Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar siz 2008 temuz annleri oluyorsunuz sanırım.oğlumun allttan iki dişi çıktı.bu aralar yine huzursuz.şimdi alt dişinin yanındaki geliyor.diş tablosuna uymadı.önemli değildir herhalde.
bir de kızlar sizler kaç aylıkken artık tam anlamıyla rahatladınız?
Ne zaman deliksiz bir uyku uyucaz?sabretmemize daha çok var mı?
kızlar lütfen ay olarak yazarsanız sevinirim
bu arada bende 2009 tem.annesiyim
 
ayse çok fena böcük yiğit. benim bile portakal canım çekti seyrederken. uyanınca urasada izlettircem belki iştaha gelir.:))) ben portakal tutuşuna hasta oldum çok nüzelllll maşşallahahhhh kocaman kocaman...
 

bizimde öyle çıkmıtı tatlım :))) sorun değil.
ben hiç tam anlamıyla rahatlamadım hatta benimki 1 yaş sonu zıvanadan çıktı yaramazlık konusunda. bebekten bebeğe değişir ama gece hala düzenimiz yok gibi. şu zamana kadar deliksiz 6 saat uyuduğumu bilmem.bizim sorunumuz şu. uras ayrı yattığı için özelikle sabaha karşı korkuyor ve kucağımda uyumak istiyor.uykuya dalma problemi yaşıyor ve ben hep kucağımda uyuttuğumdan onu istiyor. aslında ben alıştırmışım farkında olmadan.birkaç kez ağlasada almadım kucağıma o zaman uydu kaldı ama istikrarlı davranamadım kıyamadığımdan ve bu ara ara devam ediyor. mesela dün gece öyleydi ama bir önceki gece iyi uyudu. hiç bişi olmasa bile su içmeye kalkıyor.başucuna bardağı koysam bu sefer üstüne döküyor.yani işin içinden çıkılası değil. neye ben az kaldığını düşünüyorum 2 yaşda geçer diye:))))
ama çoğu arkadaşımın bebeği gece hiç kalkmamış bir yaş sonrası.
 

Canım çok teşekkür ederim ilgine...Sana da kolay gelsin.ARTIK SAĞLIKLI OLSUNLARDA
 

cnm bir kaç konuyu takip etmek ayrı ayrı yerlere eklemek filan zor oluyo ama sen kopyalarsan da sorun değil cnm .. senin için sorun olmuyosa ..yerimseniben


ayhhh alemsin çok hoşsun cnm .. çok içtenlikle ne güzel anlatmışsın anneliği .. opuyorumnanaktan

aysbar mervem ilk bebeklik döneminde çok fenaydı.. 1.5 yaşına yaklaşırken yavaş yavaş düzelmeye başladı..küçük çocuk tabii illa ki günü gününü tutmuyo dişten v.s bazı zamanlar yine uyku sorunu olabiliyor .. inş. 2 yaşında tamamen düzelirler mayanın dediği gibi..
 



Bugün babası Duru'ya bu ahşap oyuncakları almış.İlki ksilofon müzik aleti diğeride ahşap tepsi kesme tahtası iki bıçak ve yine ahşap yiyeceklerden oluşan bi set.Yiyecekler bikaç parçadan oluşuyo ve bu parçalar cırt cırt bantlarla yapışıyor şu ayakkabılarda olandan.Bıçaklada biraz sürtünmeyle ayrılıyo parçalar.Çok hoşuma gitti bu oyuncak hem yapboz hem kesme işlemiyle el becerisi gelişir hem renkleri tekrar ederiz.tepsiside çok güzel alıp mutfağa koyasım geldi :))
 
ohh bundan sonra yemekleri duru pişirir siz yemek yerken de müziğinizi çalar..

hayırlı olsun yeni oyuncağınız güle güle kullansın .. buluşunca merve de oynar .. :) oyun grubu kuralım biz yakın oturanlar .. sırayla buluşalım .. nasılsa alıştık .. ıslah olmayız artık :)))))
 
teşekür ederim ,,huricim,burda video açılmadı diye başka yerden yükleyeyim demiştim,ama açıldığına göre problem yok,,başka şeki,llerde kesilirse hiç yemez,,hele dilimden hiç hoşlsnmıyor,direkt atıyor,,ilginç


canım gerçektende annelik böyle birşey,,ne kadarda güzel anlatmışsın,,
yavrularımızın yüzü hep gülsün inşallah:))

ayse çok fena böcük yiğit. benim bile portakal canım çekti seyrederken. uyanınca urasada izlettircem belki iştaha gelir.:))) ben portakal tutuşuna hasta oldum çok nüzelllll maşşallahahhhh kocaman kocaman...

