- Konu Sahibi DreamLover
-
- #24.701
Ayşegülüm alişimin anası hoşgeldinnn nasılsın bacımmm
şükürler olsun taşımdın evne gülegüle otur allah ağzı tadınızı bozmasın canımmm kıyamam alişeee çocuk bile yerini yadırgıyor alışıcak zamanla bebem
Bende de selamlar..
nasılsınız canlar..
Nimooooo saçların süper olmuş arkadaşım.. güle güle kullan.. yüzüne çok yakışmış..
Fıstığında kocaman olmuş maşşallahh.. ısır benim yerime butlarından acıtma ama:))
Yeliz Denoyu tebrik ederim arkadaşım.. Axsess reklamınıda kaçırmasaydınız keşke cnm yaa..
gelme imkanı yokmu...Herşeyde bir hayır vardır tabi...
Dünürcüm sizde güle güle oturun evinizde.. Alişime kocaman mucksss.
Zehracım sende güle güle kullan cnm saçlarını... sende koy bakem fotonu bizde görelim saçlarını :))
Ekinim Nazıda tebrik ediyorum maşşallah kuzuya...Ayrıca geçmiş olsun, terle attı hastalığı üzerinden demekki çok şükür...
Ayşe nihayet, güle güle oturun alışırsınız ben yaka değiştirdim,çok zorlanmadım.
Zeynepcim saol cnm, eğer görüşme devam ederse haber vereceklermiş.
Etmezsede vardır bir hayır şeklinde bakacağız olaya.
Nasılınız.?
zehracım haftasonu için gidecektik.izne 24 temmuzda çıkıcam inşallah
ayşegül hoşgeldin canım gülegüle oturun canım evinizde.
zeynepcim sende hoşgeldin
oo ayşegülümmmm allah sağlıkla oturmanızı ve kolayca ödemenizi nasip etsinnnnn
anam yadırgamışta yerini alişimmmmmmmmmmm
alışır alışır olsun kendi evin ne de olsa artık :)))
naz hanımada pravoooooooooooooooooooooooooooooooo
maaaşllaahhhhhhh
saol zeynepcim o senin gselliğin bidanemmmmm
deryacımmm anam üzeirmde twilight tshirti var şu an manyağıyımmmm
:)))))
çıksada şu new moon izlesekkkk
midnight sunuda bi tamamlasaaaaa
ah ulen ahhhhhhhhh
ah edfırt ahh
aysegul hayirli ugurlu olsun yeni ewiniz allah agiz tadi ile oturmak nasip etsin alisirsiniz kisa surede eminim
canımm bebeğümm allah güle güle oturmayı nasip etsin
baksen aişe yeni evine alışamadı desene. öpüyorum alişimi ve seni
yok be gülümm hiç çabuk alışacağa benzemiyor
çişim geldi demiyor ben wc götürürsem bazen yapıyor bazen şar yere bırakıyor
inşallah devamı gelir canım inşallah
az önce balkona çıkmış orda yapmış çişini
sabırrrrrrrr sabırrrrrrrrrr
Selam şekerler...
Sabahdan beri iremin peşindeyim. Acayip kudurdu hani düz duvara tırmanıyor denilen çocuklar var ya öyle.... Kapıların kollarından tutup tırmanıyor. korkudan tüm camları kapattım. Önceden yanındayken açıyordum ama 2 gündür güvenip açamıyorum bile. Korkuyorum evde sıcakdan kavrulacağız diye
Dün annişim çok hastalanmış. Kuzuyu kaptığım gibi gittim. Faranjit olmuş felaket öksürük ve ateşi vardı. Tatilden döndükleri içinde ağza koymaya yemekleri yoktu. Hemen fasulye, dolma, çorba, makarna yapıverdim. Adaçayı kaynattım, kusuyordu nanelimon verdim. Evini sildim süpürdüm. Kalktı başladı ağlamaya Allahın sevdiği kuluymuşum 2 tane kızım var diyor. Sende çok şanslısın dedi. Kesinlikle öyleyiz kız annişleri....
Nimom sanada çok geçmiş olsun aman ilaçları ihmal etme ilerlemesin. Annemde öyle yaptı şimdi bu halde.... Bu arada kuzuda sende muhteşemsiniz. Saçlar gerçekten çok yakışmış.
Betülcüm, Zeynepcim sizinde kuzulara çok geçmiş olsun....
Ayşegülcüm hayırlı olsun yeni evin. Allah güle güle oturmayı hasip eder inşallah...
Yelizim görüşmeye çağırmışlar fotomodelimi... Vardır her işte bir hayır. Yine gelir teklifler benim kuzumda bu cazibe olduktan sonra...
Varmı atladığım bilmemki? Hele biraz daha kurcalayayım sayfaları....
sağol canım, Derin'in doğumgünü kutlu olsun, erken mi kutladınız? Mertle aralarında 1 hafta falan vardı diye hatırlıyorum. Biz de 2 doğumgünü yaptık bu yıl, Bursa ve Ankara'da. Dün anneanne, dede, teyzelerle bi doğumgünü yaptık, Mert çok mutlu tabi bi sürü teyze ve yeğen!ooo özum
seni gormek ne guzel
memleketine gittin:)
sewgiler
hoşgeldin canım hiç görünmüyorsun canım
mert nasıl canımmm
slm kızlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiylee
nasılsınız bakalım, kuzular nasıl
biz dün sabah erkenden kalktık, adapazarına karasuya gittik, , kiralık yazlık bakacaktık ama beğenmedik pek;denize girdik, motor yarışları vardı onu seyrettik; dolaştık gezdik, dönüşte de adapazarına ıslama köfte gemeye gittik ama değdi doğrusu 1 saat aradık meşhur bi köftecisi varmış şehir merkezinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?