kızlar merhaba tekrardan.
sayfa hiç ilerlememiş yokken. herkes bloglarda demekki. sanberkin bloğuda hayırlı olsun. şimdi hemen hepinize göz atıyorum.
bizde haberler kötü. babaannemizi kaybettik(( halen babamlayız. uras büyüyor.vs vs...
fikriyecim,bize yapsın bakim bi,adı varsa sana yazarım adını ben,3 gün devam etmiş çalışmaları bilgisayarın 100 binlerce resim ve dosya çıkmış ortaya,ama silinenlerde çıkmış,yarın bize yapacak arkadaşımın eşi.çok heyecanlıyım hala,,
kızlar merhaba tekrardan.
sayfa hiç ilerlememiş yokken. herkes bloglarda demekki. sanberkin bloğuda hayırlı olsun. şimdi hemen hepinize göz atıyorum.
bizde haberler kötü. babaannemizi kaybettik(( halen babamlayız. uras büyüyor.vs vs...
kızlar bu bloglar ne işe yarıyor napılıyor anlamadım nasıl vakit geçiriyorsunuz orada?
cnm başın sağolsun .. urasın babannesi yani kayınvaliden mi vefat etti tam anlayamadım yanlız .. blog işi bayağı vakit alıyor (pek uğrayamıyorum girsem de 3 dakkada bakıp çıkıyorum kk ya ) ama çok zevkli ortaya çıkan iş de mutlu ediyo .. uras ı da çok öptüm en kısa zamanda seni de sahalarda görmek istiyoruz özledik urası da blog kurmasan da buraya ekle olur mu .. sevgiler..
evet tatlım urasın babaannesi yani kayınvalidemi kaybettik.
evet çok güzel bloglarınız febicim.merveyede maşşallah. bu hafta işe yeni başladım. eve geçince bende blog yapmaya çalışacağım hala babamdayız.
öpüyoruz sizide.
arkadaşlar nerdesiniz.benim bir fikirim var.
Aynene montessori imail grubu gibi biz de her hafta bir aktivite hazırlayalım birbirimize fikir verelim çocuklara yaptırmaya çalışalım.
Ben herhafta bir aktivite yaptırmak istiyorum.Mesela bu hafta boya haftası yapacaz.Farklı boyalatı kullancaz.parmak,sulu,keçili kalemler,vbs.
Bu hafta bir kayıtta sanberk parmak boyalarla mavi boyamasını yaptırmaya çalışacam.Onu uygun şekilde kesip deniz olcak.Sonra farklı boaylarla benden kesilmiş balık şekilleri farklı boyalarla boyatacaz.onları denizde yapıştırcaz.Sanberk denizle ilgili bildikleri ahtopot,deniz attı,vapur ve balıktır.Onların şekilleri hazırlamaya çalışırım.Bu şekilde hem eğlenieiz hem farklı boyalarla tanışmış olur.Ve denizde yaşayanlatı pekiştiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?