Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aysecim bende üzüldüm şimdi(( kolay atlatırsınız umarım.
ayşegül süper olmuş yapboz hem sen çok parçalı yapmışsın süperrr bayıldımmmm.
duruya maşallahhhh kocamn kocamannnn...

ayşegülüm eline sağlık cnm .. ben sadece makasla kestin sandım :) bayauğraşmışsın eferrrriiiiimmm :)

ayşecim unutur cnm zamanla .. kendini kötü hissetme bence .. :teselli:

çok guzel oyuncaklar oyunlarr egenn de hayvanlı kitabı var eşleştirmeli değil bende almak istiyorum birde internette tamir seti gördüm bayıldım ama biraz tulzu kırma huyu olmasa alıcm ama o kdr para verip hemen kırarsa üzülürm babasının tamir aletlerine cok meraklı babası naparsa aynısını yapıo
bide gunde 2 bardak reklamı var ya o çıkınca ufacık elleryle elini 2 yapıo sonrada utanıo çok guluyorum ytaaa
ama bu ara herşeye ağlıo dediği olmadımı atıyo kendini yere verilmicek şeyleri istio hep bırakıyorum ağlıo susuo gelio bana sarılıo bağırıyorumda tahammul edemiyorum gereksiz yere ağlamasına sizinkilerde öylelermii bağırmak istemiyorum ama bişiyi 30 kere söyleyip yapmayınca sonu bağırmakta bitio.(

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
fazla yukleymedim hata verio ya sinir oldumm eklerim gene bi araa

bunların aynısından bizde de var. Biz üst üste dizmek yerine arama yapıyoruz. Selin'e şemsiye nerde diye soruyorum o da bulup gösteriyor... hafıza oyunlarında çok iyi Selin. Bir kez gösterdiğimizi unutmuyor... bi de geçen gün kovalarla oynarken çok şaşırttı beni. önce dizdi sonra da hepsini iç içe geçirdi. iç içe geçirirken eğer önce küçük olan bir kovayı koyduysa diğer büyüğü eline aldığı an daha içine sokup girip girmediğini denemeden hemen küçüğü çıkartıp büyüğü soktu. hiç beklemiyordum böyle bişey. çok hoşuma gitti...

masallah selinee

meralcim bence de her çocuğun bir yeteneği ilgi alanı var.. mesela merve puzzle ve yapboza yetenekli diğer şeylerden hemen sıkılır..

[/url][/IMG]

bugün diadan aldım.Daha önceden bu seriden bir kitap almıştım 5 lira,bugün diadan 4 lirada aldım.
Melek ap-top ise 7 lira aldım.Belki ilginizi çeker.

Canım tansaşta 6 lirada tamir seti gördüm,belki o kadar güzel ve kaliteli bişey değil ama en azından başlangıç için uyugundur. Armağan mağazlarda da 9.50 liralik vardı o biraz daha güzeldi.Bence şimdilik daha uculardan başlayalım:)))))))))

fazla yukleymedim hata verio ya sinir oldumm eklerim gene bi araa

Canım maşallah oğluşuna çok büyümüş,çoktan görmemiştim.koocaman öptüm.

Canım aynene bizimkii de,bunlar ilgisini çker yustyuste koyarız dedim ama resimleri görünce başka bişeyle ilgilenmedi.Dün çok oynadık onlarla sürekli eşleitirme yaptık.Çok eğlendi.Ben de senin gibi yaptım nesneli söylüyordum önüne 2-3 küp brakııyordum o da arıyordu,onun da hoşına gitti bu oyun.

meralcim bence de her çocuğun bir yeteneği ilgi alanı var.. mesela merve puzzle ve yapboza yetenekli diğer şeylerden hemen sıkılır..

Evet canım kesinlikle öyle.Zaten bilimsel de ıspatlanmış.Sanberk de eşleştieme ve puzzellerden hoşlanıyor

fikriyecim kitap da özellikle laptop çok uygunmuş güle güle kullansın sanberk .. ama resimden anlaşılmıyo cnm laptopun videosunu eklersen nasıl kullanılıyo acaba ..

zinedila çok tatlı oğlun maşallah. ikinci resimdeki nedir? çadır gibi bişeymi?
evet her çocuk farklı arkadaşlar.urasda asla peluş oyuncak sevmez. sesli eğitici oyuncakları da evmiyor.bebek arabasıda dahil hiçbir taşıta binmeyi sevmez sıkılır.puzzleları benim zorlamamla yapıyor gibi.inşaat setinide sevmedi varsa yoksa sesli arabaları ve kitapları. diz geçir sırala tak :))))

arabalar animasyon filmindeki arabaların adlarını biliyor uras söyleyemesede. geçen elinde doc ve gök gürültüsü var. anneme soruyor annem mavi araba yeşil araba diyor o gösterince oda hayır bilemedin diyor elini sallayarak. hepmi biz ona sorcaz oda babaanne bilemeyince kızıyor:)))

tsk ederim kızlarr yorumlarınız icin hepiniz öptümm:)
fikriyecim çok uygun gercektenn oyuncaklar malesefki ben merzifondayım eşimin görev icabı o yuzden burda öle buyuk market yok benim internetten baktığım 134 milyondu çok pahalı sahidende uucz bulsam hemen alıcm ama tek tuk market var burda ordada onlar yok.(

ay ege tamir işine ne kdr meraklı yaa almıs eline kalemi bide müzk kutusunu ters çevirmöiş kalemi sokmus vidalı yerlere açmaya calışıo çok guldum ya askım benim:)

ay ege tamir işine ne kdr meraklı yaa almıs eline kalemi bide müzk kutusunu ters çevirmöiş kalemi sokmus vidalı yerlere açmaya calışıo çok guldum ya askım benim:)

benim kızım da bayağıdır çekyatın yanlarındaki kalın somunları söküyo vereliniortak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…