Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy aysesat .. cok kötüü .. valla kudurur insann .. öögggggg..

ne kadar tatli cikmiss.. yanaklara bak yhaa tam isirmalik..
oyuncaklarinizda cok güzel.. saglikli günlerde oynasin kuzun.

hehe ne gülüyorsun lüüüüüüüüüü,bakalım sen de yarın geip de neler alatırsın artık. alsanaalsanasmile

Ay tontişe bak,maşallah.Annesi gelecek çevre dostu sızıyorum ben.

Canım emzirmedim ama gördüğüm kadarıyla meme kesmek için ilk baştan anne hazır olmalırdır.Diyer emizren annerl bunu daha iyi anlatır bence.Ama sütten ayırcanzamn sen psiholojik olark hazır olmalısın.Sinirli,stresli olmadığı zamnda denemelisin.Ve en önemlisi evde bir yardımcın olsa iyi olur.En azından ev işlerinle ilgilense sen de tek çocğun mızmızlarınla uğraşırsın.Ya d açok bulandığında başka birisi onu alıp biraz balkonda çıkartsın birz parkta gezdirsin.
Ama biberonla süt vermeye alıştımana gerk yok direk bardaktan ver,güzel alıştırma bardakları var.Çocuğun büyük artık ona anlatırsa anlar tabiki yine memister ve ağlar ama çabuk atlarısınız bu dönemi.Beraber bir alıştıma bardağı alın onda süt içeceğini söyle.İlk baştan süte azıcık bal koyabilirsin tatlandırsın zamanla balı azaltırsın.
Ama bu da var sen ne sıklıkla emziriorsun.En azında ya geceleri ya gündüzleri azaltıp daha sonra tamamen kaldırmalısın.O zamnkesmek de daha kolay olur.Zaten böyle olunca süt kendinden azılır braktırması daha kolay olur.

maşallah ne güzel oynuyor sanberk hiç ilgilenmiyor legolarla çok nadiren biraz oynar bu da genelde babasıyla.

ayşecim taş toprak bi nebze çiğnenmiş sakız mııııııı akannehir

allah ım daha neler görcez duycaz.. gerçi merve de asfaltta beyaz parlayan nedir diye bir iki kez yerden kazımaya kalkışmıştı ama ağzına atmadı şükür böööööö :sinifsinif:

lego yapboz ve kutularınız güzelmiş böyle küplerden yok mervenin gerek var mı bilemedim .. yapboz türü sevdiği için ona yönelik oyuncaklar alıyorum artık .. mesela boncukluya boşa para verdim katiyen yüzüne bakmıyo .. belki ilerde olursa kardeşi oynar napalımm boshayallersmile

Merhaba arkadaşlar,topiğiniz çok guzel.iki gundur inceliyorum da çok seyler öğrendim.Benim de 4 aylık bebeğim var,ileride işime yarayacak şeyleri sayenizde öğrendim oyuncakları ve kitapları not aldım.hepinize yavrularınızla mutluluklar diliyorum...

sanberk in ilgilendiklerinede yiğitin ilgisi az canım,merak etme,

evet febicim çiğnenmiş sakız hemde kocaman,ağzına sığmıyordu,yalamış biraz yumuşatmış bide sıpa,gözlerimden ateş fışkırmıştır heralde görünce,hepte peşindeyim ama benimki çok kurnaz,eğilip alıyor mesela,,biraz ileri gidip arkasını dönüp katıyor ağzına,,minik taşları ise dilinin altına saklıyor ve bana dilini gösteriyor,acemi olsam ağzında taş yok sanarım,,çok fena oldular vallahi,boşuna demiyorlarmış zamane çocukları diye,,

teşekkür ederiz .. güle güle büyüt bebişini.. opuyorumnanaktan

hahahaaa .. ayh ne kurnaz ne şeker bişey .. maaşallahh tontik paşa Şeniz

merhaba kızlar a.s.

ben annemdeyim iki gündür naptınız diye bi bakim dedim.ayşecim maaşallah tombik paşana çok tatlı yaa demek çokta kurnaz yakışıklı :)

bende bugün yelken oyuncağın yerine gittim ama pek bişey beğenemedim , ya çok kolay yapar diye almadım yada yapamaz bunu daha erken diye almadım :) bi tane parça bütün ahşap oyuncak aldım sadece resim eklerim eve gidince.birde harfli pazzle aldım başka yerden.haa bide boncuklu oyuncağı gördüm ama 20 küsür liraydı pahalı buldum almadım benimde yapabileceğim bişey sonuçta.

fikriyecim senin laptopta süpermiş çok beğendim bakıcam buralardan.birde geçirmeli pazzle alıcam bikaç tane evdeki tak-çıkar yapbozlarından sıkıldı.

duruda legolarıyla oynamayı çok seviyor kaldırdığım an alıp tekrar döküyor diğer favoriside oyun hamuru ama bensiz oynamıyor o ayrı.

Son düzenleme:

Teşekkürler canım,yakında senin paylaşımlarını bekliyoruz.Bebğini sağlıkla büyüt.

Aman allahım ne uyanık bu çocuk maşallah.Bak sen :)))))))))))))))

Canım boncuk oyuncağı da yapabilirsin ben boncukcuda boncuk aldım ama yapamadı sanberk.boncuklar çok küçüktü ama daha büyük bulsam belki yapar.
kız ne kadar kalacaksın bu tarafa.Çok uzak değiliz biz.Eğer hva uygun ise buluşmaya çalışalım.

