Bebeklerimiz ve Biz

saol betülcümm, o senin güzelliğinnnnŞeniz

tenzile derinin doğum gününü kutluyorum cnmm,
nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlara güzel kızına
geç gördüm, ne zaman yaptınız partiyi, kutlamadan kareler yok mu?

saol datlum benimmmmmmm

elif bizde yarın akşam çıkıyoruz yolaa ama nere gideceğimize karar vermedik daha hele bi yola çıkalım hayırlısıyla nerde tırak orda bırakk ona göre buluruz bi yer kafamıza göree

slmmmm
zehracım elifcim nimocum betülcüm sağolun canlarımmm işte anne yüreği dayanmıyorr allah sağlık versinnn hepimize ve çocuklarımızaaa

zehracımm çok tatlı çıkmışsınız allah bozmasın canım ağız tadınızı hadi bakalım hayırlı yolculularr biz gidemiyoz bizim yerimizede eğleninnn

selam herkese mutlu bir gün diliyorum kuzu uyurken bi bakıp gitcem,
Kadişim Yezda hastaymış çok geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim,
Mert ve Derinin doğum günleri geçmiş nice mutlu ılara diyorum sağlıkla inşallah...
Deno tatilden dönmüş hoşgelmiş,
Zehra hanımlar hafta sonu gezmesi yapmış fotolar süper,
Zeynep Albina kocaman olmuş maaşallah,
Elif tatile gidiliyormuş,
herkese sevgiler tekrarr atladığım olduysa affola...

Selammmmmmmmmm
çok yoğunum+pc gözetim altında, sürekli hatunun gözü üstümde pek giremicem.

Kadiscim üzme kendini lütfen allah dermansız dert vermesin inşallah hiç bir yavrumuza.
Şimdi durumu iyimi peki.?

Nimo kısss sık dişini şekerim, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benimki çok kısaydı ama en derininden yaşadım.

bir afet gördüm ben, maşallah size tütütütü41 kere çok tatlsınız
öpüyorum hepinizi ayrı ayrı

oo resimde zeyno da varmış yeni gördüm fıstığı ona da maşallah.hele o omuz dekoltesini ısırırım dayanamam:)

merhaba herkese
halilar yikamaya gitti , koltuklari yikamak icinde akşam gelecekler
we sonrasin da k.walideme drnin dogumgununu kutlamaya gidecegiz,
akabinde yarin aksam ben istanbula gidicem we orda da bir kutlama olacakkkk
iyiyiz bu ara yani

Jege, *mavili*+, Ali's Mother+, soytarı+ sizler nasılsınızzzz

:)))) hay allah erken kutlama karısıklıga sebep oldu herlade (3 kutlama olacagu icin erkenden basladik)
yine de tesekkur ederim cnm saol

bu arada foto cok guzel ama senin surat neden asık?

Tenzile bugünmü kutlama herkes kutlamış bende geçti sandım neyse tekrardan kutlu olsun yeni yaşı kuzunun sağlık ve mutluluk bir ömür Derinle olsun bizimde yaklaşıyor ayın son günü 2.yaş günümüz :))) ne çabuk geçiyor bu zaman değilmi?
temizlik varmış kolay gelsin koltuklar yıkanacaksa akşama evde olmamanız iyi olmuş isabet bizde kaçmıştık o gün kaynanamlara...

iyi çok şükür canım hafif öksürüğü var işte.anneannesi burda onla beraberler.bende çalışıyorum işte iş güç aynı devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…