bide siznkiler r,l,ş,ç harflari söylüyormu sanberk söyliyemiyor.
Urasın videoyu izleyebildim bilg.kaydedip GOM'a çevirdim ancak öyle oldu bu seferde ses yoktu :) ama olsun önemli olan görmekti.Sanırım benim bilg.de program eksik ondan oluyor.
Vesselam kocaman maaşallah Urasaçok güzel öğrenmiş arabalar yapıyor bide renklerine ayırıp harika.Legolarıda çok güzel ahşapmı onlar ? Bizim klasik küçük plastikler var uzun süredir onlarla takılıyor.Bu saatten sonra büyük alsam gereksiz olur sanırım.Erkek işte ilk mavi ve yeşili öğrendi demek :) Durununda turuncuları ayırdığı bi video vardı becerebilirsem eklerim.
fikriyecim r hariç diğerlerini söyleyebiliyor test ettim bugün :))
kızlar bizim babamız çok ilgisiz(( urasın hırçınlığının büyük nedeni o sanırım. ((
sizinkiler ne kadar vakit geçiriyorlar böcüklerle?
zaten uras erken uyduğundan bir saat zor görüşüyorlar ondada ilgi olmayınca uras uyku saatini 10 lara çekmeye başladı.
aysegül ne güzel ya duru çok şanslı .
febicim hiç olmazsa sizinkilewr beraber uyuyor bizde oda yok.
hatta eşim saat 900 oldumu ne zaman yatcak bu demeye başlıyor dün gecede çok bağırdı urasa o da tepki olarak tüm yemeği etrafa saçtı bir gün öncede kumunu yapmıştı anladımki hep babası yüzünbden. çünkü iki gün önce babamız yoktu o legolarla felan çok güzel oynamıştık. ama baba çok önemli bir faktör çocuk psikolojisinde. mesela o kadar kötyü ayrıldılar gece sabah babası uyanır uyanmaz babaaaa dedi sarıldı. ama sonra sofrada bu seferde yumurtaları etrafa attı((
annemle konuşacağım. haftasonu zaten bize çok kızmıştı çocuğa çok bağırdığınızdan oda böyle tepki veriyor size diye. eşim anca onu dinler.((
ayseyi bende merak ettim sanırım henüz düzelemediler. aman dikkat fena salgın var gene şu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?