Bebeklerimiz neler yiyorlar paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah bebelac ballı irmikli kahvaltı veya hero babynin karışık meyvelli ve 8 tahıllı kahvaltısı.öğlen sebze çorbası.(havuç,patates,ıspanak,mercimek,pirinç)öğlen kavanoz meyve püresi yada evde muz püresi yapıyorum....sonra ikindi de süt büskivi...akşam sütlü pirinçli milupa...gece yatarken sütlü buğdaylı mama...bu arada kızım çok hasta ateşli yavrumun iştahı yok...

Blüüüüüüüüüüü,
bayıldım beslenme şeklinizeeeeeee,örnek alıyorum siziopuyorumnanaktan

yaaa bu sölediklerinizin hepsini kuzular yiyosa maşallah onlara
benim kızın düzeni hiç yok doru dürüst bişey yemiyo (
sabah az emiyo, yarım saat sonra falan 1 kaşık labne peynir, 1 kaşık pekmez, 2-3- cicibebe karıştırıyorum onu yiyo, eğer emmemişse bu yazdıklarımı sütümü sağıp ona karıştırıp veriyorum...
öğlen emiyo yada çorba
akşam üzeri babymix yoğurt
sonra gene emiyo
bazen meyve rendeliyorum ama hergün düzenli değil
akşam 10-11 gibide sütlü pirinçli bebelac uhallebi yiyo gece 4-5 gibi uyanıp emiyo sonra kısır döngü gidiyo...
sizler ana öğün ve ara öğünleri kaç saatte bi veriyosunuz ??? verilecek şey o kadar çokki sabah biraz geç kalksa kesinlikle arada fire veriyoruz (

öğlene kadar anne sütü bazen ikindiye kadar
öğlen evdeysem muz elma veya armut püresi kendim yapıyorum yiyo şükür dışardaysam kavanoz meyve pürelerinden

akşam yoğurt veya muhallebi veya sebze çorbası
benimki baya karışık oldu düzenli bi şey takip etmiyorum genellikle sütümü vermeye çalışıyorum yettiği kadar baktım ağlıyor o zaman yetiştiriyorum bi şeyler

gece devam sütü yoksa sabaha sütüm kalmıyor

ben daha düzene oturtamadım bugun sürekli mama ıctı ve meme emdı bırazdayogurt ..aksama brokoli çorbası vercegım..sonra myev..mama..keske bı<ımkıde dü<zene gırse

ek gıdaya geçen annişleri ve bebikleri ayakta alkışlıyorum-maşallah Rabbim nzarlardan saklasın kan şeker olsun yarasın inşallaha lkisalkisalkis
alya bzi çok üzüyor ne versem fışkırtarak kusuyor
yoğurttan nefret etti nefret
2 gündür kavanoz meyve püreleri yemeye başaldı elh onu kabul ediyor tajıl alsın diye 2 tane bebe biskuvisi eritiyorum içine..
devam sütü,mama,sebze püresi veya çorbası,yoğurt,peynir bunlar deneyip başarısız olduklarım..

canım hastalıkta etkilemiştir alya'mı... biraz sabır annesi düzelsin mutlaka başlar o da...

kızlar bebekleri kaç saat arayla besliyosunuz? ara öğün ve ana öğünlerin arası min. ne kadar olmalı?

inş blüüm inşallahmafoldumben
:Saruboceq:

kızlar bebekleri kaç saat arayla besliyosunuz? ara öğün ve ana öğünlerin arası min. ne kadar olmalı?

canım bak bizim şöyle
sabah 9:00 emiyor
10-10:30 arası kahvaltı
12:30 yoğurt
15:00-15:30 meyve
18:00-19:00 arası çorba
21:00-21:30 gece muhallebisi

aralarda bazen emiyor bazen emmiyor,belli olmuyor...
gece 12'de,sabah 4-4:30 , 6-6:30 ve 9'da emiyor...

minnoşum şimdi okunca aklıma şu soru takıldı
bu dönemde evden çıkmayacakmıyız?? zira yazdıklarını uygulamak için evde tetikte beklemek gerekir gibime geldi:1ninca:

öğlen yoğurdunu yedirir yedirmez bebek arabasını aldığım gibi dışarı çıkıyorum eğer uzun süre gezeceksem ya da bir yere gideceksem meyvesini de alıyorum yanıma...
yani 3-4 saat rahat rahat geziyorum :teytey: :sm_cool:

bu dönemde evden çıkmayacakmıyız?? zira yazdıklarını uygulamak için evde tetikte beklemek gerekir gibime geldi:1ninca:

Bu ek gıda başlıbaşına bi iş tatlım,sürekli hazırlık halinde olucaz sanırım..
Gerçi düzen oturdukdan sonra,bllüüüününki gibi (maşallah bu arada,süpersnizaklinialirimsmile) ne zmn ne yiceni bilince,gezmekde kolay olur bizim gibi gezenti anneler içinlülülülülülü

sen takma kafana senın yanında süper gezenti var öğretir sana vereliniortaka.s:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…