Allah korumuş fikriye... çok dikkat etmek lazım kaşla göz arasında napacağı belli olmuyo bu çocukların...
bu başlık çok faydalı bi başlık olmuş.. ben size bişey danışmak istiyorum... benim oğlum 18 aylık ve aşırı iştahsız... dr bize pediasure diye bi mama önerdi... aranızda kullanan var mı bu mamayı...
kıyamam fikriyecim annelik iştee bizimkide bayılıo koltuktan bakınmaya camı açamıo allahtan zaten basından ayrılamıyorum kaloriferin tepesine çıkıo düşcek die ödüm kopuoo
Çok saol canım,
Canım hiç bilmiyorum kullanmadım ben ama bi ara sanberkte de çok iştahsızlık vardı dr vitagil vermişti daha birkaç gün sonra düzelmeye başladı ondan sonra başka vitaminleri kullandım ama aynı şekilde etkilememeşti.
iştah açıcı havuç ve havuç tohumu,defne yaprağı(çok az miktarı kullanmak lazım),üzüm ve üzüm pekmezi biliyorum ben.
çok sağol canım... günlük havuç suyu içiyo portakal suyunun içinde sabahları pekmez içiyo...vitamin de şimdilik minadex kullanıyoruz bitince vitagil le vimmin- c arasında kaldım... bakalım ikisinden birini kullanacağız...
pediasure iştahsız bebeklerin 1 günde alacağı vitamin protein karbonhidrat vs hepsini karşılıyomuş... ama nasıl kullanacağımı sormamışım dr a kafam karıştı...bilmiyorumkismile
fikriyecim canım cok geçmiş olsunarkadaşlar bugün günümüz çok kötü başladı((((((((((
Sabah evi toparlarken balkondaki pencereyi açtım(balkon kapalı) biraz temiz hava girsin diye. Sanberk de balkonda oyunuyordu.Kapıdaki zil çaldı ben de oraya koştum birkaç kez çaldı ama geln olmadı ben de içere girdim duyuyoruym dışırdan kadın sesler geliyor bağrıyorlar kavga ediyorlar sandım.Sanberk de bi konuşuyor bi konuşuyor bişeyler.alayım ordan dedim kötü etkilnemesin kadınların kavgasından.Bi gittim biizmki sandalyeye binmiş bakıyor dışırda.Kadılar kavga etmiyormuş da beni çağrıyormuş.Ama ben alemin kavgalara meraklı olmadığım için hiçbakmamıştım.bunu yazın da yapmıştı aslında böyle bişey yapacağını beklemeliydim.ınanın çok kötü oldum hala onun etkisinin altındayım.Bi türlü rahatlıyamıyor.Ağlayım ağlayım bütün gün ağlasam geçmez herhalde.
Daha önceden böyle olayları duyumuştum ve hep annelere suçlamıştım.Ama ben de 2 kez böyle aanne oldum.
ALLLAH çocuklarımıza kurusun yoksa bize kalırsa durum farklı olurdu.
fikriyecim canım cok geçmiş olsun
bu yaramazları gözden ayırmaya gelmiyor hatta gözünü açıp kapayana kadar olan oluyor
geçenlerde ege yanımdaydı sandalyede oturuyordu
nasıl sığdı hala anlamıyorum ama hareket ederken birden sandalyenin arkasındaki
sırtımızı dayadığımız yerin alt kısmında bazen boşluk olurya ordan düştü
biraz ağladı ama nasıl oldu hala çözmüş değilim
fıkrıyecım çok geçmiş olsun ALLAH korumuş paşayı..kesınlıkle kendını suçlama hepimizin bır anlık dalgınlıkları oluyorr ama dıkkat etmek gerekıyor iştee..ALLAH TUM BEBKLERIMIZI KORUSUN KUZUCUKLARIMIZZI
fikriyeciğim allah korumuş canım...dkkat etmek lazım tabi.seninide bir anlık dalgınlığına gelmiş...
acaba camlara sineklik tarzı bişey mi taksak ..o zamanda insanın içi sıkılır değil mi...
?
dikkat etmek lazım ama çocuklar valla kaşla göz arası neler yapıyorlar...
çok guzelmiş oyuncagınız cnm
ay ege yi köpek dişleri ishal yaptı yaa dünden beri mafoldu bebegim poposu pişti habire kaka yapmaktan azcık kahve telvesi yedirdim bişi yemek istemio huyusz bitkin cok cnm sıkıınn patlamak üzere bi patlasa hayırlısıylaa allahımm kaşıkla fln vursammı acaba dişini elimle ellediğimde sertlik gelio ama patlatamadıı napmam lazımm
ayşegülcüm çok güzelmiş durucuğun yeni oyuncağı,,eşim izinli bizde birazdan oyuncakçıya gidicez,,bende bakıcam bunlara,,yiğit herşeyden sıkıldı bu aralar,,bende oyun kartı hazırlamak istiyorum,uygun bulursam alırım yada,,
durunun oyuncağı çok güzel güle güle oynayın.
egeyede geçmiş olsun çok.
uras napıyor. şaşkın şaşkın oynuyor.yeni aktivite yok. varsa yoksa arabaları.
araba düt düt der tren çuf çuf der vs vs şeklinde uzayıp giden ardı arkası gelmeyen şarkılar söylememi isti,yor. arada ona tekrarlatıyorum tren ne der diye sorarak?
ikili puzzlelarını ablayla yapmaya başlamış.
pek ilgilenemiyorum şu aralar.
dün dedesi illa parka götürmek istedi baba dedim dikkat et kendini atıveriyor tahteravalliden. bişi olmaz dedi. arkamı dönmeden uras yerdeydi. vın yandan kayıp iniyo havadayken:)))
hala elinin üstündeki kan alınınca morarn yerleri gösterip ufff uff diyor büyük travma olmuş sanırım.
iyi oyunlar hepinize.
feride gittiğinden beri topik öksüz kalmış neler yapıyosunuz kızlar anlatın biraz.
bizde yeni bi aktivite yok legolar,pazzlelar ve bilimum oyuncaklarla devam ediyoruz.Bu arada duru turuncu ve kırmızıyı öğrendi istediğim zaman seçip getiriyo legolarından,maviyide bazen tutturuyor tesadüfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?