Bebeklerimiz ve Biz

zehra nasılsın ayvalık tarafı da güzel tavsiye ederim

betülcüm ayvalığa 2 3 kere gittim cnm hatta geçen sene de uğramıştık, gelin kayası, şeytan sofrası , cunda adası falan gezmiştik baya bi

beğendik aslında ama farklı bi yere gideriz bu sene herhalde
zeynebin de dediği gibi karasu tam bi falsoydu(

selam kzıalrrrrrrr
güzel bir hafta sonu dliliyorum hepinize

yelizcim denomu sarmıştır kolarına kız fazla sıkma çocuğuuu
tam mesaj saatinde kuzum kollarımdaydı,tam isabet :)
canım benim umarım hayllerindekinden bile güzel bir tatil geçirirsin.
canım çok geçmiş olsun umarım daha tekrarı olmamıştır.

canım çok çok geçmiş olsun nile,k.walideninde yaptığı iş yani, çok kızdım neden içirmiyor keçiboynuzunu.?
eğer öksürüğü çok balgamlı değilse perebron u önerebilirim bir kerede etkisini gösteriyor.
ama umarım gerek kalmamıştır.

elifim,birdün iş çıkışı bir çocuğu araba tutmuştu,yolculardan biri benimde çocuklarım
böyle olurdu ben bileklerinine tam atardamarların üstüne birer tane yarabandı yapıştırdım.
ve bir daha tutması olmadı. Ben denemedim ama böyle sorunu olanlara öneriyorum
hiç birşey kaybetmezsin. sende bir dene istersen.

Yelizcim çok sevindim cnm mutlu olmanaa.....
nasıl yakışmıştır bronzluk kuzuyaa...
Ekle bir fotoda bizde görelim annesi....
Saol canım benim olmazmı resim var en bronzundan...
yelizcim gözünaydın.gelmiş kuzun.

teşekkür ederim canım geldi yaa çok şükür allaha rabbim bir daha ayırmasın.
İyisinizdir inşallah kuzunun iştahı düzeldimi.?

ıyi geceler tenzile,

Ben kaçar, 5 makine çamaşır ütüsünden sonra buharlaşmış bir şekilde yatış posizyonu almak istiyorum.
Hepimize Allah rahatlık wersin en güzelinde.

Günaydın herkese güzel birgün olsunnnn

yezda sultan daha iyi ishali hala devam ediyor dün gelmedim işe malum akşamdan ateşliydi biraz
ishali dün devam etti ama cumatesi günki gibi değildi rengide değişti yeşilden kahverengiye dönüştü doktorunu aradım tahlilini yaptırıyımmi dedi olayı anlattım normale dönüyor dedi yaptırma tekrar ederse yaptırırsın zaten nezaman yapacağı belli olmuyorki yakalamak zorrr yerinde duran çocuk olsa açar altını beklersin ama oda zorrr neticede ateşi var dedim olucak dedi doktor çok yükselmezse getirme evde şurupla düşür dedi reflora devam ediyoz birde bualntısı olmasın diye bir şurup birde zinco vitamin yazdı

kilada vermiş kuzum zaten zayıf iyice eridi sağlık olsun alır zamanla iştahsız doğru dürüst yemiyor

günaydınlar.
kadis bende aklımdan seni geçitiyordum ne yaptı acaba diye.çok geçmiş olsun canım düzelir inşallah biranönce sıkma canını.çocuklar öyle bizimkide bir hasta oluyor hemen veriyor kilo,süzülüyor.alır annesi üzülme sen.böyle böyle büyüyecekler

Günaydın betülcüm sağol canımmm öleeee tabi böle böle büyüyorlarrr

cumartesi burdan bir çıkışm vardı ama yağmur yağıyorrr ıslandım

ablamla gelinimiz kucağına aldı geldi minübüsten indiler bizde eşimle hastane önünde onları bekliyorduk uzaktan bizi gördü nasıl seviniyor bay bay yapıyor bana öle görünceee bıraktım kendimi artık ağlamaya başladımmmm hasta olunca dayanamıyorum hiççç yazarken bile gözüm doluyorrr

allah hepimizin evlatlarına sağlık versinnn en baştaaaa

bu arada geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum sağolun kızlarrr

geçmişi okuyamadım umarım keyifler yerindedir hasta bebiş varsa acil şifalarrrrr

canım ya aynıyız hep ben bile okurken gözlerim doldu şuan bende dayanamıyorum hiç sinirlerim çok bozuluyor o hastayken.ALLAH beterinden korusun canım dermansız dert vermesin.salgın oldumu bütün çocuklar etkileniveriyor işte.patates püresi falan veriyormusunuz canım ya da yağsız pirinç pilavı yani lapa.bir de muz bunlarda iyi gelir

günaydın hatunlarrr
kadişcim sabahsabah benide ağlattın yaaa
çok geçmiş olsun yezdamaaa
bazen sinirlerimi tepeme çıkarıyor o da ona bişey olcak korkusundan ama o kadar tatlılarkii, sadece istedikleri sevgi şefkat ve oyun başka bişey değil. pazar günü bırakıp giderken annem caaanım diye sarılışı vardı kuzumun omzuma başını koyuşu bende tutamadım kendimi ağladım. seni çok seviyorum annem tamam mı gidiyoruz diye snei sevmediğimizi düşünme tamam mı dedim. seni çok özlicem dedim. aşkım kuzum benim yaaaa
o kadar güzellerkiii
o kadar masum
o kadar sevilesikiii
bazen o kadar çok hayatın içinde kayboluyoruzki onların istedikleri 10 dakkalık bir oyunu bile hayır hayır diye engelliyoruzzz.yada kendim adına konuşayım ben bunu yapıyorum.
allahım hepsine sağlık sıhhat şifa versin.

oy oy kadis ile nimet valla beraber ağlattınız yine beni odam olsa neyse böyle açık ofis usulu çalışınca zor oluyor be zırt pırt ağlatmayın beni millet sıyırmış diyecek en sonunda o olacak yani

günaydın kızlarrrrr, kahvaltımızı yaptık işlere koyulucam

yeliz denona kavuştun cnmm gözün aydın, allah ayırmasın bi daha bu kadar uzun

kadişim çok geçmiş olsun yezdaya cnm yaa, yeni gördüm ben hasta olduğunu, neyseki düzeliyomuş çok şükür, umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur

yaa kadisim çok geşmiş olsun cnm ya...
kıyamam ne olur...
yıpratma kendini güçlü ol..güçlü ol ki ona bakabilesin...
rabbim başka acı hastalık vermesin inşalah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…