Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım o set 1 ay önce bim mağazalarında vardı ,ben aldım hatta buraya resminide koydum,4 liraydı.çok çok kaliteli değil ,ortalama kalite..geri dönüp bakmak istersen dedim..bim leri takip edin kızlar oyuncaklar hem uygun hemde değişik şeyler geliyor,,

kızlar meme bırakmaktan vazgeçtim,yiğit değilde ben hazır değilim bırakmak için galiba,kendimi kötü hissettim ,sizlere burdan söylemek istedim,,

bimlere bakıyorum ama sabahtan gidemediğim icin genelde bitmiş oluo çoğu şey kapış kapış kapıolarr meme için hayırlı olsun aysecimm ama kesersen rahat edersin benden sölemesi ben 1 ay önce kestim rahat ettim şükür ama bizimki abartmıstı 5 dk bir meme istiodu gecede 10 kere kalkıodu

Eğtici lap top
-sayıları öğrenme
-A-Z alfabeyi öğrenme
-şekilleri öğrenme
-her harf için farkli bir kelime ve ses var
-her kelimenin hecelenmesi
-bir birinden farklı ve eğlenci müzikler

http://yfrog.us/16mov01484z

Son düzenleme:
Yedirmek konusu çoktan konuşmadık.ıki günrüd böyle bir aktivite yapıyoruz.Bir yiyec ek seçiyorum(kitapta olan) .aynı meyve hep yeriz hem kitapta gösteriyoruz.Bide elbeceri geliştirmek için çatal,kaşık veya kürdan(emin değilim ama galiba böyle deniliyor) veriyorum.hem afiyetle yiyor hem de bişey öğrenmiş oluyor.

Dün bisküvü ve portakalla yapmıştık,Sanberk bisküvü çok nadiren yer ama kitaptaki bebk bisküvü yiyor değince o da tanıda batı ve 1 tane burcak bisküvü bitirdi :)))))

Son düzenleme:
not :)))))))))) bizimki masa örtüsünden hoşlanmadı çekmek zorunda kaldım :)))))))))))))

fikriyecim video çok yaralı olmuş tam anlamıyla anlamış olduk ve sanırım şu eğitici halıyle aynı fonksiyona sahip belki daha kullanışlı çok beğendim .. bizim de bu özellikleri taşıyan telefonumuz var .. bir ara ben de onu koyim bari.. ama ilgisini çekmiyo mervenin .. sadece daire demişti bir kaç kez :)

sanberk cik nasıl güzel yiyo merve elinde pek bişey yemez öyle .. muz da yemez diğer meyveleri de .. ben eziyorum genelde kaşıkla beslenmesini seviyo .. ısırarak belki simit ve çubuk kraker yer diğer şeyleri pek sevmez .. ha bir de zeytin yiyo vıcık vıcık :S

örtüyü de istemezmiş bak sen şu sanberke .. bilmiş oğlan .. gamyoncuiremsu

herkesin kandili mübarek olsun .. hayır dualarınız kabul olsun .. sevgiler.

Canım sanberk de muz sevmez çok nadiren yer.Birçok kez başka şeylerle karıştırdıp yedirdim.Bisküvüile de durum aynı.Ama kitaptaki bebkleri görünce özeniyor galiba ve çok iştahlı yiyor.
Bazı insamlar ısırmakla yemek yemeği sevmez benim eşim öyle ben ise tam tersi elmea armut olsun kesip yemem tam alırım ısıra ısıra yerim.Belki de sanberk benden gördüp beni taklit ediyor.Sanberk de zeytin hastası.Dolabın en alt rafına koyarım bir kavanozda kendisi gidip açıyor birkaç tane alıyor sonra tekrar kavanozu ve dolabı kapatıyor tabiki e sonunda kendi kendine alkışlıyor :))))))))))

Bide bu sinir nöbetleri biz dede başladı dün değilde bi önceki gün çok zor bir gün geçirdik.Çok huysuzdu hiçbişey memnun etmiyordu onu.bunu şunu mu istiyorsun sordıum,bunu yapalım vbs ama hep ağladı bana vurdu ve bağrdımBiz bu kadar konuşmuştuk işte 2 yaş sendromu için ama o anda hiç aklımdamn geçmedi.Ben de çok yoruldum çok da sinirlendim akşama doğru dayanamayıp bağrdım çağrdım.
Neyse Dün çok güzel geçti çok güzel vakit geçirdik tek tük öyle sebepsiz sinerlniyordu ama ben hiç görmemiş gibi şime devam ettim knedi knedi susuyordu.Bugünde tek 1 kez öyle yaptı durup durukne başladı ağlamaya dolap kapalır çarptı vurdu ben de yine aynı davrandım bu sefer çok kısa zamnda sakinleşti.
Biz de şu da var beraber oyun oyunuyoruz çok eğlenci vakit geçiyoriyoruz ama buna rağmen yanıma gelip yanaklaımı sıkıyor ve acıdığını biliyor hemn Ay deyip sarılıyor ve öpüyor .Bu da ne şimdi hiç anlmaıyorum.

