Bebeklerimiz ve Biz

gule gule kirlet cnm gecmiş olsun diyim ben sana
mis gibi tertemiz olmuştur simdi

dun aksam kutladik cnm asil 9unda yani perşembe gunu..
opuyorum
iyi geceler cnm dinlen sen

saoll tenziş valla mis gibi olduuu

hımm anladım canım bende takvime bakıyorum doğum günü bugün değil diyorum
takvimmi yanlış diye düşündüm
şimdi anlaşıldı canımm

sanada iyi geceler canımm sende boş durma fotoları yüklemeye başla
çok merak ediyorumm

Son düzenleme:
selam ciciş anneler nasılsınız???
uzun zamandır neler yaptığınıza bakamadım umarım hepiniz çoooook iyisinizdir canlarım...
ALLAHa emanet olunuz sizler ve yavrularınız..

iyi teyzesi büyüdü baya 2.5 yaşında oldu nerdeyse..
ben çalışmadığım halde bu eylül sosyalleşmesi için haftada 2 yada 3 günlüğüne kreşe başlatıcam..
sen nasılsın derin nasıl??

Son düzenleme:
günaydınlar arkadaşlar..
ekin güle güle kullanın arkadaşım.
tenzile sevindim partinin güzel geçmesine,fotoları bekliyorum.
kadis nasıl oldu kuzun?
annem geldi.ya anneme teyze diyor ya:))nerden çıktı anlamadım tlfda falan anneanne diyordu şimdi teyze dio

günaydınlar hatunlarrrr

nasılsınız? gerilere bakmadımmm

benim kızın öküsürüğü artmış öksürük için ne şurup veriyordunuz

dün ayrıca sevil ve irem sultan geldilerr
çok eğlendik. maaşşllaahh irem sultana fıstıkötesiydi..

herkese kocaman bir günaydın....
çok güzel bir hafta diliyorum
biz bu hafta sonu evdeydik..dinlendik..biraz temzilik falan...
uzun zamandır tüm gün evde ou,turmadığımı farkettim..
çok şükür otel işini hallettik allah nasip ederse kemere gidiyoruz...
kuzum iyi çok şükür...

kadis geçmiş olsun cnm...
reflor çok iyi gelir ama enfeksiyon ateş de yapmış..çabucak atlatır umarım yezda...
yaa denom geldi.ama resim falan yok...yeliz nerdesin
sevilciğime iyi tatiller diliyorum...çok güzel bir 15 gün olur umarım..
derinin 2. yaşı da kutlu olsun

ne güzzel elifçim tatile az kaldı desene.
nimo balgamı var gibiyse sekrol ama geniz akıntısına bağlı hani gıcık tutar gibi öksürük olur ya o zaman sudafet veriyor bizim dr.

günaydın kızlarrrrrrrrrr güzel bir hafta diliyorum hepinizee

mavilim ohh tatil yeri ayarlanmış ne güzel bol bol dinlenirsin canımm

nimocum nefinin dediği gibi öksürüğü nasıl
nazın öksürüğü gıcık yapargibiydi dr sudafet verdi
iyi geldi öksürüğünü kesti allaha şükürr

nefincim gözün aydın canım bol bol hasret giderirsiniz
teyze diyor he alem bu cadılarr

he ya sorma ekincim.birde hastasonu baya hasarlı geçti.benim salon orta sehpam camdı onu kırdı çok sevdiğim gelinlikli bir çerçeve vardı onu kırdı saç fırçamı tuvalete attı.haftasonu tv izleyemedik çünkü uydu kartını almış sokmuş bir yere sonra tesadüfen bulduk pazar akşamı:)
hele dün akşam dans yarışması vardı atvde.onlar ne yapıyorsa aynısını yapıyor kadın erkek dans ediyorlar mutlaka her dansta babasının elinden tutup kak kak diyor ama o kadar komikti dönüyor yere yatıyor bide süzülüyor bakışlar falan değişiyor koptuk akşam akşam:)

aradım eşimi dedimki söyle doktora götürsünlerr

çok sinir ettiler beni yaa kahvaltıdayız bismillah 10 dakka olmuş geleli anne dedim kıza keçi boynuzu verdinmi
hayır vermedim
niye vermedin
benim çocuklarıma faydası olmadı bende vermedim
ama ben sana ver dedim hem iyi geldi benim çocuğuma dedim
benim çocuğuma iyigelmedi meleğe de gelmez dedi
belki gelecekti deneseydin görürüdün dedim
sonra

annemler baktı ya bir hafta
'' ne yaptılar çocuğa nerdeyse zatüre olcakmış soğuk mu içirdiniz ne yaptınız çok kötü geridiniz buraya'' dedi kayınvalidem, neymiş o zencefil vererek düzeltmiş miş
kahvaltıyı yarım bıraktım kalktım sofradan sinirle attı tepemmm

