Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar geldim,,maaşallah urasa,duruya,sanberke,merveye,,bir çırpıda okudum neler yaptığınızı
biz geçen salı hastalanmıştık yiğitle,,baktım halimiz yok ikimizinde anneme gittim,,salı iyi günümüzmüş meger,,çarşamba tam yatağa düştük oğlumla,,yiğtte ateş ,öksürük,,devamlı ağlama,,halsizlik gibi şikayetler,bendede boğaz ağrısı,burnum tıkandı,,kulaklarım bile ağrıyordu,,allah kimseyi koymasın o hale
,,3 gece acile gittik,,buhar verildi,yiğit bişeye alerji olmuş hala çok öksürüyo,,benim kulağım ağrıyo hala,,
antibiyotik ve çok fazla ilaç içti kuzum,,hiç uyumadık denebilir,,ve hiçbirşey yemedi yiğit ,,en çokta ona üzüldümm..eve geldik bakalım nasıl yaparız,,iyi akşamlar hepinizi öptüm

özledik sizileri,,,

ayşeciim çook geçmiş olsun cnm .. güzelce dinlenin .. merve de ecük hasta .. bahar fena vurdu sanırım ..

fahroşum saol bidenem .. erenciğime de geçmiş olsun ..

ya kızlar eklemek istediğim videolar var ama imageshack açılmıyo bende .. :sinifsinif:

Merveye maşallah pek de becerekli olcak,çok çok şeker konuşuyor.Ne güzel bu oyuncak baya kullanışlı çıktı :)

kocaman aferin mervoşa boncuk takmayıda öğrenmiş maaşallah

annecii diyen dillerini yerim ben onun Şeniz

Arkadaşlar çocuklara ne oldu böyle,hasta olanlar varmış çok çok geçmiş olsun.ınşallah bu kış için son hastalanmaları olsun.Haftaya biz Bulgaristana gidiyoruz umarım hasta olmayız.

yerim ben onu yaa nasıl korktu kuzu,yaramazlığın sonu dediğin gibikaydirigubbakcemile3

cep tel elimdeydi sahneyi iyi yakaladım .. korkudan ağladı kuzum ama vaz geçmedi tabii.. devamlı herşeyin tepesinde geziniyo... Allah korusun .. çok uslu diyenler de izlese bu videoyuuu.. sibooşş nerdesiinn .. :)))

fikriyecim ayşegül üm saolun kızlar .. her gün biraz daha büyüyolar..

fikriyecim ewet bu geçirmeli oyuncağının parçalarını çok kullanıyorum renk çalışmasında filan da .. onu da çekerim bir ara yerimseniben

Ay yarvucuk kıyamam çok korktu ya.Ama vazgeçmez yakında sanberk de hep öyle bizimki arabaları alıyor ve yuksek yerlere uğlaşmaya çalışıyor.Arabaları hep kırık o yüzden.

ya merve süperr,,oyuncağını çok beğendim,,ne de başarılı kocaman maşallah ona,,korkmasıda çok tatlı olmuş,hem çıkmış hem inemiyo cimcime:roflol:

yiğit annemleredn gelince oyuncaklarını çok özlemiş,hepsiyle teker teker oynadı,,kaldırdıklarım vardı onlarıda verdim,,kendi başına iyi vakit geçirdi bir süre,,bir yapboz daha aldım,meyveli,arabalı hayvanlı ve meyveli ,üçünüde yanyana dizip,parçalarıda karıştırıp yapıyor kuzu,,tabi onay bekliyor ya babasını ya beni elimizden tutup götürüyor bakalım diye,,babası çabuk sıkılıyor ,benden korkmasa adam 5 dk oynamayacak :)
öğleden sonra parka götürdüm,oynadı baya,burnu aka aka,,eve gelince tv seyretti,annemlerde hiç izleyememişti,,bul tak oyuncağı aldım ona yeni,eskisinin bir tarafı kırılmıştı,eskisinin parçalarınıda ona ekledim çok çok oldu,ben yardım etmedim ,duymazdan geldim,bir baktım yıldızı koyacak yeri arıyor,çeviriyor,çok sevindim,kendi yapmayıp benden yardım istiyordu,,sonra kareyi koyacak yer aradı filan.sevindim anlamışş yani,,

Son düzenleme:
kızlar maşallah bebekleriniz pardon artık onlara çocuklarınız demeliyim çok tatlılar allah size sabırlık versin biz şimdiden zorlanmaya başladık bile siz kimbilir ne kadar zorlanıyorsunuz.
bizim bu aralar dişlerimiz çıkıyor bizi çok zorluyor kızlar ya ...ipek dişlerinin ağrısına hiç bir şey yapmak istemiyor ...

Kızlar merhaba hem teemuz annesiyiz hem de kilo arkadaşıyız.sizin bebişler büyüdü tabi.en azından biraz daha rahatladınız.artık darısı bizlere
kızlar 7 aylıkken bebişimin alt iki dişi çıktı.üst dişler 2 aydır sıkıntı veriyor.beyazlama oldu.sizin bebişler kaçıncı ayda çıkardılar?

canım bizimde ilk dişler 7 aylıkken çıkmıştı diğerlerini tam hatırlamıyorum sanırım 9-10 aylıkken çıktı.allah kolaylık versin:1hug:

ferıdem ya maşalah mervoşuma çok tatlııı yerım onuı ben yaa..ay nasıl annecii diyorrryavrum benımmm..

aysbar canım bizimde duru gıbı 7 ıncı ayda çıkmıştık ild işleri üstten ıkı tabe bırden patlamıştıı..

fahriyecim saol bitanem ..

merve ilk dişlerini 9.5 aylıkken çıkarmıştı ..

huricim büyüdükçe zorlaşıyomuş gerçekten de .. dün merve bir kova suyu salona boca etti .. kanepenin arkasındaki uydu girişini söktü .. ve kakalı bezini ben alırken lap diye çekti kakası yere düştü.. allahtan parkeye düştü halıya gelmedi ohaoldumsmile :sinifsinif: kısa günün bilançosu işte akannehir canları sağolsun napalım .. sağlıcakla kazasız belasız büyüsünler inş.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…