Ha ay bitiremedim bu da var 2 gündür ortada bişey yokken yere yatıyor ve küçük köpek gibi au au deyp çağrıyor bizi fark etmiyo baba anne kim varsa.Sanki düşmüş de kalkamıyor.Ben ilgisiz kalalım dedim yok bizimki daha hızlı bağrmaya başlaıoyr bide kalkıp yerini değiştirdi bize daha yakında geldi :::(((((((((( bu da ne senromu acaba ???

hahaha fikriye köpek sendromu sanirim :)))) seninki gene iyimiss.. benimkide öle yatiyor yere köpek gibi uluyo biraz.. sonra yere su döküp yerden yalamaya calisiyor..
ayrica elindeki yiyecegi yere atip agzinla aliyor. ve öylede dolasiyor agzinda ekmekle falan :roflol::roflol:

himm aynisi bizdede varr.. bunlari dökmeyi dagitmayi seviyor.. ama efinin ilgisini cekmedi.. oynamiyor.galiba henüz kücükler bunun icin.

yhaa febi sizin baba ayinin gözlügü var len :)) bizimkinde yok :)) sen neden miyop ayi oyuncagi aldin :roflol:

:)))bizimkide su an içerde ağlıo yatak odamızdan saati istedi vermedim çünkü kırar vermediğim için ağlıoı yanına gitmiyorum daha susmadı bakalım ne zmn suuscak bizimki inat birazz

:)))bizimkide su an içerde ağlıo yatak odamızdan saati istedi vermedim çünkü kırar vermediğim için ağlıoı yanına gitmiyorum daha susmadı bakalım ne zmn suuscak bizimki inat birazz

Ay sabah sabah başlıyorlar bunlar.Biizmki de ne istediğini bilmiyor galiba.Salça istedi aldım verdim birkaç lokma yedikten sonra nazlanmaya başladı.Kapağı alıyor kavanozu kapattı sinirlendi tamam aç dedim açtı yine sinirlendi.Daha yiyelim dedim yok istemedi ne yapalım dedim yine aynı.brakılım gösteriyor braktık yine mızmızlanma.....gel meyve suyu yapalım dedim susutu.

fikriyecim,eğitici laptopunuzu,meyveler kitapçığını çok beğendim,güle güle kullansın kuzu:))

sabah bim den huggies bebek bezi aldım,11-25 kg,,62 tanesi 19.90 tl.bana uygun geldi,yiğitin yastığı çok alçak kalıyordu ,silikon yastık ucuzdu bitanede yastık aldım ona.5.50 tl

zinedila ege kaç aylık ?? merak ettim?? meme bırakmaktan tamamen vazgeçtim,yiğit gece ağlıyo,biberondan süte alıştıramadım,destekçimde yok,eşim gece gündüz çalışıyo,,çok yoruluyorum yiğitle çok hareketli,,oturarak oynaması nadir,atraksiyonlu oyunlar seviyo,genelde dışarıdayız ve ben ondan çok yoruluyorum,dayanma sınırım az yani,

yhaa febi sizin baba ayinin gözlügü var len :)) bizimkinde yok :)) sen neden miyop ayi oyuncagi aldin :roflol:

miyop baba hehehee.. iyi fikir verdin onunla oynarken aha bak miyop baba ayıcık derüüümmm ... Allah senii.. :roflol:

katır sendromu olabülüüü eyvahedigeldismile

salça mııı .. ıyyyhhhh .. yaazııkk .. çocuk salçadan sebep bu halde belkim.. salçayı kes deriimm kafamçokkarıştı

Aşkito sizlerde de durum çok ilginçmiş.haaaa. size sirk yapıyor :)))))))))))))))))

köpek sendromu mu olmuş geçmiş olsuuunnn .. Allah cızırtınızı virmesiinnn .. delülerrr kaydirigubbakcemile3

askito sizde durum gerçekten ilginçmiş,,alemsiniz vallahi,,
yiğit de sokakta küçük taşları ağzına koyar,dünde çiğnenmiş bir sakızı çıkardım ağzından,sinirden bayılacaktım az kalsın,bide yerdeki çöpleri toplayıp çöp kovasına atar,mesleği belli oldu galiba (((((
çöp kovalarınıda iyice ellemeden bırakmaz,,

yiğitin minik legolarını çıkarmıştım,renklere göre ayırma çalışması yapıyoruz,çok anlamasada yardımlarımla bişeyler yapıyor,büyük legolarımızın üstündede resimler var ordanda hayvanlara bakıp seslerini çıkarıyoruz,bide yapbozlarımızla çok oynuyoruz bugünlerede,bazılarını koltuğun altına attı ben resim çekerken,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…