febicim yeni puzzeliniz çok güzel,ço beğendim.İlerde ben de buna benzeyen bişey almak istiyorum.Şuan meyveli ve arabalı puzzeli çıkartım şimdilik bunlardan memenun bizimki.
Bence yaptığın gibi yapın ilk baştan biraz ilgisini çeksin sonra parçalaı artırırsınız.Hemde büyk -küçük kavramları öğrenir.
aynen dediğin gibi şu an büyük küçük anne baba kıyafeti gibi başladık en ilerde hepsini dökerim sırayla giydirir filan ama ona çok var kolay değil çok parça var çünkü biraz ilerlesin ayşegülün dediği gibi 8 li yapıcam poşetleri..
ben memnunum uygun da .. sormadınız meraksız hatunlar ama ben diyim eminönünden 15 tl ye aldım ..
[/URL][/IMG]
Bir kitap da aldık,sanırım Maya bu kitabı için söylemiştim emin değilim.
Kitap çok hoşıma gitti Sanberkin de. hem kitap hem puzzel.Çok güzel eşleştirme etkinlikler yapılır.Aslında bit tane daha puzzel olcaktı(köpek) ama sanberkin elindeydi.:)))))))
febicim yok bakteriyel olmadığı için antibiyotik gereksizmiş. kendi kendine atlatmasını bekliycez((
bişi sorcam sizin fotolar sayfada görünüyor benimkiler neden görünmüyor doğrudan linki kopyalamıyormuyuz(((
ayşegül çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.. jelatin gibi bişeyle kaplamışsın sanırım yanlış görmediysem.. duru yırtmıyomu onu peki.. altınada mukavva yapıştırdın sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?