gıcık yaaaaaaa

hay Allah nimet ya valla ben burda okudukça kasılıyorum Allah kolaylık versin canım ya ne kadar zor böyle insanlarla uğraşmak offf

zor vallaaa yaaa betül amam bende de ne sabır varsaaaa vallaaa, bazen ben bile şaşıyorum kendime

onun dışındaaa seville ve iremle buluşmamızdan bişeyler anlatayım sizlereee

öncelikleee irem zilliisiii çok tatlııııı maaaşllaaahhhh, dombul dombul tam ısırmalık yemelik
bak annen izin verdi ısırabilirm mıncıklarım diyorum
anne adiye annesine bakıyor ben mıncıkladıkçaaa :)))
bizimki yeni uyanmıştı o yüzden mahmurluğu üzerindeydii iremi görünce şaşırdı melün melün baktı iremeee
iremde le bir iki defa oyuncak çekişmesi yaşandı vukat olmadı
iremle sevilin anlaşması çok hoşş çok güldüm
sevil vahşi benim kızım vahşi diyorr irem ordan vahşşiiiii diye tekrarlıyor
normalde ben bizimkinin pata küte vuracağını düşünürdüm pek bi misafir perver çıktı gitti öptü iremi sarıldı irem de niye öptü beni gibilerindne baktı :))) yerinde pek duramıyor zillii
irem bir ara merdivenlere yöneldi bizimki onu otutturdu sonra anlatmaya başladı yukardavuu var diye ( vuu da elektrik süpürgesi korkutuyoruz) gitme vuu var orda diye kardeşine anlattıı. nil sona doğru biraz açıldı onun dışında pek bir sakin pek bir utangaçtı. sevil teyzesini öptü, kendini öptürttü. biraz clve yaptı. ben iremi kucağıma alıp parmaklarını saydığımda biraz kıskandı , masum masum baktı hemen onuda aldım onunda parmakalrını saydım. irem zilliisi çok terlediği için sevil sürekli üzerini değiştirdi. kokoş ana kız defile yaptılar bize :)))))
sevil dayanamdı bizimkininde arkasına bitane terini alması için bez koydu, anne değdin böle olur :)))).
biizmki kıskandığı için yemek yemesi daha rahat oldu irem yicek bak dedikçe yedi, iremde inat olduğu için biizmkinin yemesini pek takmadı hatta ben yicem ben yicem diye gaza getrimeye çalışsamda yemedi. kısacı eğlenceli ve güseldi bende arkadaşımı görmüş oldum

ne güzzel elifçim tatile az kaldı desene.
.

saol cnm az kaldı valla...
sizin hafta sonu ne atraksiyonlu geçmiş..
cam sephana yazık olmuş..
ben kaldırdım benimki de camdı..allah korumuş cnm...
bizimki henüz digtirkün kartını keşfetmedi..bi bulursa biz de artıktv seyredemeyiz..

günaydın kızlarrrrrrrrrr güzel bir hafta diliyorum hepinizee

mavilim ohh tatil yeri ayarlanmış ne güzel bol bol dinlenirsin canımm

hg. canım günaydın
nasıl gidiyor wc eğitimi...
çok şükür bulduk sonunda oteli kurtuldum o dertten çok gerşyordu beni...
inşallah canım inşallh...

ben biliyordum bunların böyle yapacağını..cadı kadın ne olcek...
niye içirmezsin keçiboynuzunu..bi dediklerimizi yapsalar şaşarım zaten..hayret bişi valla...
zatürre olcakmışmış..biz senin kadar bilmiyoruz sanki..çocuğun durumunu:umursamaz:

ne güzel sevindim güzel vakit geçirmenize.oyy kıyamam utandı mı nil kuzusu.benimki çok utanır başkalarının yanında kucağımdan inmez.sonradan açılır

evvet mavilim ya çok şükür RAbbime kocaman cam tuzbuz oldu kuzuma birşey olmadı ,diğer cam çerçevede büyüktü oda kötü kırıldı .Çok şükür.

nimi ne güzel vakit geçirmişsiniz...
arkadaşlığnmız süper..
biz edalarla gidemiyoruz tatile...
kocası izin alamadsı..ühühüüüü

ya kızlar bizim bir sorunumuz var..
ruzeyi inanılmaz araba tutuyor..
20 dk lık yola gidiyoruz hemen kusuyor...
uzun yolu nasıl yapacağım hiç bilmiyoprum..
fikri olanm,bizim gibi olup ilaç kullanan var mı?

hiç bilemiyorum büyükler için haplar var da çocuklar için ne kullanılır acaba.bir dr a sorsanız yoksa uzun yol çok kötü olur mavilim
yeliz nerde acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…