tsk ederim kızlarr yorumlarınız icin hepiniz öptümm:)
fikriyecim çok uygun gercektenn oyuncaklar malesefki ben merzifondayım eşimin görev icabı o yuzden burda öle buyuk market yok benim internetten baktığım 134 milyondu çok pahalı sahidende uucz bulsam hemen alıcm ama tek tuk market var burda ordada onlar yok.(
fikriyecim video çok yaralı olmuş tam anlamıyla anlamış olduk ve sanırım şu eğitici halıyle aynı fonksiyona sahip belki daha kullanışlı çok beğendim .. bizim de bu özellikleri taşıyan telefonumuz var .. bir ara ben de onu koyim bari.. ama ilgisini çekmiyo mervenin .. sadece daire demişti bir kaç kez :)
sanberk cik nasıl güzel yiyo merve elinde pek bişey yemez öyle .. muz da yemez diğer meyveleri de .. ben eziyorum genelde kaşıkla beslenmesini seviyo .. ısırarak belki simit ve çubuk kraker yer diğer şeyleri pek sevmez .. ha bir de zeytin yiyo vıcık vıcık :S
örtüyü de istemezmiş bak sen şu sanberke .. bilmiş oğlan .. gamyoncuiremsu
herkesin kandili mübarek olsun .. hayır dualarınız kabul olsun .. sevgiler.
dün bunu aldık kızlar .. anne baba abi abla ayıcıklar :) her birinin altı kıyafeti var her kıyafati 3 parçalı her parça tek bir yere oturuyo karıştıramaz yani büyüklük ve şekilleri ayrı .. ahşap tüm parçalar .. birer birer veriyorum eline 4 lü grupladım buzdolabı poşetine koydum .. umarım sever.. şimdilik takılıyo az çok ama tutkunu değil henüz.. 1-2 güne belli olur sevip sevmeyeceği.. umarım oyalanır bununla sever..
:)))bizimkide su an içerde ağlıo yatak odamızdan saati istedi vermedim çünkü kırar vermediğim için ağlıoı yanına gitmiyorum daha susmadı bakalım ne zmn suuscak bizimki inat birazz
yhaa febi sizin baba ayinin gözlügü var len :)) bizimkinde yok :)) sen neden miyop ayi oyuncagi aldin :roflol:
:)))bizimkide su an içerde ağlıo yatak odamızdan saati istedi vermedim çünkü kırar vermediğim için ağlıoı yanına gitmiyorum daha susmadı bakalım ne zmn suuscak bizimki inat birazz
Ay sabah sabah başlıyorlar bunlar.Biizmki de ne istediğini bilmiyor galiba.Salça istedi aldım verdim birkaç lokma yedikten sonra nazlanmaya başladı.Kapağı alıyor kavanozu kapattı sinirlendi tamam aç dedim açtı yine sinirlendi.Daha yiyelim dedim yok istemedi ne yapalım dedim yine aynı.brakılım gösteriyor braktık yine mızmızlanma.....gel meyve suyu yapalım dedim susutu.
Aşkito sizlerde de durum çok ilginçmiş.haaaa. size sirk yapıyor :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?