ayyy biz kızımla çok geride kalmışız 1 saatte bitirdim ancak okumayı ne çok yazmışsınız. Feridecim çok yaratıcısın. El emeği gibisi varmı bir de dışarıda tüm otuncaklar çok pahalı. Vaktiöm olsa ben de yaparım herşeyi.
melise dün hani urasında var ipi tahta küplerin yıldızların deliklerinden geçirme oyuncağı varya ondan aldım yaptı cadı ama sıkıldı 2 tane yaptıktan sonra kaçtı. Oyun hamuru aldım ilk denememizdi yemedi ama çok fazla da oyalanmadı, küçük kurabiye kalıplarım var belki bende 50 tane vardır şekilli kurabiye yapmayı çok severim çoğunu da melisin d.günü için almıştım küçük olanlardan 5ini melise tahsis ettim şekiller yaptık falan ama ben daha çok oynadım. 2 tane kitap aldım evdekilerden biraz farklı onlar dikkatini çekti.
Dün akşamdı oynadığımızda belkki zamanlama yanlıştı bilemiyorum yine deneriz fotolar eklerim.
onun dışında yazı tahtamız var bir tarafı pastel bir tarafı keçeli kalemle boyanabiliyor ve herikisi de silinebiliyor.
Gün içinde de bakıcısına tembihlemem lazım onlar sanırım daha çok bebeklerle oynuyorlar.O da yaratıcı aslında mandallarla tokalarla vs oyunlar yapmaya çalışıyor ama ne bileyim anne milleti şte tatmin olmuyoruz.
tatlım aynı durumdayız. ama artık kendileri anlatıyorlar bakıcıyı yönlendiriyorlar merak etme. melisde eminim öyledir. mesela geçen fikriyenin sandalye altından geçmecesini oynamıştık hatta iki sandalye arasına fırın ızgarasını koyup ordan arabaları sürmüştük vs uras ertesi gün araba araba diye sandalyeleri göstermiş durmuş. ablaya bi güzel anlatmış aldırmış sandalyeleri getirtmiş salonun ortasına koşmuş fırın ızgarasınıda almış :))) bizde tam ben geldim sen git olayı oluyor. o gün nasıldı diye konuşamıyoruz bile.aralarda telf sadece.eskiden ne yedi ne içti ne oynadınız diye sorardım((
tatlım aynı durumdayız. ama artık kendileri anlatıyorlar bakıcıyı yönlendiriyorlar merak etme. melisde eminim öyledir. mesela geçen fikriyenin sandalye altından geçmecesini oynamıştık hatta iki sandalye arasına fırın ızgarasını koyup ordan arabaları sürmüştük vs uras ertesi gün araba araba diye sandalyeleri göstermiş durmuş. ablaya bi güzel anlatmış aldırmış sandalyeleri getirtmiş salonun ortasına koşmuş fırın ızgarasınıda almış :))) bizde tam ben geldim sen git olayı oluyor. o gün nasıldı diye konuşamıyoruz bile.aralarda telf sadece.eskiden ne yedi ne içti ne oynadınız diye sorardım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?