[/url][/IMG]
bu küpleri yeni aldık,aslında daha erken almamız gerkiyordu ama hep sıra gelmedi.:)))))))
Bugün çok güzel oynadık onlarla yustyuste koymak istemdi(yine)
ama yüzerindeki resimlerle çok ilgilendi. Bir resim seçip onu eşini arıyorduk(evde nerde var aynı) şemsiye,anahtar ve sandalye ile ilgilendik bugun.Onlarla neler yaptığımız anlattım.
Sonra hayvanlar aradık seslerni çıkartık.At gibi koştuk,tavşan gibi zıpladık.
sonra taşıt araçları aradık araba,tren ve vapur bulduk çıkartığı sesleri çıkartık.Başka bir piyano gibi bişeyimiz var orda o tren,araba,vapur ve uçak seslendiriyor onu da aldık ve araçların seslerini dinledik.
Kendisi hemn koştu oyuncak teeni alamın diye gösterdi.Aklıma da başka bişey geldi her aracın gittiği yolu anlatmaya çalıştım.(ne anladıysa).Uçak havada,tren reislerde araba için tvalet kayıdından yol yaptık.Sonra knedisi de reis ve yolda yürüdü. Anlatınca çok uzun sürüyormuş gibi gözüküyor ama herşey yarım saatte yaptık.Uzun süre bir yerde durmadı.
unuttum bisiklete de bindik.
çok guzel oyuncaklar oyunlarr egenn de hayvanlı kitabı var eşleştirmeli değil bende almak istiyorum birde internette tamir seti gördüm bayıldım ama biraz tulzu kırma huyu olmasa alıcm ama o kdr para verip hemen kırarsa üzülürm babasının tamir aletlerine cok meraklı babası naparsa aynısını yapıo
bide gunde 2 bardak reklamı var ya o çıkınca ufacık elleryle elini 2 yapıo sonrada utanıo çok guluyorum ytaaa
ama bu ara herşeye ağlıo dediği olmadımı atıyo kendini yere verilmicek şeyleri istio hep bırakıyorum ağlıo susuo gelio bana sarılıo bağırıyorumda tahammul edemiyorum gereksiz yere ağlamasına sizinkilerde öylelermii bağırmak istemiyorum ama bişiyi 30 kere söyleyip yapmayınca sonu bağırmakta bitio.(
fazla yukleymedim hata verio ya sinir oldumm eklerim gene bi araa
bunların aynısından bizde de var. Biz üst üste dizmek yerine arama yapıyoruz. Selin'e şemsiye nerde diye soruyorum o da bulup gösteriyor... hafıza oyunlarında çok iyi Selin. Bir kez gösterdiğimizi unutmuyor... bi de geçen gün kovalarla oynarken çok şaşırttı beni. önce dizdi sonra da hepsini iç içe geçirdi. iç içe geçirirken eğer önce küçük olan bir kovayı koyduysa diğer büyüğü eline aldığı an daha içine sokup girip girmediğini denemeden hemen küçüğü çıkartıp büyüğü soktu. hiç beklemiyordum böyle bişey. çok hoşuma gitti...
meralcim bence de her çocuğun bir yeteneği ilgi alanı var.. mesela merve puzzle ve yapboza yetenekli diğer şeylerden hemen sıkılır..
ay ege tamir işine ne kdr meraklı yaa almıs eline kalemi bide müzk kutusunu ters çevirmöiş kalemi sokmus vidalı yerlere açmaya calışıo çok guldum ya askım benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?