Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım antalyadayım,burda doğdum büyüdüm ben,hayatta başka yerde yaşayamam,eşim sökeli,arada kuşadasına taşınalım filan der,,asla derim bende,,,antalya terkedilecek yer değil,
mayacım,eğer geliyorsanız antalyaya inşallah görüşürüz,,oğlanlar şöyle bir ortalığın tozunu attırırlar,,alsanaalsanasmile

selamlar,

bizim pc bozuk kizlar, neler yapiyonuz cok merak ediyorum...

yusuf a 17 nisan burda sunnet yaptircaz..25 nisan mevlut olcak...o zmana kadar pc olur mu bilmem..

mayis haziran gibi tr gelcez izine insallah..bir daha gorusmek insallah nasip olur...

bugun kardesim askere gitti, cok duyguluyum su an..manisa acemi birligine...bu topikle ilgisi yok ama paylasmak istedim....
sizleri cok ozledim..cok cok opuyorum...yavrularimizi da...

fatmacım Allah kavuştursun canım. hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah kardeşin..

yusufun sünnetide hayırlı olsun şimdiden. fotoları bekleriz:))

fatmacım çok sevindim demek mayıs haziran gibi geleceksin yine mutlaka görüşürüz zaten senede bir gün oluyo onuda kaçırmayalım dimi.

kardeşininde yeri çok güzelmiş canım allah kavuştursun

yusufcuğumuda çok çok öpüyorum demek artık tam erkek olacak kaynanası çok sevinir artık ( feride ) :))

kızlar hamarat olduğumuda nerden çıkardınız alttarafı basit bi pazzle yaptım :))) boncuklu oyuncak içinde iri boncuk buldummu tamam :)

fikriyecim bugün döndük canım ya zaten iki gün kaldık perşembe akşamı gittik bugün döndük bi tek oyuncakçıya çıkabildim.Ben yokken Duru çok güzel oynamış ama kaka yapınca anaannesinin temizlemesini istememiş ve rahatsız olmuş annemde beni aradı ve hemen döndüm benden başka kimseye temizletmiyo altını cadı :)
Zaten bu tarafta bi buluşma yapılacak yakında inşallah o zaman görüşürüz canım.

aysecim 19 aylık cnm temmuz doğumlu ege
kreftcim hayırlı olsun sünnetiniz kardeşin içinde hayırlısı teskereler inss
egede bugun sabah ateslendi biraz sanırım köpek dişleri yapıo 2 gundur zaten ağlayarak uyanıo uykusundan dün dışarda biraz uzun süre kaldılar babasıyal ben çaya gitmiştim eşimin işyerinin yemeği kadınlar için ins üşütmemiştir gerçi hava guzledi ama diştendir insallahh

tsk ederim aysegulcumm

FATMACIM şimdiden hayırlıolsun sünnetınızz.. kardeşinede allah kavuştursun hayırlı teskereler..
denızcım ege paşamada geçmiş olsun bır an önce çıkarsında kurtulsun dışlerınıı kıyamamm..
ayşegülüm sende hoşgeldınşekerım evınee:

geçmiş olsun egeye,ben daha küçük gibi algılıyorum nedense,profildeki daha bebek bir resim diye heralde,,maaşallah,,
yiğit bugün biraz fazlaca tv seyretti,ben temizlik yaptığım için kuzucum napsın,fırsat bulduğum zamanlardada yapbozlarını oynadık birlikte,çok sevmiyordu yapbozları,,ve kendi yapamıyordu,bugün baya ilerlettik,uğraşınca oluyormuş,,birde kartona resim yaptı,tükenmez kalemle,,yarım saat yalnız oynadı bunu,,iyi geceler herkese

olabilir aysecim bebeklik resmi profildeki ege bugun daha ii ama sabah ymurtasını fln yemedi halbuki severek yerdi öğleden sonra doktora götürücem atesi yok ama bi baksın en azından içim rahatlarr

