miyop baba hehehee.. iyi fikir verdin onunla oynarken aha bak miyop baba ayıcık derüüümmm ... Allah senii.. :roflol:
katır sendromu olabülüüü eyvahedigeldismile
salça mııı .. ıyyyhhhh .. yaazııkk .. çocuk salçadan sebep bu halde belkim.. salçayı kes deriimm kafamçokkarıştı
köpek sendromu mu olmuş geçmiş olsuuunnn .. Allah cızırtınızı virmesiinnn .. delülerrr kaydirigubbakcemile3
askito sizde durum gerçekten ilginçmiş,,alemsiniz vallahi,,
yiğit de sokakta küçük taşları ağzına koyar,dünde çiğnenmiş bir sakızı çıkardım ağzından,sinirden bayılacaktım az kalsın,bide yerdeki çöpleri toplayıp çöp kovasına atar,mesleği belli oldu galiba(((((
çöp kovalarınıda iyice ellemeden bırakmaz,,
fikriyecim,eğitici laptopunuzu,meyveler kitapçığını çok beğendim,güle güle kullansın kuzu:))
sabah bim den huggies bebek bezi aldım,11-25 kg,,62 tanesi 19.90 tl.bana uygun geldi,yiğitin yastığı çok alçak kalıyordu ,silikon yastık ucuzdu bitanede yastık aldım ona.5.50 tl
zinedila ege kaç aylık ?? merak ettim?? meme bırakmaktan tamamen vazgeçtim,yiğit gece ağlıyo,biberondan süte alıştıramadım,destekçimde yok,eşim gece gündüz çalışıyo,,çok yoruluyorum yiğitle çok hareketli,,oturarak oynaması nadir,atraksiyonlu oyunlar seviyo,genelde dışarıdayız ve ben ondan çok yoruluyorum,dayanma sınırım az yani,
yiğitin minik legolarını çıkarmıştım,renklere göre ayırma çalışması yapıyoruz,çok anlamasada yardımlarımla bişeyler yapıyor,büyük legolarımızın üstündede resimler var ordanda hayvanlara bakıp seslerini çıkarıyoruz,bide yapbozlarımızla çok oynuyoruz bugünlerede,bazılarını koltuğun altına attı ben resim çekerken,
hehe ne gülüyorsun lüüüüüüüüüü,bakalım sen de yarın geip de neler alatırsın artık. alsanaalsanasmile
Ay tontişe bak,maşallah.Annesi gelecek çevre dostu sızıyorum ben.
hayatım ben çöpçü olacak gözüyle bakıyorum,çevre dostu gibi görünüyor değilmi,,ama onlar hep numara..çöplere dokunsunda
Canım emzirmedim ama gördüğüm kadarıyla meme kesmek için ilk baştan anne hazır olmalırdır.Diyer emizren annerl bunu daha iyi anlatır bence.Ama sütten ayırcanzamn sen psiholojik olark hazır olmalısın.Sinirli,stresli olmadığı zamnda denemelisin.Ve en önemlisi evde bir yardımcın olsa iyi olur.En azından ev işlerinle ilgilense sen de tek çocğun mızmızlarınla uğraşırsın.Ya d açok bulandığında başka birisi onu alıp biraz balkonda çıkartsın birz parkta gezdirsin.
Ama biberonla süt vermeye alıştımana gerk yok direk bardaktan ver,güzel alıştırma bardakları var.Çocuğun büyük artık ona anlatırsa anlar tabiki yine memister ve ağlar ama çabuk atlarısınız bu dönemi.Beraber bir alıştıma bardağı alın onda süt içeceğini söyle.ılk baştan süte azıcık bal koyabilirsin tatlandırsın zamanla balı azaltırsın.
Ama bu da var sen ne sıklıkla emziriorsun.En azında ya geceleri ya gündüzleri azaltıp daha sonra tamamen kaldırmalısın.O zamnkesmek de daha kolay olur.Zaten böyle olunca süt kendinden azılır braktırması daha kolay olur.
çok haklısın canım,ben hazır değilmişim henüz,çünki çok yalnızım yiğite bakmak konusunda,,ev işleri,yemek,yiğit le verimli bir şekilde ilgilenmek beni yoruyor,biraz yaza doğru bıraktırmayı hedefledim artık,teşekür ederim,
maşallah ne güzel oynuyor sanberk hiç ilgilenmiyor legolarla çok nadiren biraz oynar bu da genelde babasıyla.
ayşecim taş toprak bi nebze çiğnenmiş sakız mııııııı akannehir
allah ım daha neler görcez duycaz.. gerçi merve de asfaltta beyaz parlayan nedir diye bir iki kez yerden kazımaya kalkışmıştı ama ağzına atmadı şükür böööööö :sinifsinif:
lego yapboz ve kutularınız güzelmiş böyle küplerden yok mervenin gerek var mı bilemedim .. yapboz türü sevdiği için ona yönelik oyuncaklar alıyorum artık .. mesela boncukluya boşa para verdim katiyen yüzüne bakmıyo .. belki ilerde olursa kardeşi oynar napalımm boshayallersmile
Merhaba arkadaşlar,topiğiniz çok guzel.iki gundur inceliyorum da çok seyler öğrendim.Benim de 4 aylık bebeğim var,ileride işime yarayacak şeyleri sayenizde öğrendim oyuncakları ve kitapları not aldım.hepinize yavrularınızla mutluluklar diliyorum...
