çok tan beri mercimek aktırmak yapmamıştık,bugün deneyim dedim.Eski denemlere göre bugün daha başarılıydı.Bu sefer sanberk daha sabırlı davrandı göstermem hiç gerk kalmadı hemn yapmaya başladı.Tabiki birka mercimek yedi.Döktü de döktü.Geri topladık biraz aktardı yine attı havaya çok eğlendi.Birkaç kez topladık yine aynı şekilde eğlendi.Sonra mercimeğin içine birkaç fasulye koydum onların yakalmanı istedim 1 tanesi kaşıkla aldı diyerleri direk ell.Özgür braktım istediği giib eğlenin.Çok güzel vakit geçirmiş olduk.Sonra da süpürgeyi açtık beraber temizledik :)))))))))
İkili puzzelişmz yaptık biraz hayvanleın ayaklarını brakıyorum bir tane hayvanın başını alıyorum o hayvanın ayaklarını bulmasını istedim.Nasıl yaptı hatta yapıyor tabi ama en sonunda doğurusunu buluyor.Dene den öğrencek :))))))))))
sonra babsı geldi bol bol zıpladılar :))))))))))
kızlar hepinize teşekür...ama bu videonun hepsini yüklememiş,,neden bilmiyorum:??
urasa,sanberke,duruyada maaşallah,,ne güzel oyunlar oynuyorlar,,bu babayla zıplama işini çok tuttum ,,eşime bırakayımda bende aralarına girmeyeyim biraz,,
slm kızlar,annem yanımdaydı,4 gündür fazla giremedim,,evde biri olunca ne güzel oluyormuş,,ben hiç yaşayamadım bunu,,ben sezeryanle doğum yaptım,annem 10. gün gitti be yiğit 2 aylıkken geldi tekrar,,çalışıyordu,,eşim hep gece gündüz çalışıyor,çalışma saatleri berbat zaten,,anlayacağınız ben yiğiti tek başıma bu aylara getirdim,,onun için evde başka birinin olması güzelmiş diyorum,,annem gidince yalnızlığımızı bir daha hissettik oğlumla((
her gün parklara gittik,çarşıya gittik,parkta annem oynadı yiğitle kumlarda,ben onları seyrettim,çok zevkli oluyormuş,,dün bir alışveriş merkezinin oyun bölümüne götürdük yiğiti,kardeşim ilgilendi,,bir gittimki atletle kalmış benimki,,koşturuyor,,her oyuncağıda öğrenmiş,çoraplarla,ordan oraya koşturuyor,beni gördü ve hiç ilgilenmedi,,çok mutluymuş yani halinden,,orda çalışan kızda arkadaşım çıktı:)))biz oturduk yiğitle kız ilgilendi,,ohhhh süper oldu valla
annane gelince yeme işleri olmuyor ama,annem çok abur cubur veriyor,,elinde sürekli bişeyler ve hiç işe yaramaz bişeyler,,normale yarın döneriz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?