- Konu Sahibi hiliba
-
maşşallah afiyet olsun
burası yeri değil ama bu alya doğduktan sonra kendimi becereiksiz görmeye başladım
herşey üstüste geldi
ev hanımı olmaya alışamadan anne olmaya alışmak durumunda kaldım endişem ondan
geçen hafta hastalanınca kuzu benim birikmişler infilak etti ve 1 saat sesli sesli ağladım,rahatladım annemin bursadan koşup gelmesi de cabası olduyerimseniben
ayy aynısı bendede daha evlılıgımı duzene koyamadan anne oldum ilk evlılık yıldonumumu oglumla gecırdım hemde ıkı aylıktı ve bazen cok bunalıyorum o kadar cokel yapmayı planladıgım sey vardıkı ama olmadı sımdı bıraz daha huzurluyum heralde alıstım ıkısınıde aynı anda yapmaya artık yavas yavas bırde ek gıda benı cok rahatlattı ısı cok ama benımkının mız mızlıgı gectı ıste daha tok oluyo ısımı guzumu rahat yapıyorum gezmeye gıdıncede bıberonuma mılupanın sebze corbasının tozunu koyuyorum bır kavanoz maması bırde yogurt ne olur ne olmaz dıye ben ole cıktımmı ıkı saatle yetınemem cunku hava kararmadan gelemem eve bole yanı alyada yemege baslasın sende duzenını oturtursun aybike o zaman sık yedırıyoruz ama daha az mıkırdanıyorlar
maşşallah afiyet olsun
burası yeri değil ama bu alya doğduktan sonra kendimi becereiksiz görmeye başladım
herşey üstüste geldi
ev hanımı olmaya alışamadan anne olmaya alışmak durumunda kaldım endişem ondan
geçen hafta hastalanınca kuzu benim birikmişler infilak etti ve 1 saat sesli sesli ağladım,rahatladım annemin bursadan koşup gelmesi de cabası olduyerimseniben
:Saruboceq:
canım bak bizim şöyle
sabah 9:00 emiyor
10-10:30 arası kahvaltı
12:30 yoğurt
15:00-15:30 meyve
18:00-19:00 arası çorba
21:00-21:30 gece muhallebisi
aralarda bazen emiyor bazen emmiyor,belli olmuyor...
gece 12'de,sabah 4-4:30 , 6-6:30 ve 9'da emiyor...
çok sağol arzucum Şeniz
maşallah borayabu düzeni oturttuğun için sanada bravo:lepi:
inşallah yavaş yavaş bizimkide düzene girer:Saruboceq:
Benimkisi ek gıdalara düşman resmen, kesinlikle ama kesinlikle ağzına hiçbirsey koydurtmuyor hanımefendi... Bende kendimi yetersiz ayrıca yeteneksiz görmeye basladım. Bütün bebekler (maaşallah) hapur hupur yiyorlar benimki ise hiçbirsey yemiyor, sorun bende heralde beceremiyorum(
sabah 60gr devam mamasına 1kaşık pekmez peynir tereyag koyuyom ve tahıllı mama koyuyom bulamaç halde veriyom
sonra anne stü az
öglen bebelac irmikli balı mama yine devam mamasıyla yapıyom onuda benimki deva msütü hiç içmed içmiyoda mamaya karıştırıyom anca
ara ögünde yogurdunu yiyo zorla iki küp yiyodu artık 1küp yiyo
anne sütü yine... Devamını Gör
ve meyve püresi muz anne sütüyle ezilmiş yi,yo
ikinci çorba yiyo un çorbasını sevdi
sonra anne sütü
akşamda tahıllı milupa gece maması yiyo yatarken biraz daha yogurt yiyoki uyku yapsın aralarda hp su içiyooo gece uyandıkça anne sütü tek veriyommm
canım maşallah kuzucuğuna,ama süt ve süt ürünlerini pekmezle bir verme istersen çümkü kalsiyum ve demir birbirini bağlar etkilerini yok ediyosun aralarda su içiyo hep demişsin ya içtiği suyun içine katıp versen aslında dr.lar pekmezi kaşıkla çay tatlı demir kaşık yani onla verilmesini önerirler
canım maşallah kuzucuğuna,ama süt ve süt ürünlerini pekmezle bir verme istersen çümkü kalsiyum ve demir birbirini bağlar etkilerini yok ediyosun aralarda su içiyo hep demişsin ya içtiği suyun içine katıp versen aslında dr.lar pekmezi kaşıkla çay tatlı demir kaşık yani onla verilmesini önerirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?