- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.221
selamlar ben yeni üyeyim burdan cok faydalanabileyimi düsündüm bende yeni anneyim 4 ay bi 1 haftalık kızım var
sevil hoşgeldin canım nasılsın kızın nasıl?bebeğinizde erkekmiş.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
mecbue sende hoşgeldin aramıza.Allah bağışlasın yavrunu.
Sevilcim hoşgeldin canımm sağol canım öle vallahi 10 göz olmak lazım bunlara 4 gözde az bu cadılara
hafta sonunuz ne güzel geçmiş herkes bir arada
bebişinizin cinsiyeti belli olmuş gözünüz aydın sağlıkla kucağına alır inş.
bizde bizim geline diyoz çok gecikmeden bebiş istiyoruz onlar uzun zaman düşünmüyorlar bizde diyoz hala olmak istiyoruz annem diyor erkek olsun ben diyom kızzz gelin diyor siparişleri verin bakalım :)
geçen ayy soğuk almıştı herhalde gününede var ilaçta kullanıyor annem tutturmuşki test alalım yapalım hamilesindir diye test yapmışlar tek çizgi çıkmış aaa annem demişki aa tekizdi dilek ikiz değil okadar güldükki sanki ikiz olup olmadığı teste çıkıyor.kaydirigubbakcemile3
tünaydınlar.
biz evdeyiz bugün .eşim mesaide zeynoyu uyuttum haftalık temizliği yaptım bi bakayım dedim nete.fırınada börek attım pişince uyuyacağım bende.
nermein bezmenin kitabını okudum sır adı çok beğenmedim ama meraktan kitabın devamı olan auronun incilerini aldım ve bugün bitirdim çok güzel kitabın sonunda ağlamaktan helak oldum ama çok etkileyici tavsiye ederim
zeyno uyansın alışverişe gidicez bir de ev planları yapıyoruz toki nin.ona gidip bakıcaz beğenirsek yarın başvurucaz .hayırlısı hakkımızda.
kızlar çok mutluyum 2 gunun ardından esım sımdıaradı cnm ben ıyıyım kendınıze ıyı bakın dedı kapattı ama ben konuşamadım agladıgımı duymasın dıye
Günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum
düm misafirlerimiz vardı cumartesi gününden eşim yiğenlerini getirdi bizde kaldılar
ben tabi gidr gitmez hemen temizliğe koyuldum işleri böldüm wc banyo balkonları ve ev süpürmeyi cumartesi akşamından hallettim pazara silem ve toz alma kaldı onları dün yaptım öğleden sonra yemeklere giriştim
mercimek çorbası taze fasülye pilav salata , semiz otu salatası yaprak sarması ve tatlı olarakta tavuk göğsü vardı birde meyve servisi yaptık eşimle beraber herşeyi çok beğendiler eşimin abisi tekrar tekrar teşekkür etti herşey çok güzel olmuş tam bir ramazan yemeği oldu dedi .
eşime bir tane tişört bana krem ve parfüm , nescafe yezdayada elbise ve gömlek almışlardı zaten eksik olmasınlar.
yezda sultan cumartesiden beri düşe düşe bir hal oldu kafa morardı düştü sehpaya değdi içerden damağı yarıldı galiba kanadı çenesi morardı dünde temizlik yaparken dalgınlıkla çamaşır suyunu lavabonun üstünde bırakmışım son anda yetiştim elinden aldım cadının yoksa içecekti o sırada lazım oldu çamaşır suyu verilmiş sadakam varmış yetiştim.ama bayağı korktum ya içseydi allah korusun
öksürüğü biraz daha az ama yinede var salıdan sonra azalma olmazsa antibyotik başlayacağız.
bizim hafta sonumuz böleydi sizler neler yaptunuz bakem nasıl geçti hafta sonunuz .
allah analı babalı buyutsun yelizcimGünaydınnnnn Güzel bir gün güzel bir hafta diliyorumm,
Keyifler yerindedir umarım, bizim haftasonumuzda çok dingin geçti.Evde kuzumuyla bol booool dinlendik.
Babacığımız c.tesi çalıştı bizde kuzucumla öğlene kadar uyuduk, öğlenden sonra beraber temizlik yaptık ve pazar gezmesine çıktık,iftarda k.walidemdeydik.Pazarda mutlu bir haberle uyandık ailemizin yeni ferdi sabaha karşı doğmuştu.
Kuzenimiz bir kız bebek dünyaya getirdi. Yüzü gibi bahtıda güzel olsun inşallahh.
Kadiscim yemeğiniz güzel geçmiş, ne mutlu sana. Yezdayada düşmeler için geçmiş olsun , umarım salıya birşeyciği kalmaz.
Elifcim güzel ve sakin bir haftasonu geçirmişsin, Ruzeye kim bakacak cnm.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?