özlem şarkı söylerken uras hep onu tekarlamaya çalıştı.minimini kuş şarkısının pır pır ederken canlandı derken kolları pırpır yaptırıp ellerim bak boş kaldıda yok hareketiyle pekiştirmeyi öğrendi.rap rap rap yürüdüler .çufff çufff çuff yürüdüler . özlemin bacaklarının arasından geçti durdu aman bir mutluydu anlatamam.
sonra oturup hamur yoğurduk. kitap karıştırdık.bide kuş elime geldi kondu deyip parmaklarını kıvırmayı serçe parmağına geldiğinde hani bana hani bana demeyi öğrendi.
yani demem odurki çocuğun halinden çocuk anlıyo ben boşa kürek sallıyorum gibime geliyo :)))
ayyy biz kızımla çok geride kalmışız 1 saatte bitirdim ancak okumayı ne çok yazmışsınız. Feridecim çok yaratıcısın. El emeği gibisi varmı bir de dışarıda tüm otuncaklar çok pahalı. Vaktiöm olsa ben de yaparım herşeyi.
melise dün hani urasında var ipi tahta küplerin yıldızların deliklerinden geçirme oyuncağı varya ondan aldım yaptı cadı ama sıkıldı 2 tane yaptıktan sonra kaçtı. Oyun hamuru aldım ilk denememizdi yemedi ama çok fazla da oyalanmadı, küçük kurabiye kalıplarım var belki bende 50 tane vardır şekilli kurabiye yapmayı çok severim çoğunu da melisin d.günü için almıştım küçük olanlardan 5ini melise tahsis ettim şekiller yaptık falan ama ben daha çok oynadım. 2 tane kitap aldım evdekilerden biraz farklı onlar dikkatini çekti.
Dün akşamdı oynadığımızda belkki zamanlama yanlıştı bilemiyorum yine deneriz fotolar eklerim.
onun dışında yazı tahtamız var bir tarafı pastel bir tarafı keçeli kalemle boyanabiliyor ve herikisi de silinebiliyor.
Gün içinde de bakıcısına tembihlemem lazım onlar sanırım daha çok bebeklerle oynuyorlar.O da yaratıcı aslında mandallarla tokalarla vs oyunlar yapmaya çalışıyor ama ne bileyim anne milleti şte tatmin olmuyoruz.
cnm resim çıkmamış göremedim .. bi de ne kadara aldın merak ettim .. nette gördüm bayağı pahalıydı.. ben düşünmüyorum gerçi ..
yapmayı düşünürsen nasıl yuaptığımı anlatim ama uğraştırıyo illa ki .. tabii değiyor yani.. :hulya:
yelken oyuncak
kızlar yukarıdaki oyuncakçıda ahşap oyuncaklar baya uygun bloglardan alışveriş yapan olmuş ve bi sorun yaşamamışlar.Yerleride avrupa yakası istoç'ta belki bilenler vardır.Benim annem avrupa yakasında oraya gittiğimde burayada uğramak istiyorum yerinde dahada uygun olur çünkü ben daha önce istoçtan başka şeylerde almıştım çok uyguna.belki sizde faydalanırsınız diye eklemek istedim a.s.
yelken oyuncak
kızlar yukarıdaki oyuncakçıda ahşap oyuncaklar baya uygun bloglardan alışveriş yapan olmuş ve bi sorun yaşamamışlar.Yerleride avrupa yakası istoç'ta belki bilenler vardır.Benim annem avrupa yakasında oraya gittiğimde burayada uğramak istiyorum yerinde dahada uygun olur çünkü ben daha önce istoçtan başka şeylerde almıştım çok uyguna.belki sizde faydalanırsınız diye eklemek istedim a.s.
kızlar bu kitaptan haberiniz varmı bilmiyorum.. en kısa zamanda alıcam..
"harika çocuk nasıl yetiştirilir" kitabın adı.. baya methedenler var..
buda linki..http://www.hepsiburada.com/harika-c...s.aspx?categoryid=1501606&productid=kkaknus76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?