arkadaşlar nerdesiniz.benim bir fikirim var.
Aynene montessori imail grubu gibi biz de her hafta bir aktivite hazırlayalım birbirimize fikir verelim çocuklara yaptırmaya çalışalım.
Ben herhafta bir aktivite yaptırmak istiyorum.Mesela bu hafta boya haftası yapacaz.Farklı boyalatı kullancaz.parmak,sulu,keçili kalemler,vbs.
Bu hafta bir kayıtta sanberk parmak boyalarla mavi boyamasını yaptırmaya çalışacam.Onu uygun şekilde kesip deniz olcak.Sonra farklı boaylarla benden kesilmiş balık şekilleri farklı boyalarla boyatacaz.onları denizde yapıştırcaz.Sanberk denizle ilgili bildikleri ahtopot,deniz attı,vapur ve balıktır.Onların şekilleri hazırlamaya çalışırım.Bu şekilde hem eğlenieiz hem farklı boyalarla tanışmış olur.Ve denizde yaşayanlatı pekiştiririz.
fikriyecim sanırım vazgeçtin fikrinden.. biz de bu hafta mavi boya üzerinde çalıştık.. hatta mavi oyun hamuruyla ve mavi oyuncaklarıyla oynadık biraz abarttık yani:)
feride , fikriye ve aysegül.. ücünüzün blogunuda sessiz takip edenlerdenim haberiniz olsun :))
kızlar blog adreslerinizi yazar mısınız zahmet olmazsa
Selam kizlar nasilsiniz ?
arkadaşlar bugün bizim babaanemiz kalb ameliyatı geçirdi.Nerdeyse bütün gün ameliyattaydı.Allaha çok şükür başarılı bir ameliyat oldu.
artık burda kimse yazmıyor mu?
arkadaşlar nerdesiniz.benim bir fikirim var.
Aynene montessori imail grubu gibi biz de her hafta bir aktivite hazırlayalım birbirimize fikir verelim çocuklara yaptırmaya çalışalım.
Ben herhafta bir aktivite yaptırmak istiyorum.Mesela bu hafta boya haftası yapacaz.Farklı boyalatı kullancaz.parmak,sulu,keçili kalemler,vbs.
Bu hafta bir kayıtta sanberk parmak boyalarla mavi boyamasını yaptırmaya çalışacam.Onu uygun şekilde kesip deniz olcak.Sonra farklı boaylarla benden kesilmiş balık şekilleri farklı boyalarla boyatacaz.onları denizde yapıştırcaz.Sanberk denizle ilgili bildikleri ahtopot,deniz attı,vapur ve balıktır.Onların şekilleri hazırlamaya çalışırım.Bu şekilde hem eğlenieiz hem farklı boyalarla tanışmış olur.Ve denizde yaşayanlatı pekiştiririz.
mayacım başınız saolsun canım yeni gördüm..
fikriye sizede geçmş olsun..
evet her hafta değişik aktivite güzel fikirmiş gerçekten.. umarım evi harap etmez boyalarla.. geçen gün yemek odasını iki tane deri sandalyesini tükenmez kalemle fena halde çizmiş.. naptıysam çıkaramadım.. babamızda bu konuda biraz hassas ikimizide güzel bir dille azarladı:)
iremcim çabuk sıkılıyo aktivitelerden ama bizde sizinle bebarer bi kaç bişey yapalım...
rose maeves çok teşekkür ederim kızlar dostlar sağolsun demekten başka dicek bişi yok. alışmaya çalışıyoruz.
tuvalet eğitimine başladınızmı kızlar siz?biz üç farklı evde olacağız yaz boyu tuvaletlerde farklı birbirinden ne alsamki şaşırdım. .abla kakasını söylüyor dedi geçen gün.söylüyorda altını alacağım zaten fır fır kaçıyor.??? bide tuvalet eğitimine başlamak için arada açtığımız bezlerde kuru olması gerekiyormuş. ben de olmuyor pek.gerçi bakıpda alıyorum dolmasını bekliyorum belki ondandır???
fikriyecim sanırım vazgeçtin fikrinden.. biz de bu hafta mavi boya üzerinde çalıştık.. hatta mavi oyun hamuruyla ve mavi oyuncaklarıyla oynadık biraz abarttık yani:)
feride , fikriye ve aysegül.. ücünüzün blogunuda sessiz takip edenlerdenim haberiniz olsun :))
canim benim cok saol :))
yok benim blogum :) blog acarsam pc den hic kalkamam diye korkuyorum :))
yazdigim mesajlardan ve ya actigim konulardan takip edebilirsin yafrum beni..
bak burdan herzaman bulabilirsin beni yafrumm
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...asimlar/318503-askitonun-makyaj-studyosu.html
nasılsınzı kızlar..noldu size böylew ..dağaldınız bakalım...
kızlar blog adreslerinizi yazar mısınız zahmet olmazsa
mrhaba hanımlar sizi baya bir takip ettim ama bebegim küçüktü katılamadık aranıza şimdi size bir şey sormak istiyorum kızım 1 yaşında zeka gelişimi için hangi oyunları metaryelleri oynayalım nereden başlayalım biraz bilgi verebilirmisiniz küp dizmece oynuyoruz bazen hemüz dizemiyor ama üst üste koymaya çalışıyor iç içede koyuyor başka hangi oyuncakları önerirsiniz
kızlar buda benim blog be nsizi ekleyemedim beceremedim yeniyim. siz eklerseniz sevinirim..
ipek böceğim
arkadaşlar ben de 2008 temmuz annesiyim...22 temmuz da doğmuştu kızım..ben şubattan beri korunmuyorum 2. bebek için uğraşıyorum...şuan regi oluyorum...5 defada olmadı..bakalım 6.denemde tutar belki...kızım da 6. denemede olmuştu...sizler bebek düşünüyo musunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?