Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz daha başlamadık.. temmuz annelerinde başlayan yok sanırım henüz.. iremde kakasını yaptıktan sonra sölüyo:) bu bi gelişme değil sanırım:)) haziran ortası yada sonu gibi düşünüyorum ben. ama nedense gözüm çok korkuyo. inşallah hemencecik alışırlar..

kızlar tuvaler egitimine sizler başlayın sizlerden aldıgım tavsiyelerle bende deniycem 3 tane olunca gözüm korkuyor valla

fikriyecim sanırım vazgeçtin fikrinden.. biz de bu hafta mavi boya üzerinde çalıştık.. hatta mavi oyun hamuruyla ve mavi oyuncaklarıyla oynadık biraz abarttık yani:)

fikriyecim sanırım vazgeçtin fikrinden.. biz de bu hafta mavi boya üzerinde çalıştık.. hatta mavi oyun hamuruyla ve mavi oyuncaklarıyla oynadık biraz abarttık yani:)

Canım vazgeçmedik.Ama yaptıklarımız blogta yüklüyorum.benim pc imash açmıyor.burda bişey yükliyemedim.
istersen bloguma bak,ayrıca feride,maya ve ayşegül de katıldılar.ordan takip edebilirsin.

Aşkito caım benim,ay seni çoook özledim ya.Seni çok çok özledim.Ben de buralara pek girmiyorum artık Senin gezdiğin yerleri de bilmiyorum takip edemiyorum yani.Senin blogun yokmu kıı,yoksa yap da ben de seni takip edeyim :))))

kızlar blog adreslerinizi yazar mısınız zahmet olmazsa

mrhaba hanımlar sizi baya bir takip ettim ama bebegim küçüktü katılamadık aranıza şimdi size bir şey sormak istiyorum kızım 1 yaşında zeka gelişimi için hangi oyunları metaryelleri oynayalım nereden başlayalım biraz bilgi verebilirmisiniz küp dizmece oynuyoruz bazen hemüz dizemiyor ama üst üste koymaya çalışıyor iç içede koyuyor başka hangi oyuncakları önerirsiniz

teşekkür ederim kızlar bloglar için...süpersiniz inceledim biraz biz hiç böyle şeyler yapmadık... çok güzel fikirler edindim sayenizde çok teşşekkür ederim...

Selam kizlar nasilsiniz ?

selam alewcim bizler iyiyiz sizler nasılsınız .. zeynep duru yu öpüyorum cnm .. tr geldiğinde seninle de buluşalım .. biz alıştık nasılsa sositososito

arkadaşlar bugün bizim babaanemiz kalb ameliyatı geçirdi.Nerdeyse bütün gün ameliyattaydı.Allaha çok şükür başarılı bir ameliyat oldu.

çok çok geçmiş olsun cnm ..

artık burda kimse yazmıyor mu?

doğrusu artık burada fazla yazılmıyo .. 2008 temmuz anneleri gebelik alt başlığındaki temmuz anneleri topiğinde çok fazla kişi kalmamıştı zaten .. bir çok arkadaş doğumdan sonra uğramadı .. birçoğu da geyik topiğinde paylaşımda bulunmayı tercih etti.. buraya 3-5 kişi yorum yazıp resim v.s ekliyodu malum .. onlar da blogger oldu :kedi:

cnm bu güzel fikir için teşekkür ederiz ..

bloglarımızda her hafta için bir tema belirledik .. ben ayşegül fikriye ve maya ( 4 silahşörler koydum ben bu 4 lünün adını :)) listeyi bloglarımızda yayınladık .. gönül ister ki daha çok katılım olsun illa blogger olmak da şart değil .. biz ilerde çocuklarımıza hatıra olarak kalması için spesifik sayfalarımızda biriktiriyoruz sadece .. tercih meselesi .. buraya da eklemek isteyen olursa deneyimlerini , oyunlarını , sıkıntılarını , sorularını , kitap önerilerini v.s o da olur sonuçta ..

bunlar iyi günlerimiz bence :S

cnm bence erken .. yani benim kız için erken .. ama her çocuk farklıdır .. bunu en doğru sen tayin edebilirsin ..

cnm işte demek istediğim bu .. eğer kimse bişey paylaşmazsa böyle oluyor.. eğer paylaşırsak birbirimize ilham veririz .. yani paylaşım olmıcaksa sadece izleyici olunursa inan buranın hiç manası kalmıyor .. bu manasızlık biraz da blogger olmaya iteledi .. işin özü bu maalesef ..

feride , fikriye ve aysegül.. ücünüzün blogunuda sessiz takip edenlerdenim haberiniz olsun :))

cnm nasıl güzel yüreksin yaa .. doğallığını samimiyetini ve seni seviyoruz ..

sen anca süslen .. kokoş .. neyse ki yakışıyo :1closedeyes:

nasılsınzı kızlar..noldu size böylew ..dağaldınız bakalım...

yaa aslında dağılmadık .. daha doğrusu dağılamıyoz.. sevgi tutkalı var etrafımızda opuyorumnanaktan

kızlar blog adreslerinizi yazar mısınız zahmet olmazsa

feridemerve@blogspot.com

1 yaş aktivite için çok erken .. yürümeye yönelik çekçek li oyuncaklar alınabilir.. kule alınabilir.. herşeyin adını söylerseniz kulak dolgunluğu olur .. elleriyle yerse en faydalı oyununu oynamış olur .. bence yani.. :)

kızlar buda benim blog be nsizi ekleyemedim beceremedim yeniyim. siz eklerseniz sevinirim..
ipek böceğim

tmm cnm eklerim . sevgiler ..

herkesi öpüyorum a.s.

arkadaşlar ben de 2008 temmuz annesiyim...22 temmuz da doğmuştu kızım..ben şubattan beri korunmuyorum 2. bebek için uğraşıyorum...şuan regi oluyorum...5 defada olmadı..bakalım 6.denemde tutar belki...kızım da 6. denemede olmuştu...sizler bebek düşünüyo musunuz..

Allah gönlünüze göre versin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…