Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok çok geçmiş olsun mayacım urasa,,,yiğit hasta olnunca hiç birşey yemezse yoğurt yer,benim evde kendi yaptığım yoğurdu,,ne bileyim fikir olur belki,,bebeklerimiz hasta olunca onlardan çok biz hastalanırız,,urası öp yerime

dün bunu aldık kızlar .. anne baba abi abla ayıcıklar :) her birinin altı kıyafeti var her kıyafati 3 parçalı her parça tek bir yere oturuyo karıştıramaz yani büyüklük ve şekilleri ayrı .. ahşap tüm parçalar .. birer birer veriyorum eline 4 lü grupladım buzdolabı poşetine koydum .. umarım sever.. şimdilik takılıyo az çok ama tutkunu değil henüz.. 1-2 güne belli olur sevip sevmeyeceği.. umarım oyalanır bununla sever..

güle güle kullansın merve yeni oyuncağını çok güzelmiş.ana-kız ve baba-oğul aynı kıyafetleri giyecek sanırım dimi hem eşleştirmede yapmış olur.
4'lü gruplarsan eşleştirme şansı kalkıyo,bence 8'li grupla önce sonra 16'lı gruplarsın en sonda hepsini dizersin kendi hem yerleştirmeye hem kıyafetleri eşleştirmeye çalışır.yada bi süre 4'lüyle başlayıp alışmasını sağlarsın sonra diğerlerine geçersin.

Son düzenleme:
febicim yeni puzzeliniz çok güzel,ço beğendim.ılerde ben de buna benzeyen bişey almak istiyorum.Şuan meyveli ve arabalı puzzeli çıkartım şimdilik bunlardan memenun bizimki.
Bence yaptığın gibi yapın ilk baştan biraz ilgisini çeksin sonra parçalaı artırırsınız.Hemde büyk -küçük kavramları öğrenir.

aynen dediğin gibi şu an büyük küçük anne baba kıyafeti gibi başladık en ilerde hepsini dökerim sırayla giydirir filan ama ona çok var kolay değil çok parça var çünkü biraz ilerlesin ayşegülün dediği gibi 8 li yapıcam poşetleri..

ben memnunum uygun da .. sormadınız meraksız hatunlar ama ben diyim eminönünden 15 tl ye aldım ..

[/url][/IMG]

bu küpleri yeni aldık,aslında daha erken almamız gerkiyordu ama hep sıra gelmedi.:)))))))
Bugün çok güzel oynadık onlarla yustyuste koymak istemdi(yine)
ama yüzerindeki resimlerle çok ilgilendi. Bir resim seçip onu eşini arıyorduk(evde nerde var aynı) şemsiye,anahtar ve sandalye ile ilgilendik bugun.Onlarla neler yaptığımız anlattım.
Sonra hayvanlar aradık seslerni çıkartık.At gibi koştuk,tavşan gibi zıpladık.
sonra taşıt araçları aradık araba,tren ve vapur bulduk çıkartığı sesleri çıkartık.Başka bir piyano gibi bişeyimiz var orda o tren,araba,vapur ve uçak seslendiriyor onu da aldık ve araçların seslerini dinledik.
Kendisi hemn koştu oyuncak teeni alamın diye gösterdi.Aklıma da başka bişey geldi her aracın gittiği yolu anlatmaya çalıştım.(ne anladıysa).Uçak havada,tren reislerde araba için tvalet kayıdından yol yaptık.Sonra knedisi de reis ve yolda yürüdü. Anlatınca çok uzun sürüyormuş gibi gözüküyor ama herşey yarım saatte yaptık.Uzun süre bir yerde durmadı.

unuttum bisiklete de bindik.

Son düzenleme:

ben sorcaktım canım,ama çok uygun almışsın.Beni sanki daha pahalı görmüştüm onun için henüz almadım.Son zanlarda oyuncak için çok para verdim onun için erteledim.Ama bu kadar uygun ise alırım ben de.

[/url][/IMG]

Bir kitap da aldık,sanırım Maya bu kitabı için söylemiştim emin değilim.
Kitap çok hoşıma gitti Sanberkin de. hem kitap hem puzzel.Çok güzel eşleştirme etkinlikler yapılır.Aslında bit tane daha puzzel olcaktı(köpek) ama sanberkin elindeydi.:)))))))

teşekkür ederim kızlar ilginize.
bugün kusması devam edince apar topar gittik kan verdik biraz evvel sonuçlar çıktı. şimdilik sadece kansızlığımız sınırda. virüslere bağlı bir enfeksiyon geçiriyormuş.yarın (gece alabilirsem) idrar ve kaka tahlili yollayacağız.hemşireleri görür görmez aşı olacağım diye bas bas bağırdı çok zor alındı kan (( sonrada kan alınan yerleri gösterip durdu ufff uff :))) ama bol bol ambulans gördü.sirenini öttürüverdiler acilde deli oldu :))))
febicim çok güzel puzzleınız. şevvale benzerini bende almıştım. bizdede ikilisi var ama uras hiç sevmiyor:)))güle güle oynasın merve sizinkilerin kıyafetleri çok güzel tam kız işi.seveceğine eminim.
fikriyecim o bloklardan bizdede var hala oynuyoruz uras ençok külahı seviyor orda birde arabayı:))) eşleştirme hayvanlarınızda çok güzel. güle güle öğrensin sanberkte.

mayacım tekrar çok geçmiş olsun .. antibiyotikle hemencik atlatır cnm üzülme.. inş. iştahı da düzelir hemen ..

fikriyecim küpleriniz ve kitabınız hayırlı olsun cnm .. iyi günlerde oynayıınn :)

febicim yok bakteriyel olmadığı için antibiyotik gereksizmiş. kendi kendine atlatmasını bekliycez((
bişi sorcam sizin fotolar sayfada görünüyor benimkiler neden görünmüyor doğrudan linki kopyalamıyormuyuz(((

bunun aynısından var bizimm..resmini eklemiştimm:)))
evet hav havınız yok:)))
doğukan hepsini eşleştiriyor artık bıktıı biraz bakıp fırlatıyorr.
bird eyanısının renk ve meyveleri vardı onu almam gerek...
bunda en sevdiği ördek nedense ilk onu istiyor ve ilk onu takıyorr...

canım forum lin 1 i copyalaman gerekk..

ayşegül çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.. jelatin gibi bişeyle kaplamışsın sanırım yanlış görmediysem.. duru yırtmıyomu onu peki.. altınada mukavva yapıştırdın sanırım?

kızlar merhaba :::
ben bugün yiğiti emzirmeyi bıraktım((((
her gece emmek için çok kalkıyor,ve artık biz 6 aydır birlikte yatıyorduk,çekyatta yatmaktan belim kırılıyordu,dün gece canıma tak etti ve bu sabah 6 dan beri hiç emzirmedim,yiğit emmeye çok düşkündür,gün içinde çok geldi,ben kaçtım,ve ilgisini başka yönlere çektim,,şimdi uyuttum ama çok üzülerek,sanki onu benden ayırıyorlar gibi geldi,,,
nasıl atlatırız bilmiyorum..bu gece çok zor ve uzun olacak

canım evet mukavvanın üstüne kağıdı yapıştırdım kesip her parçayı şeffaf bant ile kapladım güzel oldu.

ayşecim zaten çok uzun bi süre emzirdin çok şanslısın bundan sonrası içinde kendini üzme eminim çok daha rahat edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…