kızlar yaa ev işlerini nasıl yapıyosunuz.. bulaşık makinesini bile 1 saatte boşaltıyorum.. makinenin içine girmek istiyo sonra anne anne diye bacaklarıma yapışıyo kucağıma gelmek istiyo.. alıyorum kucağıma biraz oynuyoruz sonra biraz iş güç yapıyorum ama yine geliyo anne anne diye... çok üzülüyorum böyle olunca.. sonra oyuncaklarının başına gidiyoruz oynuyoruz bi süre sonra ağlıyo mızıldanıyo çok sıkılıyo.. tv yi açmıyorum artık. yemek yedirirken zorlarsa beni o zaman açıyorum rahat yedirebilim diye. tabi akşam babası gelir gelmez ilk işi tv açmak oluyo o ayrı.. yanii sıkılıyoo evde çok.. napmam lazım yaa her gün yeni bir oyunda üretemiyorum(
iki gündürde ipten geçirmece oynuyoruz. ayakkabı bağcıklarından boncuk (büyük boncuklar)geçiriyoruz. buna benzerde ahşap bir oyuncağımız var ip geçirilen. bloglarda aynı şeyi makaralar kullanarak yapmışlar.ayakkabı bağcığının ucu kısa olduğundan bantla ucunu uzattım daha rahat geçiriyor. tavsiye ederim.
iyi fikir alkisalkisalkis ama çok dikkat et boncuk biraz tehlikeli cnm .
yok öle küçük boncuk değil tatlım el kadar el kadar boncuklar :))) bir ara fotosunu koyarım..
kızlar benim bir sorunum var merveyle.. vıdı vıdı konuşuyo istese nerdeyse herşeyi sölicek.. altı yanıyo pişiyo demiyo ki anne kaka yaptım .. o kadar göstermeyi öğretttim filan ama yok.. ne kaka yapınca ne de susayınca sölemiyo.. sizinkiler sölüyo mu nasıl öğrettiniz yaa.. yavrumun poposu kıpkırmızı olmuştu kokmuyo da ..offf... :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?