kızlar siz 2008 temuz annleri oluyorsunuz sanırım.oğlumun allttan iki dişi çıktı.bu aralar yine huzursuz.şimdi alt dişinin yanındaki geliyor.diş tablosuna uymadı.önemli değildir herhalde.
bir de kızlar sizler kaç aylıkken artık tam anlamıyla rahatladınız?
Ne zaman deliksiz bir uyku uyucaz?sabretmemize daha çok var mı?
kızlar lütfen ay olarak yazarsanız sevinirim
bu arada bende 2009 tem.annesiyim
bizimde öyle çıkmıtı tatlım :))) sorun değil.
ben hiç tam anlamıyla rahatlamadım hatta benimki 1 yaş sonu zıvanadan çıktı yaramazlık konusunda. bebekten bebeğe değişir ama gece hala düzenimiz yok gibi. şu zamana kadar deliksiz 6 saat uyuduğumu bilmem.bizim sorunumuz şu. uras ayrı yattığı için özelikle sabaha karşı korkuyor ve kucağımda uyumak istiyor.uykuya dalma problemi yaşıyor ve ben hep kucağımda uyuttuğumdan onu istiyor. aslında ben alıştırmışım farkında olmadan.birkaç kez ağlasada almadım kucağıma o zaman uydu kaldı ama istikrarlı davranamadım kıyamadığımdan ve bu ara ara devam ediyor. mesela dün gece öyleydi ama bir önceki gece iyi uyudu. hiç bişi olmasa bile su içmeye kalkıyor.başucuna bardağı koysam bu sefer üstüne döküyor.yani işin içinden çıkılası değil. neye ben az kaldığını düşünüyorum 2 yaşda geçer diye:))))
ama çoğu arkadaşımın bebeği gece hiç kalkmamış bir yaş sonrası.
kızlar bahara giriyoruz sizdede bir rehavet fark ettik ..:)
bunun için size yeni konu açtım..belki sıkılıyorsunuz benden isterseniz konu ile ilgilenmeyin ama güzel bir konu oldu...
zorlanırsanız özelden yardımcı olurum kızlar..işte konu
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/353204-2008-temmuz-bebeklerinin-videolari.html
.
Baksen uyanığa bak,ben de annesine veriyor zanettim mer eskisi veriyormuş yenisini istiyormuş hehehee.maşallah kuzuya.Annelik ne kadar değişik bişey.Dün değilde bi önceki gün portakal kesmiştim istemedi sanberk neyse oturup ben yiyecektim çok da güzel çıktı portakal.Beni görünce özendi galiba aldı hepsini yedi ben tek 1 dilim yemiştim. Abim olsaydı kavga etmiş olrduk ama kendim çocuğum olunca bana kalmadı diye çok çok mutlu oldum :)))))))))))
teşekür ederim ,,huricim,burda video açılmadı diye başka yerden yükleyeyim demiştim,ama açıldığına göre problem yok,,başka şeki,llerde kesilirse hiç yemez,,hele dilimden hiç hoşlsnmıyor,direkt atıyor,,ilginçmaşallah yiğite ..çok güzel yemiş portakalı...
video yu da güzel olmuş..yardımcı olamadım üzgünüm...
ama yiğit süper ya...
portakalı hani karpuz gibi dilim dilim kessen belki o zaman yarısını bırakma gibi bir durum olmaz....
Baksen uyanığa bak,ben de annesine veriyor zanettim mer eskisi veriyormuş yenisini istiyormuş hehehee.maşallah kuzuya.Annelik ne kadar değişik bişey.Dün değilde bi önceki gün portakal kesmiştim istemedi sanberk neyse oturup ben yiyecektim çok da güzel çıktı portakal.Beni görünce özendi galiba aldı hepsini yedi ben tek 1 dilim yemiştim. Abim olsaydı kavga etmiş olrduk ama kendim çocuğum olunca bana kalmadı diye çok çok mutlu oldum :)))))))))))
ayse çok fena böcük yiğit. benim bile portakal canım çekti seyrederken. uyanınca urasada izlettircem belki iştaha gelir.:))) ben portakal tutuşuna hasta oldum çok nüzelllll maşşallahahhhh kocaman kocaman...
teşekürler fikriyecim,,maymun iştahlı bu çocuk,yeni tabağı istiyor yaaa,,sonra onu yedi biliyormusun,,kendi önündekini yemedi,,herzaman küçük çatal veririm ama üşendim bu sefer kalkmaya çok yorgundum o an,gücü yetmedi kocaman ağır çatala:)))köftelerini filan lokma halinde yaparım kendi yer aslında,,kaşığa geçemedik zaten,,ama bugün yoğurt yaptım ona kendi yiyecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?