Bebeklerimiz ve Biz

benim de akşama misafirim var kızlar ya eve gidince baya bir koşturma olacak.
zehracım igves bizle beraber doğum yapmıştı dimi yanlış mı hatırlıyorum.
bu arada nimet kreşteymiş şuan yazdırmışlar yani.biraz zorluk çıkarıyormuş nil.alışacak inşallah en yakın zamanda.

kızlar sahurda ne yiyorsunuz özel bişeyler yapıyormusunuz ??*üü

ben kahvalıtılık çıkarıyorum çay falan her akşam değişik şeyler yapmaya çalışıyorum
zöel menüsü olan varsa yazsın

Sosyete mantısı nasıl oluyor semiha?

kıymalı gül böreği yapıyorum üzerine sarmısaklı yoğurt ve salçalı sos hazırlıyorum canım.

evet eftunn onun oğluşu alp zeynep ten tam 1 ay büyüktü, 20 ağustostu, şimdi 2. paşasını doğurdu

ay ne güzel ikisini bir arada büyütecek.

ben kahvaltı dışında başka yemek falan yiyemiyorum sahurda ama hamur işi yapmaya çalışıyorum.

ben kaşarlı kepek emekli 2 adet tost yiyorum, yanında çay yada süt.
birde sütlü tatlı.

Buakşamda nesfit yiycem. benim tamamen pratik kolay. Gece canım bişey istemiyor çoğu kez zorla yiyorum geç yediğimiz için birde uzmanlar 5 bölmüş iftarla sahur arasını... yok artık dedim. :)

eşim illa yemek yerde benim canım istemez hiç ya kahvaltı ederim ya hamurişi varsa eğer iyi olur.
bu akşamki menüm şöyle nasıl sizce
tarhana çorbası
fırında köfte patates
pilav
çoban salatası
patlıcan ezme
rus salatası ya da yoğurtlu semizotu karar veremedim
peynirli börek
tatlı da güllaç

misafirlere iyi mi sizce ilk defa evime gelecekelrde.eleştirilere açığım kızlar

bence rus salatası yerine semiz otu daha güzel olur, semiz otunu yeşil salata olarakda yapıyorum ben.
semiz yaprakları domates salatalık yeşil biber ve soğan la. oda çok güzel oluryor, yoğurtlusu ayrı güzel.
mönü süper bence. Ellerine sağlık Nasıl yetiştircen ?

betülcüm menü güzel yoğurtlu semizotu bence daha güzel olur bendün yaptım sarımsakta kattım
kaynanam bayıldı tabağı o bitirdi diyebilirim görümceme diyor yarın pazardan alıyorsun bana bundan yapıyorsun dedi :))))

ben kahvaltı dah iyi yaa ben yemek yiyemem ben bimden hazır sigara böreği alıyorum onu kızartıyorum
yada patates kızartması yaptım ilk gün dün gecede domatesli yumarta yaptık bugeceyede allah kerim
belki patates püresi yapabilirim değişik yumurtalı yeşil soğanlı falan güzel oluyor

yelizcim köfteleri ve patlıcan ezmesini dün gece yaptım.
pilav salata çorba semizotu ve tatlıyı yetiştirmeye çalışıcam canım

evet cnm ya haklısın valla, yanlızken kolay oluyo, şimdi kaynanam olsa 10 kez bezletmişti hazır değil daha diye

bu arada ehliyetmi alıcan sen, bende almak istiyorum bu sene

aynısı işte benim başımda vr bi taneee

evet ehliyet alacağım cnm inşallah...
sende al...
hiç bekleme
önümüzdeki sınava yetiş

Hadi ya demek yoğurt ve sos dökünce sosyete mantısı oluyor, ilginç ilk defa duydum.
Saol canım...

canım mutlaka dene...
çok beğeneceğine eminim..
biz çok yaprız sosyete mantısı

betülcüm menügüzelmiş...cidden nasıl yetiştireceksin..
acıktım be

kızlar ben sahurda dün gece mayalı poğaça yaptım
bu gece yufkadan gözleme yapacağım yada muska böreği olabilir
yumurta yapıyorum bazen..
pataesli omlet
kesinlikle pizza yaparım
börek yaparım
hellim kızartıyorum..
tost yapıyorum.
bayat ekmekleri fırında üzerine kaşar sucuk koyup kızartıyorum
aklıma gelenler şimdilik bu kadar

en güzeli yelizinkiymiş
kolay pratik...
benim herüf sofrada çok çeşit istiyor

bencede yeliz kesinlikle denemelisin.

elifcim benim eşimde çok çeşit istiyor.kimi zaman yumurta patates kızartması kimi zaman poğaça börek yapıyorum bende.

betül mönü çok güzel tatlım bence.yetiştirebilirsin inşallah.

esma akşam için afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…