sanberk in ilgilendiklerinede yiğitin ilgisi az canım,merak etme,
evet febicim çiğnenmiş sakız hemde kocaman,ağzına sığmıyordu,yalamış biraz yumuşatmış bide sıpa,gözlerimden ateş fışkırmıştır heralde görünce,hepte peşindeyim ama benimki çok kurnaz,eğilip alıyor mesela,,biraz ileri gidip arkasını dönüp katıyor ağzına,,minik taşları ise dilinin altına saklıyor ve bana dilini gösteriyor,acemi olsam ağzında taş yok sanarım,,çok fena oldular vallahi,boşuna demiyorlarmış zamane çocukları diye,,
Merhaba arkadaşlar,topiğiniz çok guzel.iki gundur inceliyorum da çok seyler öğrendim.Benim de 4 aylık bebeğim var,ileride işime yarayacak şeyleri sayenizde öğrendim oyuncakları ve kitapları not aldım.hepinize yavrularınızla mutluluklar diliyorum...
sanberk in ilgilendiklerinede yiğitin ilgisi az canım,merak etme,
evet febicim çiğnenmiş sakız hemde kocaman,ağzına sığmıyordu,yalamış biraz yumuşatmış bide sıpa,gözlerimden ateş fışkırmıştır heralde görünce,hepte peşindeyim ama benimki çok kurnaz,eğilip alıyor mesela,,biraz ileri gidip arkasını dönüp katıyor ağzına,,minik taşları ise dilinin altına saklıyor ve bana dilini gösteriyor,acemi olsam ağzında taş yok sanarım,,çok fena oldular vallahi,boşuna demiyorlarmış zamane çocukları diye,,
merhaba kızlar a.s.
ben annemdeyim iki gündür naptınız diye bi bakim dedim.ayşecim maaşallah tombik paşana çok tatlı yaa demek çokta kurnaz yakışıklı :)
bende bugün yelken oyuncağın yerine gittim ama pek bişey beğenemedim , ya çok kolay yapar diye almadım yada yapamaz bunu daha erken diye almadım :) bi tane parça bütün ahşap oyuncak aldım sadece resim eklerim eve gidince.birde harfli pazzle aldım başka yerden.haa bide boncuklu oyuncağı gördüm ama 20 küsür liraydı pahalı buldum almadım benimde yapabileceğim bişey sonuçta.
fikriyecim senin laptopta süpermiş çok beğendim bakıcam buralardan.birde geçirmeli pazzle alıcam bikaç tane evdeki tak-çıkar yapbozlarından sıkıldı.
duruda legolarıyla oynamayı çok seviyor kaldırdığım an alıp tekrar döküyor diğer favoriside oyun hamuru ama bensiz oynamıyor o ayrı.
mayacım çok geçmiş olsun urasçıma tekrar,üzülüyorum bebeklerimiz hasta olunca,umarım eski sağlığına çabucak kavuşur,,
yiyen çocuk keşke düzgün bişey yese,,elalemin ağzından çiğnenmiş sakızı katmış ağzına,yalamış yumuşatmış bide yaww,,:))) babasıyla gildük sonra arkasını dönüp çiğnediğine:)))
o legolar normal lego aslında canım,,büyüklerinden,paketinin içinde çıkartmalar vardı ,,tam lego sayısına göre,bende üstlerine yapıştırdım,,başka yerlerede yapıştırılabilirid sanırım,çok değişik bişey değil yani
bayıldım urasın yaşlılara atatürk demesine yaa,bende yiğite atatürkü öğretmeye çalışıyorum,,bizimkide herkese igılll diyor,,trt de gece bahçesindeki igıl pigılmış:))
mayacım çok geçmiş olsun urasçıma tekrar,üzülüyorum bebeklerimiz hasta olunca,umarım eski sağlığına çabucak kavuşur,,
yiyen çocuk keşke düzgün bişey yese,,elalemin ağzından çiğnenmiş sakızı katmış ağzına,yalamış yumuşatmış bide yaww,,:))) babasıyla gildük sonra arkasını dönüp çiğnediğine:)))
o legolar normal lego aslında canım,,büyüklerinden,paketinin içinde çıkartmalar vardı ,,tam lego sayısına göre,bende üstlerine yapıştırdım,,başka yerlerede yapıştırılabilirid sanırım,çok değişik bişey değil yani
bayıldım urasın yaşlılara atatürk demesine yaa,bende yiğite atatürkü öğretmeye çalışıyorum,,bizimkide herkese igılll diyor,,trt de gece bahçesindeki igıl pigılmış:))
kızlar hafta sonu taşınıyorum malum .. bir süre internetimiz olmıcak .. topik sizlere emanet .. umarım güzel paylaşımlarınız olur .. hepinize çok teşekkür ederim çok faydalandım buradan .. her şey için gerçekten çoookkk teşekkürleerrrr .. öptüm her birinizi tüm yumurcakları opuyorumnanaktan
mayacım sen aydın merkezdemi oturuyorsun ,benim eşimde aydınlı,,sökede oturuyo ama ailesi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?