eminecim maaşallah ayşe kaç aylık .. çişi de öğrenir yakında inş. annesi.. merve de çat pat bişeyler söylemeye çalışıyo ama çok net değil daha .. orta halli konuşmalara başladı diyebilirim .. arkadaşları olduktan sonra oyuncağı napsın haklı çocuk .. ben de bisiklet alıcam bi alamadım bulamadım istediğim gibi.. kendi binip inebilsin istiyorum öyle bariyerli filan istemiyorum ama genelde bariyerli tenteli çıkarılabiliyo gerçi ama kalabalığını napıcam .. daha ufak yer kaplamasa daha iyi olur sanki işte kararsızım .. bakalım ..
Febicim Ayşe 21 aylık oldu artık
Bisikleti bariyerli Ayşe'nin ama bariyeri sonradan çıkabiliyor hemde şu bebek arabaları gibi sürülenlerden.
Ayşe en çok müziklerini seviyor.3-4 tane müzik çalan tuşları var bayılıyor onlara
bügünkü aktivitemizi yazayımm..sabah kahvaltıdan sonra 10:00 gibi aşağı indik,arkadaşımın kızı var,,yani yiğitinde arkadaşı,,mavisu,,onlarda indiler ,,yiğitin hasta olduğu dönemde görüşmediler,o kadar çok özlemişlerki birbirlerini,,:))) sarılıp öptüler,,el ele tutuşup koştular,piknik masasında oturup gülüştüler,,çok sevdiler birlikte vakit geçirmeyi,rüzgar çıkınca eve çıktık,,öğlen uykusundan sonra hastaneye yiğitn kimlik fotokopisini vermeye gittik başka bir arkadaşımla,çocuklar yolda cıvıldaştılar yine,,dönüşte bize geldik,,kurabiye yaptık çayla yedik filan,,arkadaşımın oğlu ekin ali de rahatsız durmadan ağladı yiğitte ona çok sinir oldu o durmadan ağlayınca,gidip gidip ittirdi onu,,çocuk kötü düşüyor o ittirince,,güzelce uyarıyorum ama ağlayan ve gürültü çıkaran herkese sinir oluyor,,o kişiye vurası geliyor,,akşamüstü yine indik aşağı ve yiğit çoook koşturdu,,kovalamaca oynadılar,,sitenin havuzunun içinde(henüz su yok,,su koyduklarında ne yapacağız bilmem)
işte toz kir içinde eve geldik,yemek yedi ve saat 21:00 de uyudu,,
öpüyorum hepiniziii
ohhh süper cnm .. demek yiğit iyileşti çok sevindim .. bol bol koşsun oynasın .. cnm havuza yazın çok dikkat et aman .. çocuklarla kurabiye yapıp çay içebiliyosunuz yaa tebrik ederim yani :)) walla özendim sana ne güzel bir sürü arkadaşın var .. ben taşındım hala bir kişi olsa yeter ama hiç arkadaşım yok .. gerçi daha yeni yeni doluyo binalar .. çok istemiyorum merveye yakın bir çocuğu olan bir kişi olsa yeter .. :Saruboceq:
3 gündür bizim evde yoğun bir bahar temizliği var,,salondan yemek masasını kaldırıp yiğite oyun minderi hazırlamıştım,,ama baktım salon facia,,yemek masasını geri getirdim,odasında park yatağında yatmıyor,onu kaldırdım,,odasının eşyalarının çoğunu boşalttım,oyuncaklarını oraya koyacağım,,televizyon izlemeyi keseceğim,oyunlara ağırlık vereceğim,,dil gelişiminin zayıf olduğunu düşünüyorum,,bu beni çok üzüyor,,birazdaha fazla üstüne düşmeyi düşünüyorum,,,
perdeler,,mutfak derken hala bitmiş değil temizlik
temizlik dolayısıyla yiğit sıkıldı biraz,paçamdan ayrılmıyor,,sabah kahvaltıdan sonra,bir aşağı inme faslı yapıyoruz ,,bisikletini ittiriyor,,şu korumalıklı,arkadan ittirmeli bisikleti var ,,gelip yatıyor,kalkınca oyuncaklarına bırakıyorumaralarda gelip meme emiyor,,balkona çıkıp birilerine bağırıyor,,bana kızıyor onu aşağı indirmiyorum diye,,sonra yine aşağı iniyoruz,,aşağıda arkadaşlaını görünce sevinçten çıldırıyor,,koşup çılgınlar gibi eğleniyor,,kovalamaca bugünlerde en sevdiği oyun,,
kızlar haftaya cuma BİM lerde ahşap yapboz geliyor,,bugün baktım,,ilgilenenlere duyrulur,,,bugün ben yeni bitane aldım 5 liraya,,bimlerde 3,50 tl,,çok iyi dimi,,
cnm güle güle kirletin .. gerçi kirlenmesi çok sürmez yiğit sağolsun merve de aynısı
3.5 gayet iyiymiş oyuncakları kaçırmayalım bu cuma kaydirigubbakcemile2
Ayşecim kocaman maaşallah yiğite.
artık büyüdüler tutmalı pazzle kolay geliyor,bimdeki tutmalı olucak sanırım.9-12 parçalı gibi birbirine geçen pazzle almak lazım.Daha gidemedim biyerlere cuma bakıcam güzel bulursam alıcam bikaç tane.Mevcut oyuncaklarla iyi kötü oynuyoruz alırsam bi bebek alırım.Evdeki kitapları tükettik yeni hikaye kitaplarınada ihtiyacımız var.Hamurlarımızda miyadını doldurdukafamçokkarıştı
bloğa koyamadım bari buraya koyayım dedim,,çok kolay zaten,bu yiğitn ilk yapmasıydı
http://yfrog.us/9ep4212271z
fikriyecim hoşgeldin,özledik seni:) sanberkte sende iyisindir umarım,,çok öpüyorum ikinizide
kızlar hamilelik resimlerimin hepsi silinmişti,,ve yiğitin 9 aya kadar olan bütün resimleride,,arkadaşımın eşi bir program bulmuş,,format atılan,fabrika ayarlarına dönen bilgisayarlardan resimleri ve diğer bilgileri geri getiren bir program,,resimlerimizin hepsi geri gelecek yani,,onlar yapmış ve geri gelmiş,,hatta fotoğraf makinesinden silinenleri bile geri getirmiş ,,çoook sevindim,,bu gece uyuyamam heralde,,o kadar çok sevdiğim resimlerim vardıki,hepsi geri gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?