canım harika olmuş. hayırlı uğurlu olsun:) ellerine sağlık...
çok iyi düşünmüşsün bence... eminim bi çok insana ulaşıcak faydalı olucaksın...
ayşegülcüm biz çok aktivite oyunları yapamıyoruz.. sürekli parka gitmek, akrobatik haraketler yapmak iremin daha çok ilgisini çekiyo:) ben uğraştıkça o yapmadıkça çok stresli oluyorum... oyunlardan çabuk sıkılııyo ama kendinde 4-5 ay büyük bebeklerin yapmadığı bazı şeyleride yapıyo... bu biraz beni rahatlatıyo..
anladım feride. hayırlısı olsun diyim tekrardan.. ayşegülün ve ayseatın blogları olduğunu bilmiyodum.. umarım istediğiniz yoğunlukta paylaşımlara orda devam edersiniz... hoşçakalın...
feridecim yiğitte hiç hazır değil,,ben ona şakadan kaka yaptınmı diye soruyorum,,poposuna elimi götürüyorum,o da bunu oyun sanıyo.yiğit kaka varmı diyorum o da aynı işlemi yapıp kikirdiyo,,çişten haberi yok,,zorlamayada gerek yok,,yazın alıştırırız,evde bez bağlamayız,zorlamadan geniş zamana yayarak heralde,,
bu arada kızlar blok adreslerini yazalım,buraya gelen arkadaşlar baksınlar ,onlarda yapsınlar,,bende ferideden öğrendim.çok kolay ve de eğlenceli....uğraş verirsek harika faydalı bişey olacak gibi...
http://ayseyigitarslan.blogspot.com/
ayse bayıldımm bayıldımmm:) hele o kirazlı foto yokmuuuuuuuu:)) ayyy bittim yaa...
bende dün feridoşun ısrarıyla yapmaya çalıştım ama beceremedim blog işini.. adresi filan aldım ama.. mesela başlığa senin gibi resim eklemeye çalıştım çok büyük oldu ve sadece kzımın kulağı görünüyodu fotoda.. sonra tekrar bi deneme yaptım bu seferde çok küçük oldu.. neyse foto işini hallettim diyelim... ama yazı nasıl gönderilir, yanlarına foto nasıl eklenir filan hiç birini çözemedim malesef( bana yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi bildiririm:)
feridenin kardeşide doğum yapmıştır sanırım.. dün yazmayı unuttum.. İnşallah her şey yolundadır.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. çok tebrik ederim...
kızlar blok lar süper olmuş....
bende size bu konuyu sorucaktım benim özellikle onur,ve burak altlarını değiştirtmek istemiyorlar bas,bas bağırıyorlar acaba tuvalet eğitiminin zamanımı geldi bir yandanda hiç hazır gibi gelmiyorlar bana burak daha bilinçli ama diğerleri hele eymen daha çoookk var bir yandanda düşünüyorum üçüne nasıl öğreticem tuvalet eğitimini bilmem çok zor yaaa kızlar napıcam ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?