Bebeklerimiz ve Biz

biz çocukken minicik bi hap yuttururlardı ama bebeklere ne kullanılıyor acaba...
yelizi bende merak ettim...
msn si de kapalı

zehracım haftasonu için gidecektik.izne 24 temmuzda çıkıcam inşallah
ayşegül hoşgeldin canım gülegüle oturun canım evinizde.
zeynepcim sende hoşgeldin

aysegul hayirli ugurlu olsun yeni ewiniz allah agiz tadi ile oturmak nasip etsin alisirsiniz kisa surede eminim

güzel arkadaşlarım hepinize çooook teşekkür ediyorum geç oldu biraz ama eğer görmediğim mesaj varsa özür diliyorum,bir bakayım dedim işlerim bitmedi henüz öğlenleride kuzuyla bende yatıyorum dinlenemedim hala hepiniz umarım çok çok iyisinizdir kuzucukların keyifleri yerindedir sevgilerimi öpücüklerimi yolluyorum...

ooo özum
seni gormek ne guzel
memleketine gittin:)
sewgiler
sağol canım, Derin'in doğumgünü kutlu olsun, erken mi kutladınız? Mertle aralarında 1 hafta falan vardı diye hatırlıyorum. Biz de 2 doğumgünü yaptık bu yıl, Bursa ve Ankara'da. Dün anneanne, dede, teyzelerle bi doğumgünü yaptık, Mert çok mutlu tabi bi sürü teyze ve yeğen!

hoşgeldin canım hiç görünmüyorsun canım
mert nasıl canımmm

Hoşbulduk canım, artık daha sık girebilirim, tatil geldi çok şükür! Mert şu anda hayatından çok memnun. Tuvalet eğitimimiz çok güzel giderken Mert bi anda kakasından korkmaya başladı, doktorumuz ara verin yoksa daha uzun sürer alışması dedi. Onun dışında bi sorunumuz yok.
Herkese selamlar tekrardankaydirigubbakcemile3

slm kızlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiylee
nasılsınız bakalım, kuzular nasıl
biz dün sabah erkenden kalktık, adapazarına karasuya gittik, , kiralık yazlık bakacaktık ama beğenmedik pek;denize girdik, motor yarışları vardı onu seyrettik; dolaştık gezdik, dönüşte de adapazarına ıslama köfte gemeye gittik ama değdi doğrusu 1 saat aradık meşhur bi köftecisi varmış şehir merkezinde

nimetcim resim çekilmediniz mi kuzularla falan yaa
merak ederiz biz şimdiiii

ne güsel geçmiştir kimbilir iki eski arkadaş ve iki yeni arkadaş :))

özüm hoşgeldin cnmm ya özlettin kendini
mertin yeni yaşını kutluyorum cnmm, nice mutlu yıllara hep beraber

tuvalet eğitimine biz henüz başlayamadık bilee
meme kesme olayı yeni yeni oturuyo zaten
geçen gün beni gördü cadımm yatarken bant fala nda yoktu ya alkılında hep öle kalmış demek ki, anne meme cici cici diyerek bi hamle yaptı emmek için gülmekten koptuk eşimle, başa mı dönüyoruz yoksa diye:))

elifcim kemer süper bi seçim olmuşş emin oll, ben çok gittim bekarken ama artık gidemiyommmm maalesef, benim ski sevgilim kemerde kuyumculuk yapıyo halen ve eşimde bunu bildiği için biz asla antalya sınırlarından adık atamazmışızz, çok özlüyorum antalyayı çokkkkkkk
benim yerime de gez toz eğlen dinlen süper bi tatil geçir inşallah

Selamm şekerler

Umarım keyifler yerindedir.Ben bomba gibiyim şükürler olsun kuzum c.tesi günü saat 13,.. sularında geldi
o saatten sabah saatlerine kadar aşk yaptık, çok özlemiş beni öpüyor yüzümü okşuyor
Anne bişey dicem,söyle kızım, sen nerdeydin?? diye sürekli sordu.
Bir dillenmişki sormayın, kara kuzum esmer bomba olarak geri geldi, bronzluk çok yakışmış fıstığıma.
Çok mutluyum Allah bir daha ayırmasın inşallah.

Ben çok yoğunum. Merak etmeyin diye bir cee diyim dedim.

öpüyorum hepinizi

gözümüz yollarda kaldı be yeliz merak ettik.Allah ayırmasın canım.maşallah kuzuna özlemez mi hiç yavrum onada ne zor gelmiştir.hadi kolay gelsin sana.bugün buranın bekçisi ben oldum valla

hadi yaa demek Adapazarı'ndaydınız..
Tatil için karasuyu seçmemmeniz bencede iyi olmuş..
oranın suyu her yıl can alıyor..Bize çok yakın olmasına rağmen hafta sonu bile gitmiyoruz oralara.. eşim de hiç sevmiyor zaten..
meşhur köfteciyede uğradınız demek.bizimde favari mekanlarımızdandır orası..
keşke rastlaşabilseydik....(
bizim haftasonumuz cemiyetlerde geçti.. gündüz ayrı gece ayrı..
Birtaneside kankamdı..
burdanda ömür boyu mutluluklar diliyorum kankacığımaa....:)))
İst. Pendik'e gelin gitti.....

Yelizcim çok sevindim cnm mutlu olmanaa.....
nasıl yakışmıştır bronzluk kuzuyaa...
Ekle bir fotoda bizde görelim annesi....

mavilim oh sevindim yer ayarlabilmenize..
Şimdien iyi tatiller..
gönllünce bir tatil geçirirsiniz inş..
tüm yılın yorgunluğu gider..

ekin cim sanada kolay gelsin cnm..
Temizlik sonrası miss gibi evde oturmak gibisi varmı yaa..:))
güle güle kirlet inş..

nefincim sizinde hafta sonunuz baya bi atraksiyonlu geçmiş...
kuzu maşşallah çokk haraketlii .. giden eşyalar olsun cnm. kuzulara bişi olmasında..Allah korusun..

Seville nimoda buluşmuşş..ohh ne güzel..
arkadaşlığınız daim olsun inş..

Resimleri pcye yükledim..Albinayı da uzun zamandır görmediğinizi düşünerek..
haftasonundan bir kare ekliyim dedim..

zeynep hoşgeldin canım...
maşallah kuzun nasıl büyümüş...
gerçekten uzun zamandır görmüyorduk..iyi oldu maşallah annesi çok güzel bakmışsın...
tatil dileklerin için çok teşekkür ederim cnm saol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…