Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba tekrardan.
sayfa hiç ilerlememiş yokken. herkes bloglarda demekki. sanberkin bloğuda hayırlı olsun. şimdi hemen hepinize göz atıyorum.
bizde haberler kötü. babaannemizi kaybettik (( halen babamlayız. uras büyüyor.vs vs...

fikriyecim,bize yapsın bakim bi,adı varsa sana yazarım adını ben,3 gün devam etmiş çalışmaları bilgisayarın 100 binlerce resim ve dosya çıkmış ortaya,ama silinenlerde çıkmış,yarın bize yapacak arkadaşımın eşi.çok heyecanlıyım hala,,

senağlama mayacım çok üzüldüm canım,başınız sağolsun,, urası öpüyorum,

Son düzenleme:

Hadi İnşallah sizin fotoraflarınız da geri gelir,ben bile heycanlandım.Tontişin ilk fotorafları da görelim :)))))))

Mayacım başınız sağolsun canım.Babaaneniz nur içinde olsun.

çok teşekkür ederim ayşe fikriye...annemsiz bir hayat çok zor olacak. urası emanet edebildiğim tek kişiydi. ((
bloglarınız çok güzel ilerlemiş. bayıldım hepsine.kocamn öpüyorum.

cnm başın sağolsun .. urasın babannesi yani kayınvaliden mi vefat etti tam anlayamadım yanlız .. blog işi bayağı vakit alıyor (pek uğrayamıyorum girsem de 3 dakkada bakıp çıkıyorum kk ya ) ama çok zevkli ortaya çıkan iş de mutlu ediyo .. uras ı da çok öptüm en kısa zamanda seni de sahalarda görmek istiyoruz özledik urası da blog kurmasan da buraya ekle olur mu .. sevgiler..

kızlar bu bloglar ne işe yarıyor napılıyor anlamadım nasıl vakit geçiriyorsunuz orada?

kızlar bu bloglar ne işe yarıyor napılıyor anlamadım nasıl vakit geçiriyorsunuz orada?

aynurcum kişiye özel sayfalar .. burda da kendimize ait paylaşımlar yapıyoruz ama bloglarda ayrı ayrı sayfalarda sadece .. günlük gibi bişey .. her bebişin kendi özel sayfasında birikiyo aktiviteleri yaşadıkları v.s.. böylece araya kaynamıyo daha kalıcı oluyo .. ilk bebekliğinden itibaren yapanlar çok şanslı tüm o özel anlar hepsi sonsuza dek kayıt altında .. güzel bişey .. ben de daha yeni öğrendim maalesef.. benim blogda diğer kızların adresleri var onların paylaşımlarını takip edip yorum yapıyorum .. onlar da bana .. .. herkes katılsın istiyorum .. çünkü ne kadar çok kişi olursak o kadar güzel bir yerde .. çünkü ben hiç tanımadığım insanların bloglarına çok fazla ilgi duyamıyorum .. yani kk dan tanıdıklarım olunca çok hoşuma gidiyo .. mesela gülce yi bebeklik resimlerinden hatırladım merveden 4-5 ay büyük olmasına rağmen zevkle takip ediyorum .. füsun ve defne de aynı şekilde .. hasılı kk nın tüm 2008 annelerini bloglarında takip etmek isterim .. gelmek isteyen herkesi bekliyoruz.. ağustos annesine söyliyim de belki temmuz anneleri de duyar :)

evet tatlım urasın babaannesi yani kayınvalidemi kaybettik.
evet çok güzel bloglarınız febicim.merveyede maşşallah. bu hafta işe yeni başladım. eve geçince bende blog yapmaya çalışacağım hala babamdayız.
öpüyoruz sizide.

anlıyorum zor bir durum .. tekrar başınız sağ olsun .. telef selef oldunuz siz de.. bir an önce evinize kavuşursunuz inş..

mayacım başınız saolsun canımmm.. ALLAH SIZLERE SABIRLAR VERSINNN..BABAANNENIZIDE NUR ıÇıNDE YATIRSIN INŞALLAHHH..

arkadaşlar bugün bizim babaanemiz kalb ameliyatı geçirdi.Nerdeyse bütün gün ameliyattaydı.Allaha çok şükür başarılı bir ameliyat oldu.

arkadaşlar nerdesiniz.benim bir fikirim var.

Aynene montessori imail grubu gibi biz de her hafta bir aktivite hazırlayalım birbirimize fikir verelim çocuklara yaptırmaya çalışalım.

Ben herhafta bir aktivite yaptırmak istiyorum.Mesela bu hafta boya haftası yapacaz.Farklı boyalatı kullancaz.parmak,sulu,keçili kalemler,vbs.

Bu hafta bir kayıtta sanberk parmak boyalarla mavi boyamasını yaptırmaya çalışacam.Onu uygun şekilde kesip deniz olcak.Sonra farklı boaylarla benden kesilmiş balık şekilleri farklı boyalarla boyatacaz.onları denizde yapıştırcaz.Sanberk denizle ilgili bildikleri ahtopot,deniz attı,vapur ve balıktır.Onların şekilleri hazırlamaya çalışırım.Bu şekilde hem eğlenieiz hem farklı boyalarla tanışmış olur.Ve denizde yaşayanlatı pekiştiririz.

tamam olur bende takip etmeye çalışırım.ama boya işinde pek yokum çünküm uras evin her köşesini boyadı cezalı sadece kuru kalemleri kullanmaya hakkı var şimdilik akıllanana kadar.
bizde kuru boyama yaparız:)))

mayacım başınız saolsun canım yeni gördüm..

fikriye sizede geçmş olsun..

evet her hafta değişik aktivite güzel fikirmiş gerçekten.. umarım evi harap etmez boyalarla.. geçen gün yemek odasını iki tane deri sandalyesini tükenmez kalemle fena halde çizmiş.. naptıysam çıkaramadım.. babamızda bu konuda biraz hassas ikimizide güzel bir dille azarladı:)

iremcim çabuk sıkılıyo aktivitelerden ama bizde sizinle bebarer bi kaç bişey yapalım...

rose maeves çok teşekkür ederim kızlar dostlar sağolsun demekten başka dicek bişi yok. alışmaya çalışıyoruz.

tuvalet eğitimine başladınızmı kızlar siz?biz üç farklı evde olacağız yaz boyu tuvaletlerde farklı birbirinden ne alsamki şaşırdım. .abla kakasını söylüyor dedi geçen gün.söylüyorda altını alacağım zaten fır fır kaçıyor.??? bide tuvalet eğitimine başlamak için arada açtığımız bezlerde kuru olması gerekiyormuş. ben de olmuyor pek.gerçi bakıpda alıyorum dolmasını bekliyorum belki ondandır???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…