Evet Ayşe biri gelince kesinlikle çok rahat oluyor.Benim annem gelir arada çok rahat ediyorum yada oraya gidince yine aynı şekilde ama iyi tarafları kadar kötü taraflarıda var mesela annem Durunun herşeyine karışır özellikle yemeklerine tombik bi çocuk olmasına rağmen her gittiğimizde zayıflatmışsın çocuğu der :)) yok şunu yedir bunu yedirme sürekli o konuda mücadele halindeyiz.Bide hep durunun üşüdüğünü düşünür kat kat giydirmek ister v.s. o yüzden en güzeli bence anne ve çocuğun baş başa kalması.
Kayınvalidemler gelmişti biliyosunuz uzun bi süre kaldılar ve Duru ilgiye çok alıştı daha önce dakikalarca oyuncaklarıyla vakit geçiren çocuk onlar gittikten sonrada aynı ilgiyi benden bekler oldu umarım eski haline döner :)
ya bizdede durumlar öyle oluyor bir kat daha giyindir lafına deli oluyorum((birde iki haftadır üst üste zorla çikolata yedirmek istemelerine gıcık oluyorum. çikolata zeki yaparmış ???
neden yemiyo bu çocuk hastalığımı varki lafına da ençokkkk((
bende açamadım((
kesinlikle evde ikinci bir kişinin olması çokkkkk güzel.bende urasa 10 ay yalnız baktım. çok gergin günlerdi((
şevvalimizle dün daha bir anlaşır durumdaydı uras. ne yaparsa taklit etti. bir sürü kelime öğrendi bir sürüde yaramazlık. banyoda daha az ağladı. bide en sevdindiğim bir aydır süt içmesi çok azdı. şevvalden görüp tekrar artırdı. süttt dedi gece uyumadan ...içip uyudu.
selam kızlaarr ben döndüümmmuzuuuuun bir aradan sonra değil tabii ama bayağı yazmışınız oku oku bitmedi..
fikriye sanberki Allah korumuş cnm en çok bunu hatırladım ..
oyunlar ve oyuncaklar da süper..
fatmacım kardeşine hayırlı teskere yusuf a hayırlı kesme sana hayırlı bilgisayar isteme diliyorum ....en acilinden dön bacıımm .. yaza görüşürük olmadı artıkın ..
bizde ne var ne yok .. ne var ne de yok... hiç bir aktivitemiz yok maalesef merveyle.. yorulmuşum bunalmışım zati bi de merveye zaman ayırmak çok zor olyo.. aklsileşti hırçınlaştı yaramazlaştı çok beter oldu o da ... yeni ev yeni keşifler tabii.. her anımız ayrı heyecanlı geçiyo o önde ben arkada.. arada bi tane patlatasım geldiği çok oldu zor sabrettim walla .. ben topladım o dağıttı ruhum pek sıkılkdı .. hala düzenimiz yok .. bu durumda benim de kendime gelmem zor.. dağınıklık ve belirsizlikte katiyen kımıldayamam.. huyum kurusun .. işte böleeeeee.....
kızlar niye açılmıyo bilemedim,yeniden yapıyorum olmuyo,,imageden yüklüyorum,başka biyerden yükleyim tarif edinde,gerçi bana bunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor ama,,,sabırlı biri aranıyor:)))
teşekür ederim canımm,,bu günlerde en sevdiği şey portakal ve suyu,,1 sürahiyi içer,,çok abartmadan veriyorum,,deneyin sizde kızlar çok faydalı,tam mevsimi,,bana niye veriyor fikriyecim biliyormusun portakalın diğer yarısı ordaydı,,eski şeyleride sevmez,1 ısırık atacak bırakıp yenisini yiyecek,çok fena,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?