:)))))) alemsiniz valla:)))
yiğite maşallah dicem aysecim yiyen çocuk belli oluyor ben yerlere neler döküyom ne oyunlar yapıyom da bi lokma alıp koymaz. sakızda çok komik ama uras çiğnese sevinirdim. biz üç gecedir hiçbişi yemeden yaşıyoruz.haftasonu geldi diye şimdiden stres sardı.
şekilli legolarınıza bayıldım bak onu hiç görmedim buralarda. bizde çok seviyoruz legoları sizin küçüklerden bizdede var paketini kafaya geçiriyor diye kaldırmıştım havasız kalıp boğulcak düdük. geçenlerde çıkardım araba yaptık.şimdilerdede hep ev yapıyoruz.hatta üç tane bişi görse hemen üstüste koyup ev yapıyo :)))ikisini yan yana üçüncüyü ikinin ortasına. çatı olayını kavramış.
tvye ilgi sıfırlanınca yeni trend kameramız. hergün bişi çekip geliyom ona bakarken yermi ümidiyle. yemiyo ama çok seviniyo. Atatürklü bayrak çekmiştim çok şaşırdı hem aydede hem Atatürk hem yıldız hem bayrak deli oldu sevinçten.(dördünüde çok seviyor) Film afişlerindeki tüm yaşlı erkeklere Atatürk diyor gençlere baba:)))
çok baskı yaptım sanırım bugün misafirler giderken ilk kez onlarla gidecek oldu bana bay bay yaptı ((
yarın istdan halamız geliyor haftasonu şenlik geçecek.
ayşegülcüm sen çok hamaratsın oyuncak seçemediysen (bende artık çok zorlanıyorum) kendin bişiler yap derim. mesela dokun hisset kartları yada masal kitabı gibi. basit olaylardan bir iki sayfalık olayın gidişini kavraması amaçlı.

mayacım çok geçmiş olsun urasçıma tekrar,üzülüyorum bebeklerimiz hasta olunca,umarım eski sağlığına çabucak kavuşur,,
yiyen çocuk keşke düzgün bişey yese,,elalemin ağzından çiğnenmiş sakızı katmış ağzına,yalamış yumuşatmış bide yaww,,:))) babasıyla gildük sonra arkasını dönüp çiğnediğine:)))
o legolar normal lego aslında canım,,büyüklerinden,paketinin içinde çıkartmalar vardı ,,tam lego sayısına göre,bende üstlerine yapıştırdım,,başka yerlerede yapıştırılabilirid sanırım,çok değişik bişey değil yani

bayıldım urasın yaşlılara atatürk demesine yaa,bende yiğite atatürkü öğretmeye çalışıyorum,,bizimkide herkese igılll diyor,,trt de gece bahçesindeki igıl pigılmış:))

ayşegülcüğüm sen herçekten pek hamaratsın maaşallah,,yapbozunuzu çok beğendim,,
durucuğuma göre tam,bebekli,yapboz güle güle oynasın,

teşekkürler tatlım. annem görseydi aynen şöyle derdi. o sakızın şekeri bile ona yeter :))))uras bişi yiyip tükürse hep öle diyo tadı vitaminini almıştır , posasını tükürmüştür o:)))
paketin içindeki çıkartmaları atmışım demekki ((
ama o gece bahçesindeki garip yaratıklar çok tatlı.şevvalde bayılıyo.

mayacım sen aydın merkezdemi oturuyorsun ,benim eşimde aydınlı,,sökede oturuyo ama ailesi:))

kızlar hafta sonu taşınıyorum malum .. bir süre internetimiz olmıcak .. topik sizlere emanet .. umarım güzel paylaşımlarınız olur .. hepinize çok teşekkür ederim çok faydalandım buradan .. her şey için gerçekten çoookkk teşekkürleerrrr .. öptüm her birinizi tüm yumurcakları opuyorumnanaktan

heheh siz de mmi bunu seviyorsunuz..::)))) sanberk ise tüm çizgi filmlere igol igool diyor igıl pigal demek istiyor.DÜn bernard öğrendi tam söylüyemiyor ama en azından tam hangi çizgi filmi istediğini anlıyorum.

bu ara kızlar sizden bir ricam olacak,eğer çekebilirseniz bebkleriniz lego veya küpleri dizerken video çekseniz ve yukleseniz.Niye istiyorum Sanberk onlardan görüp belki özenir o da yapmaya çalışr belki.
Geçen durunun puzzel videosunu izedik hem gitti kendi puzzelini aldı dizelim diye.Bılmiyorum belki puzzel olduğu için ama lego da görürse belki yapmak ister.::)))))))))))))
Dün resimli küpleri ben dizdim sonra o bir kez dizdi.Aslında yapabiliyormuş ama yapmıyor nedense ilgini çekmiyor.Tek küpler çok kaydı ve hafif destek verdim ancak bu şekilde 6 tane dizdi.

ay canım sanki bir yıl olmayacakmış gibi yazmışsın haaaaa:)))))))) tamam canım biz burdayız güzel paylaşımları yazarız merak etme.Netin açtığında çok güzel şeylerle karşılaşırsın:))))))9 kolay gelsin cenım.

mayacım sen aydın merkezdemi oturuyorsun ,benim eşimde aydınlı,,sökede oturuyo ama ailesi:))

nerde merkez keşke ( küçük bi ilçedeydim şükür nazilliye taşındık. bende sultanhisarlıyım.denizliye daha yakınız. amcamlar var orda teyzemler sık gelmeyiz ama gelince inş görüşürüz.

fikriyecim sanberke çekerim akşama legolarıyla urası. öğrenir hiç merak etme.
febicim kolay gelsin sanada.bekleriz hemen dönmeni.

sen antalyadaymışın niye denizli diye kalmışki aklımda(( antalyaya daha sık geliriz denizliden. ne güzeldir şimdi.(((((( büyükşehirin tozunu gülütüsünü özledimmmm çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…