Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşecim maaşallah tosununa ne güzel makarna yemiş öyle afiyet bal şeker olsun.bide sevmiyomuş kaydirigubbakcemile3

ohh afiyet olsun tosunuma .. dün akşam bi benzeri görüntüleri biz yaşadık kızımla ama sonu 10 parmak dalarak yemek oldu makarnaları tabii kaydirigubbakcemile3

ya ben kaç gündür deniyorum image den de hızlıresimden de resim ekleyemiyorum .. benim bilg. da mı var sorun ?? siz nasıl yüklediniz anlamadım ...

feride valla işte her oyuncağı gibi ilk verince biraz oynuyor sonra koyuyor bi kenara dursun diyor :).sonra yine oynuyor keyfine göre.Çok pahalı bişey değil 10-15 arasıydı sanırım.

Bende bi süre yeni bi oyuncak almayı düşünmüyorum evdekileri iyice bi bitirelim.

ayşecim maaşallah tosununa ne güzel makarna yemiş öyle afiyet bal şeker olsun.bide sevmiyomuş kaydirigubbakcemile3

teşekürler canım,,anne olmak böyle bişey heralde ,,en küçük bişey yemeleri bile ne hoşumuza gidiyorda ,sitelere makarna yedi,onu bunu yedi diye yayınlıyoruz,:)))
facebookta da koydumda,,kendime diyorum yani:))sırnaşık şey

ah feridecim yesinlerde neyle yerlerse yesinler değilmi,,bende birkaç denemeden sonra başarabildim,hatta video yükleniyor,,hoop baştan tekrar yükleniyor filan..bi bozukluk genelde var galiba,ama uğraşınca oluyor,,sende yükle bakalım tatlı kuzunada,,,bekliyoruzz

ay ayşegülcüm ne güzel yapmışsın,,bak sen duruya kendi seçip seçip oynuyor demekki ordan,,

bizimde salonda bir minder yaptım,oyun köşesi orası,,oyuncaklar salonun her tarafında,basacak yer yok şu an,,ama çoğunu kaldırıyorum,,sepetler halinde,her hafta değiştiriyorum,yoksa çok görüp hiç oynamayacak,,,

ayşecim o duru değil merve :))

feride bana göndermişti resimleride ben yükleyiverdim.

feride o ayıcıkların kafaları çıkıyomuydu yoksa kırıldımı ?

sanırım hepimizin evi şu dönem aynı durumda:1no2:

bende diyorum ben görmeyeli duru sararmış:))))))))))))))
maaşallah yaa çok tatlı mervecikte,,oyuncakçı gibi evlerimiz demekki,,valla ben salladım gitti artık,,her dakka peşinde olamıyorum.)

ayşegül eline sağlık bitanem teşekkürler.. ortalığın toz duman olduğu fotoyu çekmiştim geçen gün ekleyememiştim .. o fotoda kızımın altında olup sadece pompası gözüken tansiyon aletini çıkartmış bulmuş koluna takmış dolanıyodu komik kareyi görüntüleyene kadar çoktan başka bişeye dalmıştı ...

bensiz hiç bir yerde durmuyor dolayısıyla oyuncaklarını salonda bir yere koymakta buldum çareyi çekyat altına dizdim walla çok rahat ettim açık büfe sıcak sıcaakk kaydirigubbakcemile3

ayşe videoyu izledim tombul kuşunu ısırdımm gittiiii :)) bu arada duruyla merveyi nasıl karıştırdın bacıı .... biri sarı biri esmer güzelii.. biri 1 e gidiyo öteki 3. sınıftaaaa .. ablamız oluyooo duru hanıımm DD

hehe evet benim kız biraz iri kıyım ferideninkide minyon olunca öyle oliikaydirigubbakcemile3

canım ben 1. resmi gördüm arkası dönük kuzunun ya bende popodan anlayamadım napayım:)))))
ikinciyi sonradan gördüm valla dedim duruya bişeyler olmuş,,ne kadar değişik çıkmışş derken zaten ayşegül yetiştide durumu söyledi,,,çok tatlılar ikiside kocaman maaşallah:))

hahahay ayşe o anki şaşkınlığını hayal ettimde ne çok şaşırmışsındır:roflol:

hahahay ayşe o anki şaşkınlığını hayal ettimde ne çok şaşırmışsındır:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 duru süzülmüş yazıııkkk .... benzi sararmış yüzü küçülmüş hasta mı aceeeppp .. kaydirigubbakcemile3

ya duru o kadar iri değilki,,,bu kameralar, fotolar öyle gösteriyor,,,
(yiğit te çok şişman tombalak çıkıyor kamerada fotolarda,,):))))))))))) aslında çöp gibi:))

sabah kalkar kalkmaz yapbozları döktük,,1 tur onları yaptık,1 tur büyük legoları oynadık,,sonra ayakkabılarını getirdi ve ayağını uazattı,dışarı çıkalım diyo,,ben anlamazdan geldim,,dış kapıyı açmaya çalışıyo,hala nlamamış gibi yapınca yattı kapıya bağırıyo,,neyse çıktık dışarı,,top ve bisikletini götürdüm,,oynadı,,sonra arkadaş geldi onun çocuğuyla yakalamaca oynadılar,,yiğit otların arasından ne bulup yedi kızlar biliyormusunuz(( sümüklü böcek,,koştum yarısını aldım ağzından ama çıtır çıtır yedi vallaha.((( başıma ağrılar girdi,,ağlıcam nerdeyse,,,benimki hala ağzını şapırdatıyo,,su istedi üstüne içini yaktı galiba,,çok sinir oldum,,eve çıkardım uyuttum,,
ne yapcam bu çocukla yaa,her dakka yanında olamıyorum kii

Son düzenleme:
öğleden sonrada lara sahiline pikniğe gittik,top götürdüm,bir arkadaşla top oynadı,,çocukta gripmiş sonradan fark ettim,yine başım ağrıdı,yiğit durmadan öpmüştü abiii diye,,off
neyse,orda her hayvan vardı,kediyi çok sevdi ama haşara oğlum kuyruğunu tutuyor kedinin,kedi bir iki ses etmedi sonra döndü tırmaladı benimkini,,acıdı off deyip elini öptürdü o gripli abiye hepp
sonra bo sivrisinek vardı,,ağzının çevresini 4 yerinden kabartmış,,geçti dedim
eve geldim klotlu çorabını bir çıkardımki ne göreyim
bacakları hep kabarık,,kalın çorap ve kalın eşofmanın üstünden şişirmiş yavrumu,,
oyyy yine zarar günlerimizden birini geçirdik anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…