arkadaşlar bugün günümüz çok kötü başladı ((((((((((
Sabah evi toparlarken balkondaki pencereyi açtım(balkon kapalı) biraz temiz hava girsin diye. Sanberk de balkonda oyunuyordu.Kapıdaki zil çaldı ben de oraya koştum birkaç kez çaldı ama geln olmadı ben de içere girdim duyuyoruym dışırdan kadın sesler geliyor bağrıyorlar kavga ediyorlar sandım.Sanberk de bi konuşuyor bi konuşuyor bişeyler.alayım ordan dedim kötü etkilnemesin kadınların kavgasından.Bi gittim biizmki sandalyeye binmiş bakıyor dışırda.Kadılar kavga etmiyormuş da beni çağrıyormuş.Ama ben alemin kavgalara meraklı olmadığım için hiçbakmamıştım.bunu yazın da yapmıştı aslında böyle bişey yapacağını beklemeliydim.ınanın çok kötü oldum hala onun etkisinin altındayım.Bi türlü rahatlıyamıyor.Ağlayım ağlayım bütün gün ağlasam geçmez herhalde.
Daha önceden böyle olayları duyumuştum ve hep annelere suçlamıştım.Ama ben de 2 kez böyle aanne oldum.

ALLLAH çocuklarımıza kurusun yoksa bize kalırsa durum farklı olurdu.

ah canımmmm,,çok dikkatli olmak lazım,allah korumuşşş,büyük geçmiş olsun,,,

fikriyecim çok çok geçmiş olsun canım.Şu dönem çok tehlikeli heran herşeyi yapabilirler bizimde hep tetikte olmamız lazım ama inan sadece senin değil hepimizin gözden kaçırdığı şeyler olabiliyor.Bu olaylar saniyelik allah korusun hepimizin çok dikkatli olması lazım.

fikriyecim atlatığın şoku anlayabiliyorumm...
Allah göstermesin böle şeyler insanın aklıan gelmiyor bazenn...yapabilecekleri..
yaradan korusun yavrucakları..

kreftcim hayırlı teskereler kardeşine. yusufada geçmiş olsun şimdiden.
fikriyecim geçmiş olsun sizede. bizdede durumlar aynı tatlım. balkondaki sandalyeleri kaldırdım. bu sefer salondaki pencereden bakmak istiyor koltuğa çıkıp. araba meraklısı akşama kadar ambulans geçecek diye bekliyor pencerede yazın pencere açılınca ne yapcam bilmiyorum.
haftasonu yoğunduk halamız geldi. uras çok mutluydu çok sevdi hala hala diye peşindeydi hep. kameraya çekemedim çünkü kamerayı görür görmez oyunu bırakıyor bi ara babasına çaktırmadan çektiririm.
çok aktivite yapamadık bol bol koşduk oynadık dışarı çıktık. acildeydik genelde ambulans bekledik :)))

fikriyecimm allah korumus cnm gecmiş olsunn çocuklara hiç guven yok walla 1 sn boş bırakmya gelmiooo

ah canımmmm,,çok dikkatli olmak lazım,allah korumuşşş,büyük geçmiş olsun,,,

fikriyecim atlatığın şoku anlayabiliyorumm...
Allah göstermesin böle şeyler insanın aklıan gelmiyor bazenn...yapabilecekleri..
yaradan korusun yavrucakları..

fikriyecimm allah korumus cnm gecmiş olsunn çocuklara hiç guven yok walla 1 sn boş bırakmya gelmiooo

Hepinize tek tek teşekkürler arkadaşlar.Ben hala kendime gelemiyorum inanın.Sanberk uydu ve bi güzel ağlamaya başladım biraz rahatldım sanki.Ama hala korku var içimde.
Maycam salondaki pencereyi tamamen kapatık sanberk de koltuya binip açıyor kaydirigubbakcemile bizimkide hep balkondan bakmak istiyor arabalara bakar,insanlara laf atar. akannehir .Aklıma geldikçe hala kötü oluyorum rahatlıyamıyorum. Bide bu herzamanki halimiz ben yatak odasını topluyorum o balkonda oynardı.Allaha bin şükür bişey olmadı yavruma.Ya bişey olsaydı düşünemiyorum kendimi atardım herhalde.

kıyamam fikriyecim annelik iştee bizimkide bayılıo koltuktan bakınmaya camı açamıo allahtan zaten basından ayrılamıyorum kaloriferin tepesine çıkıo düşcek die ödüm kopuoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…