fikriyecim sanberke çekerim akşama legolarıyla urası. öğrenir hiç merak etme.
febicim kolay gelsin sanada.bekleriz hemen dönmeni.
ah canımmmm,,çok dikkatli olmak lazım,allah korumuşşş,büyük geçmiş olsun,,,
fikriyecim çok çok geçmiş olsun canım.Şu dönem çok tehlikeli heran herşeyi yapabilirler bizimde hep tetikte olmamız lazım ama inan sadece senin değil hepimizin gözden kaçırdığı şeyler olabiliyor.Bu olaylar saniyelik allah korusun hepimizin çok dikkatli olması lazım.
fikriyecim atlatığın şoku anlayabiliyorumm...
Allah göstermesin böle şeyler insanın aklıan gelmiyor bazenn...yapabilecekleri..
yaradan korusun yavrucakları..
kreftcim hayırlı teskereler kardeşine. yusufada geçmiş olsun şimdiden.
fikriyecim geçmiş olsun sizede. bizdede durumlar aynı tatlım. balkondaki sandalyeleri kaldırdım. bu sefer salondaki pencereden bakmak istiyor koltuğa çıkıp. araba meraklısı akşama kadar ambulans geçecek diye bekliyor pencerede yazın pencere açılınca ne yapcam bilmiyorum.
haftasonu yoğunduk halamız geldi. uras çok mutluydu çok sevdi hala hala diye peşindeydi hep. kameraya çekemedim çünkü kamerayı görür görmez oyunu bırakıyor bi ara babasına çaktırmadan çektiririm.
çok aktivite yapamadık bol bol koşduk oynadık dışarı çıktık. acildeydik genelde ambulans bekledik :)))
fikriyecimm allah korumus cnm gecmiş olsunn çocuklara hiç guven yok walla 1 sn boş bırakmya gelmiooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?