mayacım teşekürler,,tabi yaa izlettir urasada bir faydamız dokunursa ne alaaa,,bazen bişeyi görmeden yapmıyorlar,yiğite başka bir arkadaşımızın çocuğuna verdiği talimatları izlettiriyorum,işte kaşın nerde,ağzın nerde gibi,ben sorunca yapmıyor,videoda kız sorunca herkesten önce gösteriyor sıpa,,
 
ayşegülcüm duru güle güle oynasın oyuncaklarını,,,,ne kadar güzel,,ben geçen çarşıda görmüştüm aynılarını,,bıçaklar ve tepsi filanda harika,,arada kullan sende,,:)))durudan saklı
 
durunun yeni oyuncağına bayıldım.hiç görmemiştim. güle güle oynayın.
ksilofon bizdede var çk seviyor çocuklar.
bende dün bateri seti almıştım urasın enerjisini biraz alırmıki ümidiyle. çünkü uras üç gündür ortaya bizi oturtup etrafımızda pırrrrr dönüyor. biz kalkarsak ortaya bişi alıp geliyor onun etrafında dönüyor. dönse iide hızını alamıyor bam güm düşüyor başı dönüyor dönmekten.inadına yapıyor bide.ve bateri seti bozuk çıktı değiştireceğim neyseki uras görmeden kurmuştum hemen kaldırdım. ve zaten yanlış bir kararmış tam kafa şişirmelikmiş başka bi oyuncakla değiştireceğim artık.
 
bizim ksilefonumuz yok.. ne kadara aldın ayşegül pahalı bişey mi .. duru sevdi mi .. oynamadığımız bir sürü oyuncağımız var.. her gördüğümü almak istemiyorum artık yaa..

ayeşecim ben de izleyebildim sonunda videoyu yorum yapmamış mıyım atlamışım sanırm .. ben portakal ı pek sevmem ama yiğit in parmaklarını yiyesim geldi .. çok neşeli sevimli bir çocuk . maaşallah..
 
ayesesat....izledim canım videounuz maşallah ne tatlı o öle..ne güzel makarna yiyor...makarnayı sevmiyor derken bende yemicek kafasını çevircek diye izledim :):)

ne kadarlık oğluşun canım benim 8 aylık bir oğlum var...henüz herşeyi eliyle yiyor daha kaşık çataklla ağzıan götürtmüyo :):)
 
teşekür ederim canım ..19 ayı geçti
maşallah oğluşuna,tam sevilmelik ,mıncıklanmalık çağı:)))
,,eliyle yemeside çok güzel,,yavaş yavaş geçecek çatal kaşığa,yiğitte gördüğün gibi makarnaya çatalı batıramıyor zaten.(gerçi bende kocaman çatal vermişim kuzunun eline)
 
ben yanlış yere koydum sanırım videoyu,,ne yedirdinize koymam gerekiyordu,,değilmi??
 
olsun izledim burdada...evet canım yemelik oldu yaramaz....mıncıklanmayı çok seviyor şımarık sıpa zaten....oooooo büyümüş seninki yakında okula da gider hahahahahha biizmki ohoooo daha var desene....ama olsun abi sonuçta,ondan sonra doğanlara göre abi oldu oğlum :)ilk bebek mi? adı yiğit demek...ben yiğit koymak çok istedim ama eşim,yaz bebeği diye deniz koydu...temmuz doğumlu oğlum...birde eşim akdeniz ben karadeniz...oldu bize denizzzz :)
 
ayşece maşallah Yiğite çok tatalı yiyor ya.Bide makarna sevmiyormuş hee.En komik olan annesi sen yine eski tabak brakmışsın a ama bak yeni tabağa gördü kaydirigubbakcemile3
Çok şeker ya. 41 kere maşallah.

Canım sonraki seferde küçük çatal ve ona ya kaydirigubbakcemile3 Bide yardım ediyorsun ya bilmiyorm belki başka zamnda öyle yapıyorsun da ama yapmıyorsan söyleyim.O çatala tutusun sen de onun eline öyle yardım et.Birkaç seferden sonra kendi başaracaktır.
 
teşekürler fikriyecim,,maymun iştahlı bu çocuk,yeni tabağı istiyor yaaa,,sonra onu yedi biliyormusun,,kendi önündekini yemedi,,herzaman küçük çatal veririm ama üşendim bu sefer kalkmaya çok yorgundum o an,gücü yetmedi kocaman ağır çatala:)))köftelerini filan lokma halinde yaparım kendi yer aslında,,kaşığa geçemedik zaten,,ama bugün yoğurt yaptım ona kendi yiyecek inşallah
 


:roflol: inana ben de çok üşenerim bazen.
Maşallah kuzuya ne tatlı yedi öyle yesin de büyüsün.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…